GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[samp.gtaloen.com] LOEN Roleplay - here we go again [20:00 Büyük Açılış!]

Başlatan RayceeN, 28 Temmuz 2019, 21:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Kimseye sunucuyu kötülediğim yok ssin daha üstünü atsana :D Bekliyorum adam hile açıyor pmoku komutunu bile ben açtırtıyorum açtırtmasam ayakta uyuyacaksınız! :D

nikobernoo

Alıntı yapılan: Alphalead - 06 Ağustos 2019, 22:47:33
Kimseye sunucuyu kötülediğim yok ssin daha üstünü atsana :D Bekliyorum adam hile açıyor pmoku komutunu bile ben açtırtıyorum açtırtmasam ayakta uyuyacaksınız! :D
Merak etme uyumuyoruz, rolde olduğum için görmedim senin uyarının üzerine pmleri okumaya başladım ve sunucuyu kötülediğinizi gördüm ve sizi yasakladım. Ve dediğim gibi bu durumu /talep komutuyla bildirmeniz gerekirdi pm atarak değil.
Son düzenlenme: 06 Ağustos 2019, 22:51:49 niko.berno
Please (g)old days, come back.

Jizzy

Başarılar demeye gerek duymuyorum sunucunuz tutmayacak iki üç güne kadroda iç savaşlar başlar ve artık insanlar farklı modlar bekliyor bulmuşsunuz bı south central midir nedir herkes kullanıyor zaten TUTMAZ.

nikobernoo

Sunucumuz bakıma alındı buglar ve geliştirilmeler yapılıyor! ve en önemlisi sizin sayenizde 35 kişiye ulaştık gelip gelmeyen herkese teşekkürler!

Please (g)old days, come back.

diverse

Alıntı yapılan: OmerReis - 06 Ağustos 2019, 23:46:34
Başarılar demeye gerek duymuyorum sunucunuz tutmayacak iki üç güne kadroda iç savaşlar başlar ve artık insanlar farklı modlar bekliyor bulmuşsunuz bı south central midir nedir herkes kullanıyor zaten TUTMAZ.

Peki, yorumunuz için teşekkür ederim..
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 00:32:21 exhuh
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Rexha

Öncelikle herkese selamlar...

Ben Aziz, sunucunun sahibiyim. Kardeşlerimiz sağolsunlar; yardımcı oluyorlar. Herkes bir şekilde emek veriyor. Burada tuttu-tutmadı oynamıyoruz. Varsayımlar üzerinden gelen her eleştiri beni güldürüyor. Yapıcı ve realist olan her eleştiriye açığız ve düzeltmek için elimizden gelenin en iyisini yaparız...

Gelelim bir diğer komplo teorisine; "ADMİNLER ARASI TARTIŞMA ÇIKACAK VE SUNUCU KAPANACAK"...
Ben platformunuza ve ort***** "Fransız" kaldığım için; kimseyi tanımıyorum. İnsanlarla iletişim ve saygı kuralları çerçevesinde bir yönetime önem veriyorum. Arkadaşlarımızla her karar ortak alınmaktadır. Ben ise "çekimser" kalarak bir "meclis başkanı" görevi görmekteyim. Bu sunucudan kimsenin maddi bir beklentisi yok, kimseninde ego savaşı vereceği bir ortam yok. Kurallarımızı çiğneyecek olan herkes ile yollarımızı ayırmaya hazırız...

Sunucumuza hepinizi bekliyorum. Olumlu, olumsuz yorumlarınızı takip ediyor ve değerlendiriyorum. Selametle...

REXHA

diverse

Alıntı yapılan: undefined
Yorumlara, ekip adına teşekkür ediyorum..

-emekli yönetici

RuLinGS

"Carl_Poi" oyuncusunu 2 kere atmışsınız belli etmiyeydiniz iyidi,resimdede gördüğünüz gibi hem "Carl Poi" hemde "Carl_Poi9fH3" bu nick var RakSamp'ı 2 kere açmışsınız ve başka sunucunun kullandığı modddan esinip açmayın, botuda kapatmayı unutmayın,TUTMAZ.

Unknown

RuLinGS

Alıntı yapılan: Unknown - 07 Ağustos 2019, 10:45:54
Kendi sunucusunda kullandığı için çok iyi biliyor. :D
Yakında video çektiğimizdede böyle diyecekmisin bakalım.

Unknown

diverse

Alıntı yapılan: RuLinGS - 07 Ağustos 2019, 10:43:50

"Carl_Poi" oyuncusunu 2 kere atmışsınız belli etmiyeydiniz iyidi,resimdede gördüğünüz gibi hem "Carl Poi" hemde "Carl_Poi9fH3" bu nick var RakSamp'ı 2 kere açmışsınız ve başka sunucunun kullandığı modddan esinip açmayın, botuda kapatmayı unutmayın,TUTMAZ.

Merhabalar isterseniz discord adresimize geliniz ve ekran paylaşımı ile modumuzu vds'imizi hepsini gösterelim biz ağnımızın akı ile oyun oynuyoruz.. Şuan sınırlama getirildi ve Aynı İp'den sadece 2 adet oyuncu girebilecek!

-emekli yönetici

RaideNN

Sunucunuza rak samp bot engelleyici eklemenizi öneriyorum bot atılıyor sunucuya.

Novelty v1.4 güzelmiş pardon v4
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2019, 11:58:09 RaideNN
sanandreasrpg.com v2 #çokyakında