GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Kilitleyin] Armada Roleplay - armada-roleplay.com - samp.armada-roleplay.com

Başlatan Armada, 10 Ağustos 2019, 20:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Armada

Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Ağustos 2019, 01:01:57
Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 01:00:24
Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Ağustos 2019, 00:52:11
Client tasarımı alıntı
Çalıntı olan içerikler bölüm kurallarına aykırı.

Client bYKaaN tarafından tasarlanmıştır. Kesinlikle "alıntı" veya "çalıntı" değildir.
*** roleplay clientine çok benzediğini görüyorum.

Öyle bir serverı hayatımda ilk defa duydum. Varsa öyle bir server clienti özelden fotoğraflı iletişim kurabilirsiniz. + olarak tanıtımımda başka sunucu ismi söylemezsen sevinirim. Tabi öyle bir server varsa.
Son düzenlenme: 11 Ağustos 2019, 01:04:21 Armada

Leinax

Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 01:03:14
Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Ağustos 2019, 01:01:57
Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 01:00:24
Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Ağustos 2019, 00:52:11
Client tasarımı alıntı
Çalıntı olan içerikler bölüm kurallarına aykırı.

Client bYKaaN tarafından tasarlanmıştır. Kesinlikle "alıntı" veya "çalıntı" değildir.
*** roleplay clientine çok benzediğini görüyorum.

Öyle bir serverı hayatımda ilk defa duydum. Varsa öyle bir server clienti özelden fotoğraflı iletişim kurabilirsiniz. + olarak tanıtımımda başka sunucu ismi söylemezsen sevinirim. Tabi öyle bir server varsa.
Kapanmış bir sunucu dan bahsediyor.

Coln

HakanUniqe arkadaş pawnın psini bile bilmezken NEW MOD la sunucu açması oldukça absürt kaçmış. Kaç para saydınız, nerden çaldınız veya kime yalaklık yaptınız orası bilinmez ama 2014'ten beridir bu platforumda olan birisi olarak benden size tavsiye arkadaşlara hesap açtırıp yorum yaptırmakla,bot atmakla sunucu tutturulmaz.10 userin 7'si bot 2 si admin 1'i userken hiç tutturulmaz. Sobeitle bile silah spawnlana bilen bir anti hille yazılımınız varken şimdiden sunucunuz iyice yayılıp rezil olmadan konuya K&A atmanızı öneririm.

if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Armada

Alıntı yapılan: Coln - 11 Ağustos 2019, 11:17:55
HakanUniqe arkadaş pawnın psini bile bilmezken NEW MOD la sunucu açması oldukça absürt kaçmış. Kaç para saydınız, nerden çaldınız veya kime yalaklık yaptınız orası bilinmez ama 2014'ten beridir bu platforumda olan birisi olarak benden size tavsiye arkadaşlara hesap açtırıp yorum yaptırmakla,bot atmakla sunucu tutturulmaz.10 userin 7'si bot 2 si admin 1'i userken hiç tutturulmaz. Sobeitle bile silah spawnlana bilen bir anti hille yazılımınız varken şimdiden sunucunuz iyice yayılıp rezil olmadan konuya K&A atmanızı öneririm.

2014'ten beri platformda olan kişi hiç birşeyden anlamaz. Ben SA-MP ortamında 2009 yılından beri varım. Pawno'yu bilmiyordum evet. Yavaş yavaş öğreniyorum ve senin gibiler kıskanmaya devam etmekte. 10 kişi diyorsun. Sunucumu açtığım günden beri 3 gün boyunca 70,72,71 kişi oldu. Buna ne demeli? Bot demişsin, "ben bot atmadım." Sizin gibi çocuklar anca böyle sunucuyu kötülemeye çalışır :)

Crountê

Discord sunucusuna giriş yaptım dün gece 01:00 civarlarıydı, hatta herkesin bayramı kutlu olsun yazdım Chatten. Bugün giriş yaptım banlanmışım discord'dan sebebi nedir? Yanlış anlamayın sakın beni sadece merak ettim.

zeroo

sweezy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtımlarını sunucu konseptleri dışında yargılamanız yasaktır. Örneğin herhangi bir RPG sunucusunu yorum atarak Freeroam sunucusu gibiymiş gibi yargılayamazsınız. Bu tür eleştiriniz var ise daha açıklayıcı şekilde yapmalısınız. Bu kurala uymayan kişiler uyarıldıktan sonra forumdan uzaklaştırma alacaklardır.
İlgili iletiler silindi.

Armada

V1.1 Güncellemesi

- Pershinq Square bölgesi 0'dan yapıldı.
- Sırt çantası getirildi. (/cantam)
- Y Tuşuna basıncan envanter açılmıyordu, artık açılıyor.
- Tanışma sisteminde ara sıra oyuncular üzerinden (Tanınmıyor) yazmıyordu. Artık hep yazmakta.
- GOV İnterior değiştirildi.
- LSPD'ye yeni araçlar eklendi.
- GOV'a yeni araçlar eklendi.
- FBI oluşumu yoktu, 0'dan yapıldı.
- Hitman Agency oluşumu yoktu, 0 dan yapıldı.
- Tamirhane rolleri için tüm modifiye yerleri kapatıldı, modifye etmek için Tamirhane oluşumunun yerine gitmeniz gerekmekte.
- KM sistemi bugluydu, giderildi.
- Taksici mesleği oluşuma çevrildi.
- Admin Seviyesi 13'e yükseltildi.
- Yeni admin yetkileri getirildi, (Emekli Admin, TeamSpeak3 Yönetim, Forum Yönetim, Rol Yönetim)
- Helper sistemi 5 seviyeye düşürüldü.
- Seviyeli mapper yetkili sistemi getirildi.
- Admin sisteminden farklı mapper admin getirildi. (4 level mapper olduktan sonra mapper admin oluyorsunuz)
- 74 adet özel bayan skin, 62 tane özel erkek skini getirildi.
- Binco'dan skin alma menüsü ara sıra açılmıyordu, artık her yazdığınızda açılıyor.
- LSPD önünde süs havuzuna girince map aşşağısına düşülüyordu, artık düşülmüyor.
- PDdolabına özel bay/bayan skinler getirildi.
- LSFMD dolabında bayan skinleri yoktu, getirildi.
- LSFMD araçları çoğaltıldı.
- LSPD ve LSFMD araçlarının üzerinde plakası yazmakta.
- /hediyeci sistemine %2 şans ile 15.000$ çıkma olasılığı eklendi. (/hediyeci > Şansını Dene)
- Loto sistemi yoktu, getirildi.
- Silah çantası getirildi. (/scantam)
- Araç bagajlarına en fazla 2 adet silah ekleniyordu, artık 5 adet eklenmekte.
- Motor bagajı vardı, motor bagajı kaldırıldı.
- Motora binerken artık otomatik kask modeli kafanıza takılacaktır.
- Cinsel ilişki komutları çok az vardı, yenileri getirildi. (/cinselyardim)
- OOC market yoktu, eklendi.
- OOC Market içine VIP satışları eklendi.
- İsim değişikliği OOC markette satılıyordu kaldırıldı.
- Artık /nrn komutunu kabul etmeyen kişiler sunucudan otomatik atılacak.
- Sunucu modu %65 türkçeleştirildi.
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2019, 00:01:42 Armada

sweezy

Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(websitesi veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.
Sunucuyu tanıtan bir metin yazıp ekleyin.

Armada

Alıntı yapılan: sweezy - 13 Ağustos 2019, 00:29:10
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(websitesi veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

Oyun modunda kısa bir tanıtım yazmaktadır, hem videoda yüklenicek zaten.

sweezy

Alıntı yapılan: Armada - 13 Ağustos 2019, 00:42:31

Modu değil, sunucuyu tanıtan bir metin yazmanız gerekiyor.

Armada

Alıntı yapılan: sweezy - 13 Ağustos 2019, 00:49:53
Alıntı yapılan: Armada - 13 Ağustos 2019, 00:42:31

Modu değil, sunucuyu tanıtan bir metin yazmanız gerekiyor.

Düzeltildi.

DracDonix

Alıntı yapılan: Armada - 12 Ağustos 2019, 23:51:37
V1.1 Güncellemesi

- Pershinq Square bölgesi 0'dan yapıldı.
- Sırt çantası getirildi. (/cantam)
- Y Tuşuna basıncan envanter açılmıyordu, artık açılıyor.
- Tanışma sisteminde ara sıra oyuncular üzerinden (Tanınmıyor) yazmıyordu. Artık hep yazmakta.
- GOV İnterior değiştirildi.
- LSPD'ye yeni araçlar eklendi.
- GOV'a yeni araçlar eklendi.
- FBI oluşumu yoktu, 0'dan yapıldı.
- Hitman Agency oluşumu yoktu, 0 dan yapıldı.
- Tamirhane rolleri için tüm modifiye yerleri kapatıldı, modifye etmek için Tamirhane oluşumunun yerine gitmeniz gerekmekte.
- KM sistemi bugluydu, giderildi.
- Taksici mesleği oluşuma çevrildi.
- Admin Seviyesi 13'e yükseltildi.
- Yeni admin yetkileri getirildi, (Emekli Admin, TeamSpeak3 Yönetim, Forum Yönetim, Rol Yönetim)
- Helper sistemi 5 seviyeye düşürüldü.
- Seviyeli mapper yetkili sistemi getirildi.
- Admin sisteminden farklı mapper admin getirildi. (4 level mapper olduktan sonra mapper admin oluyorsunuz)
- 74 adet özel bayan skin, 62 tane özel erkek skini getirildi.
- Binco'dan skin alma menüsü ara sıra açılmıyordu, artık her yazdığınızda açılıyor.
- LSPD önünde süs havuzuna girince map aşşağısına düşülüyordu, artık düşülmüyor.
- PDdolabına özel bay/bayan skinler getirildi.
- LSFMD dolabında bayan skinleri yoktu, getirildi.
- LSFMD araçları çoğaltıldı.
- LSPD ve LSFMD araçlarının üzerinde plakası yazmakta.
- /hediyeci sistemine %2 şans ile 15.000$ çıkma olasılığı eklendi. (/hediyeci > Şansını Dene)
- Loto sistemi yoktu, getirildi.
- Silah çantası getirildi. (/scantam)
- Araç bagajlarına en fazla 2 adet silah ekleniyordu, artık 5 adet eklenmekte.
- Motor bagajı vardı, motor bagajı kaldırıldı.
- Motora binerken artık otomatik kask modeli kafanıza takılacaktır.
- Cinsel ilişki komutları çok az vardı, yenileri getirildi. (/cinselyardim)
- OOC market yoktu, eklendi.
- OOC Market içine VIP satışları eklendi.
- İsim değişikliği OOC markette satılıyordu kaldırıldı.
- Artık /nrn komutunu kabul etmeyen kişiler sunucudan otomatik atılacak.
- Sunucu modu %65 türkçeleştirildi.

Körüm

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

GoDBoSS

Alıntı yapılan: Armada - 11 Ağustos 2019, 11:43:43
Alıntı yapılan: Coln - 11 Ağustos 2019, 11:17:55
2009 Yılından beri varsanız oyun içerisinde neden çalıntı modlar kullanıyorsunuz kullandığın mod 2 yıl önce adını hatırlamadığım bir sw de vardı sadece text leri değiştirmişin.
bu pawn coder olduğunu gösteriyorsa herkes pawncoder olur ama hera gibi olamaz A:Das:ADSA::.dad
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2019, 12:22:04 GoDBoSS