GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[samp.gtaloen.com] LOEN Roleplay - here we go again [20:00 Büyük Açılış!]

Başlatan RayceeN, 28 Temmuz 2019, 21:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RayceeN

Biz kimiz, neden bizi seçmelisiniz, diğer sunuculardan farklarımız neler?

Biz kaliteli rol zevkine hasret kalmış, uzun zamandır kaliteli rol yapamayan birkaç arkadaşız. Sizlere bizimde hasret kaldığımız kaliteli rol zevkini yaşatmak, belki unutulmayacak arkadaşlıklar veya güzel birkaç anı bırakmak için bu sunucuyu açma kararı aldık. Bizi seçme sebebiniz sadece kaliteli rol yaşamak değil zengin oyun modunuz sayesinde size zevkli bir rol ve roller sunmamız. Diğer sunuculardan farkımız ise ağır kardeşlik/dostuk duygusu ve vazgeçilmez sistemlerimiz.

Oyun modu olarak ne kullanıyorsunuz alıntı mı?

Oyun modunuz ne yazık ki alıntı bir mod. Önemli olanın rol olduğunu düşünerek sıfırdan bir oyun modu geliştirme aşamasına giriş yapmadık. Altyapı olarak kullandığımız oyun modu ise South Central, fakat zamanla eklenecek ve eklenmiş olan özelliklerle bu oyun modunun altyapısıyla alakası kalmayacağını belirtmek isteriz.

Peki oyunculara karşı adaletli davranacağınızı, taraf tutmayacağınızı nereden bileceğiz?

Bizim yaptığımız rollerin genellikle mahvolma sebebi karşımızdaki kişinin yetersiz roleplay bilgisi değil, yetkililerin taraf tutması, arkadaşına ayrıcalıklı davranması oldu. Biz bu sunucuyu bunun önüne geçmek, kimseyi kendi çıkarlarımız doğrultusunda üzmemek/kırmamak üzere kuruyoruz. Bu karşı ayrı bir sinirimiz/kinimiz var, eğer olur ki helper/yardımcı kadrosundan biri adaletsiz bir davranışta bulunur, kendisine karşı en yumuşak hareketimizin yetkisinin alınması olacağını belirtmek isteriz.

Sunucu bilgileri neler, client korumanız var mı, nasıl giriş yapacağız?

Şuanlık client koruması bulundurmayı düşünmüyoruz, ilerleyen zamanlar da yeterli oyuncu kapasitesine ulaşırsak client korumasına geçeceğiz.

>> Sunucu Adresimiz: samp.gtaloen.com
                                    89.163.241.170

>> Forum Adresimiz: https://gtaloen.com/
>> Discord Adresimiz: https://discord.gg/RVBHxG9
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2019, 03:53:30 sweezy Sebep: Prefix

RayceeN

V1 Güncellenmesi:
* Yönetici ekibi tarafından bulunan tüm hatalar fixlendi.
* HUD tasarımımız düzenlendi.

* Grotti tekrardan kodlandı, diyaloglu hale getirildi.

* Kumarhane sistemi tekrardan kodlandı, şu anlık pasifte.
* Şirket sistemi kodlandı, gün içerisinde görüntüler eklenecek.
* devamı eklenecek.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2019, 19:27:59 RayceeN

RayceeN

Alıntı yapılan: Alphalead - 28 Temmuz 2019, 21:24:57
Dikkat çekiyor, başarılar umarım yazlık olmaz.
Güzel yorumunuz için teşekkürler, sonuna kadar gideceğimizden emin olabilirsiniz.

Krozfayer

Konu düzeni gayet uyumlu , server'in geleceğininin olacağını vaad ediyorum , başarılar..

rekcahml

Alıntı yapılan: Shaeoriz - 28 Temmuz 2019, 21:35:30
Konu düzeni gayet uyumlu , server'in geleceğininin olacağını vaad ediyorum , başarılar..

RayceeN

Alıntı yapılan: rekcahml - 28 Temmuz 2019, 21:36:43
Güzel yorumlarınız için teşekkürler beyler!

NikolaiS

Güncel bütün sunucularda bulunan sistemleri yazmasanız daha iyiydi, bir fark yok.
Başarılar.

RayceeN

Alıntı yapılan: NikolaiS - 28 Temmuz 2019, 22:02:01
Güncel bütün sunucularda bulunan sistemleri yazmasanız daha iyiydi, bir fark yok.
Başarılar.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için, sizede kendi sunucunuzda başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 28 Temmuz 2019, 22:06:56 RayceeN

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: RayceeN - 28 Temmuz 2019, 21:30:34
Alıntı yapılan: Alphalead - 28 Temmuz 2019, 21:24:57
Dikkat çekiyor, başarılar umarım yazlık olmaz.
Güzel yorumunuz için teşekkürler, sonuna kadar gideceğimizden emin olabilirsiniz.

1 hafta veya 2 hafta süre içerisinde sunucu askıya alındı diye bir duyuru almayalım.

███████████████████  %71

DracDonix

Klasik RPG değişiklik göremiyorum
Başarılar 1 hafta sonra konuya tekrar baktığımda kilitli olmasında

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

Başarılar uğrayacağım.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2019, 19:45:56 niko.berno
Please (g)old days, come back.

Xchatt

Pek gelecek göremedim başarılar tutar inşallah  :gtavc:

Sa-Mp 2014-2020

rekcahml

Alıntı yapılan: niko.berno - 29 Temmuz 2019, 12:22:51
Logo kötü olmuş kim yaptıysa amatörce yapmış, başarılar uğrayacağım.
Galiba bu işlerden anlıyorsun ve ayrıntılı bakınca kötü sandın. Yani sıradan bir user gözüyle bence gayet hoş. Nesi amötör söyler misin? Hem ben hem de yapan kişi etkilensin.

Spetsnaz!

oyunculara sunduğunuz bir farklılık yok
atm sistemi
evlilik sistemi
araçtan atma sistemi
beyler bunlar zaten 1 kişi bile çekemeyen sunucularda bile olan sistemler, internete samp rp mod yazınca çıkan her türlü modda var bunlar.

No-Name

Baylar yazdığınız sistemlerin hepsi South Central modunda mevcut zaten. Biraz eklediğiniz şeyleri yazsaydınız bari.