GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Kilitleyin] Armada Roleplay - armada-roleplay.com - samp.armada-roleplay.com

Başlatan Armada, 10 Ağustos 2019, 20:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coln

Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 11:43:43
Alıntı yapılan: Coln - 11 Ağustos 2019, 11:17:55
HakanUniqe arkadaş pawnın psini bile bilmezken NEW MOD la sunucu açması oldukça absürt kaçmış. Kaç para saydınız, nerden çaldınız veya kime yalaklık yaptınız orası bilinmez ama 2014'ten beridir bu platforumda olan birisi olarak benden size tavsiye arkadaşlara hesap açtırıp yorum yaptırmakla,bot atmakla sunucu tutturulmaz.10 userin 7'si bot 2 si admin 1'i userken hiç tutturulmaz. Sobeitle bile silah spawnlana bilen bir anti hille yazılımınız varken şimdiden sunucunuz iyice yayılıp rezil olmadan konuya K&A atmanızı öneririm.

2014'ten beri platformda olan kişi hiç birşeyden anlamaz. Ben SA-MP ortamında 2009 yılından beri varım. Pawno'yu bilmiyordum evet. Yavaş yavaş öğreniyorum ve senin gibiler kıskanmaya devam etmekte. 10 kişi diyorsun. Sunucumu açtığım günden beri 3 gün boyunca 70,72,71 kişi oldu. Buna ne demeli? Bot demişsin, "ben bot atmadım." Sizin gibi çocuklar anca böyle sunucuyu kötülemeye çalışır :)

Başlarda azıcıkta olsa ümidim vardı açılışta uğramayı falan düşünüyordum fakat yazdıklarımdan bir ders çıkarmak yerine seni kıskandığımı düşünürek seviyeni yeterince belli ettin artık tutmayacağına olan inancım dahada fazla.

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Armada

Alıntı yapılan: GoDBoSS - 13 Ağustos 2019, 12:19:53
Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 11:43:43
Alıntı yapılan: Coln - 11 Ağustos 2019, 11:17:55
HakanUniqe arkadaş pawnın psini bile bilmezken NEW MOD la sunucu açması oldukça absürt kaçmış. Kaç para saydınız, nerden çaldınız veya kime yalaklık yaptınız orası bilinmez ama 2014'ten beridir bu platforumda olan birisi olarak benden size tavsiye arkadaşlara hesap açtırıp yorum yaptırmakla,bot atmakla sunucu tutturulmaz.10 userin 7'si bot 2 si admin 1'i userken hiç tutturulmaz. Sobeitle bile silah spawnlana bilen bir anti hille yazılımınız varken şimdiden sunucunuz iyice yayılıp rezil olmadan konuya K&A atmanızı öneririm.

2009 Yılından beri varsanız oyun içerisinde neden çalıntı modlar kullanıyorsunuz kullandığın mod 2 yıl önce adını hatırlamadığım bir sw de vardı sadece text leri değiştirmişin.
bu pawn coder olduğunu gösteriyorsa herkes pawncoder olur ama hera gibi olamaz A:Das:ADSA::.dad

Sunucumuz açık bile değil? Nasıl modu gördünüz? Nasıl böyle yorumlar atabiliyorsunuz? "İnsanda" birazcık emeğe saygı olur. Ben hiç bir zaman kendime çok iyi pawncoder'ım yada pawncoder'ım demedim. Sunucumuzdaki pawn coder her gün güncelleme getirme peşinde zaten. Her güncelleme yapıldığındada yazılıyor.

Armada

V1.2 Güncellemesi

- Hitman Agency oluşumu için yeni mekan yapıldı
- Hitman Agency özel araçlar eklendi
- Hitman Agency dolabı eklendi.
- Hitman Agency'e özel /hsms yapıldı.
- LSPD Araçlarının rengi değiştirildi
- LSFMD araçlarının rengi değiştirildi.
- Tüm oluşum renkleri tab'ta ve isminde renk değişikliği yapıldı.
- Tüm oluşumların rütbesi /rozetac yazınca üstünde rütbesi yazmaktadır.
- Tüm oluşum araçları 0'dan gözden geçirilip editlendi
- Taksicilik mesleği karşısına kiralık araçlar eklendi
- Tüm admin seviyelerine yeni admin komutları eklendi
- Tarife sistemi eklendi.
- Tüm telefon numaralı artık "302" ile başlıyacaktır.
- VIP sistemi yoktu, 0 dan kodlandı.
- Artık OOC markette sadece VIP satışları yapılacak.
- Mobilya sistemi kodlanmaya başladı.
- Ev level sistemi getirildi
- Ev sisteminde kira yoktu, kira sistemi getirildi.
- Araçlarda artık KM yükseldikçe motor çalışma süresi o kadar artıcaktır.
- KM yüksek olan araçlar ara sıra motoru bozulup otomatik olarak kapanacaktır.
- Aracı galeriya satma sistemi getirildi, (KM'ye göre fiyat otomatik olarak ayarlanacaktır)
- İşyeri sistemine Sex Shop eklendi.
- İş yeri sistemine Striptiz Club'u eklendi
- 7/24 market işyerine göz bağı ve ip eklendi.
- Client tasarımı değiştirilmeye başlandı.
- Mod %72 türkçeleştirildi.

Armada

V1.3 Güncellemesi

- Şirket sisteminin temelleri atıldı. (Beta Sürümündedir)
- /company komutu eklendi.
- /companykur komutu eklendi.
- /sc şirket chat komutu eklendi.
- /companys komutu ile tüm şirketleri görebilirsiniz.
- LSPD için drone sistemi eklendi
- LSPD için fişek sistemi eklendi
- Tırcılık mesleği, balıkçılık mesleği, taşımacılık mesleği eklendi.(Levelli)
- Sunucuya ilk girdiğinizde size Pasaport verilecektir.
- Paintball sistemi eklendi. (Paintball şuanlık OOC olarak ayarlanmıştır.)
- Silah ruhsatı sistemi eklendi.
- Birlik Hood onay sistemi eklendi.
- Birlikler artık ayrı olarak kurulacak. (/birlikler)
- LSPD dolabında silahlar artık rütbeye göre alınacak.
- Silah satma sistemi değiştirildi. Artık oyuncular, yöneticilerden silah satış izni alıcak.
- Client güncellendi "Türkiye" çapında "EN YAYGIN" olarak bilinen tüm hileler yasaklandı.

sweezy

sweezy

BasBasParalariMiralaya

hakan iyi hoş iyi insansın rolün filan iyi ama güvenemiyorum nedense gerçi kimseye güvenemiyorum
başarılar gelmeye çalışacağım normalde her yere iz bırakıp forum ismimi yerleştirirdim ama bu sefer canım istemedi neyse başarılar gelmeye çalışırım

Armada

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 16 Ağustos 2019, 21:21:04
hakan iyi hoş iyi insansın rolün filan iyi ama güvenemiyorum nedense gerçi kimseye güvenemiyorum
başarılar gelmeye çalışacağım normalde her yere iz bırakıp forum ismimi yerleştirirdim ama bu sefer canım istemedi neyse başarılar gelmeye çalışırım

Öncelikle teşekkür ederim, güven konusuna gelirsek, ben bu hayatta kendimden başka kimseye güvenmedim. Güvenmiyeceğim de. Güvenmemekte haklısın. Ama kimseye ne güveniyorum nede güvenmiyorum deme bence.

Sinoks

önce çoluk çocuğun ilgisini çek, sonra da kendi serverını aç.STONKS

sweezy

Armada

Alıntı yapılan: Sinoks - 16 Ağustos 2019, 23:42:30
önce çoluk çocuğun ilgisini çek, sonra da kendi serverını aç.STONKS

Dostum sunucu sistemlerimiz oyuncuların ilgisini çeker, ben sanal ortamda kimin veya ne için insanların ilgisini çekiyim? İsteyen gelir isteyen gelmez ben kimseyi zorlamıyorum. Herkes kendi özgür iradesi ile gelmekte. :)

oxygenz

Alıntı yapılan: Armada - 15 Ağustos 2019, 02:45:33
.
- Client güncellendi "Türkiye" çapında "EN YAYGIN" olarak bilinen tüm hileler yasaklandı
Aimbot felanmı Geçiririz sıkıntı yok

Armada

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 17 Ağustos 2019, 13:23:32
Alıntı yapılan: Armada - 15 Ağustos 2019, 02:45:33
.
- Client güncellendi "Türkiye" çapında "EN YAYGIN" olarak bilinen tüm hileler yasaklandı
Aimbot felanmı Geçiririz sıkıntı yok

Oto ban yiyerek oynarsın artık :)