GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Vetro Roleplay - www.vetro-roleplay.com

Başlatan cudless, 03 Kasım 2018, 10:21:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Merhaba değerli üyeler, bugün bu konuyu tekrardan açıyorum, sebebi ise saldırlara boyun eğmediğimdendir. Sunucumuz belirtildiği gibi 29 Ekim'de açılmıştı, ama bazılarının saldırıları sonucunda projeyi pasife aldığımızı söylemiştik. Bu süreçte iyice düşündük ve sıfırdan bir oyun modu kodlatıyoruz.

Merhaba saygıdeğer okurlar;
Vetro Roleplay, realistliği ön gören politikalar ve üst düzey yönetim ekibi ile birlikte 2018-2019 yıldönümü içerisinde oyunculara hizmet etmek adına temelleri atılmış, GTA San Andreas SA:MP formatlı, roleplay kurgulu bir roleplay sunucusudur. Vetro sunucusu ve Vetro altında bulunan tüm kişiler kâr amacı gütmemektedir. Vetro Roleplay'in tek amacı son demlerini yaşamakta olarak adlandırılan SA:MP platformunu tek bir çatı altında toplamak ve oyunculara kaliteli bir hizmet vermektir, aynı zamanda SA:MP roleplay ortamını tekrar canlandırmaktır. Vetro Roleplay ekibi üyeleri ise kesinlikle deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Ekipteki kişiler kendi adına değil Vetro adına görevlerini yapmaktadırlar. Vetro geliştiricileri tarafından geliştirilen oyun modumuzun çalışmalarıda son hallerini almaya başlamıştır. Siz oyuncularımızın sorun yaşamaması için elimizden gelen çalışmaları yaptık ve yapmaya devam etmekteyiz. Bununla birlikte teknik(donanımsal) bir hata olmadığı sürece oyunculara hatasız bir şekilde oyun modumuzu sunacağımızı söylemekten ayrıca gurur duyuyoruz. Ayrıca oyun modumuzun realistlik politikasına göre uyarlandığınıda belirtmek istiyoruz.

Sistemleri görebilir miyiz?

Şuan test dönemindeyiz, genel olarak tester ve diğer yöneticiler test ediyorlar ancak kısa süre içerisinde oyuncularımızı testlere katmayı planlıyoruz belirli süreler içerisinde gerçekleştirilen testlere oyuncularında katılarak sistemleri görmesini sağlayacağız.

Vetro Roleplay ekibi tam olarak ne amaçlıyor?

Vetro Roleplay ekibi olarak sizlerin çok eğleneceği, eski rol ortamlarının canlanacağı güzel ve kalıcı bir platform oluşturmak için çalışıyoruz ve bunlar için gece gündüz çalıştığımızı belirtmek isterim.
Ayrıca son yıllarda Roleplay platformunda ki kısıtlamaların çoğunu politikalarımız yoluyla dengeli bir biçimde kaldırarak sizlere adaletli, egosuz ve kalıcı hizmet verecek bir proje ile geliyoruz, çok yakında sizlerleyiz
!

"Tanıtım kurallarını okudum, anladım ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 01 Şubat 2019, 00:14:41 Pyro

ibo

cudless

Codes.

cudless

MehmetLexter

Başarılar eski dostum, inşallah yine başkalarına güvenip yanındaki adamları satmazsın. Güzel bir şey çıkacağına inanıyorum.  :helal:

cudless

Alıntı yapılan: MehmetLexter - 03 Kasım 2018, 12:31:38

Başarılar eski dostum, inşallah yine başkalarına güvenip yanındaki adamları satmazsın. Güzel bir şey çıkacağına inanıyorum.  :helal:

Teşekkürler.

cudless

Pet sistemi paylaşıldı.

Son düzenlenme: 03 Kasım 2018, 19:33:43 Pyro

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Brae

cudless

Jizzy

cudless

Brae

Geçen sefer saldırılardan dolayı oynayamadım(k). Umarım saldırılara karşı önlem almışsınızdır.