GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

-[TR]-|Çanakkale Hırsız Polis Sunucusu 7/24 |-[TR]-

Başlatan Batuhan337tr, 31 Temmuz 2018, 04:27:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan337tr

Çanakkale Hırsız Polis 7/24

185.171.1.250:7777

Misyonumuz

Siz değerli PawnoTurk üyelerine gerek oyun içi, gerekte oyun dışı en iyi şekilde hizmet verebilmek.

Vizyonumuz

En mükemmel San Andreas sunucusu olamasakta, en sıkı dostluklar ve samimi bağlarla dolu bir sunucu yaratabilmek.

Sistemler

Ev Sistemi

Banka Sistemi

Araç Sistemi

Meslek Sistemi

Soygun Sistemi

Bilginize : Kullanmakta olduğumuz mod NexoR'a Aittir.

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2018, 04:29:26 Batuhan337tr

Revenge..

€mr€

MehmetAKAR

Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir..!        

narcos

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

NMVAU

Konu tanıtımı çok kötü, bu iş birkaç divbox ile olmaz. İlk başta zaten sunucunun kendine ait bi görseli, logosu yok. Cümleler ise çok kısa, sanki biri kafanıza silah dayamış da öyle yapmışsınız. Sistemleri görseller ile anlatsaydınız bu iş belki olabilirdi. Bu konu tanıtımından tutacağını sanmıyorum fakat başarılar.

juqi

Alıntı yapılan: theNMVAU - 31 Temmuz 2018, 09:48:46

Konu tanıtımı çok kötü, bu iş birkaç divbox ile olmaz. İlk başta zaten sunucunun kendine ait bi görseli, logosu yok. Cümleler ise çok kısa, sanki biri kafanıza silah dayamış da öyle yapmışsınız. Sistemleri görseller ile anlatsaydınız bu iş belki olabilirdi. Bu konu tanıtımından tutacağını sanmıyorum fakat başarılar.

Ryder[Bloodz]

DracDonix

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Temmuz 2018, 15:01:49

Yinede başarılar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

PhenoMapping

Tanıtım gibi sunucada berbat  :kahkaha: :kahkaha:

Sunucuya gidip eksi yönleri söylediğimde ''sen bizi eleştirmeyemi geldin lan'' gibi bir mesaj aldım kurucudan ve banladılar tutmaz :D rezalet

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Adolphe

«      miss out on fun  »