GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM] Ares Roleplay V1.0 (14.03.2020)

Başlatan BqckOff, 11 Mart 2020, 16:16:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BqckOff

Biz Kimiz ?

Öncelikle hepinize merhabalar birbirinden değerli GtaMulti üyeleri,konuya kendimi ve ekibimi tanıtmakla başlıyorum;

Ekip olarak yıllardır SA-MP platformunun içerisindeyiz ve oynadığımız sunuculardaki gerek eksiklikler gerekse haksızlıklar nedeni ile yeni bir Roleplay sunucusu açmaya karar verdik tabikide bu karar ani bir karar değil;

-Hadi Sunucu Açalım.

Tarzı bir durum söz konusu değildir.Aylardır çalışmalar içerisinde bulunduğumuz Roleplay projemiz gerek bir kaç aksaklık olsun gerekse sistemsel problemler olsun bu güne kadar ilerledik.Sonunda tüm problemlerin üstesinden gelebilecek seviyeye geldik ve artık sizlerin karşına çıkmaya bu emek harcanmış projeyi sizlere sunmaya hazırız.
Hedefimiz

- Yıllardır klasikleşmiş bir Roleplay sunucusundan çok role önem veren çeşitli sistemler ile eğlencenize eğlence katan bir Roleplay sunucusu olmak istiyoruz.

- Sunucumuzda Admin ve Oyuncu ayrımı yapmaksızın, bir ekonomi sistemi oluşturmak istiyoruz.

- Sizlerle Web Sitemiz - Teamspeak 3 Sunucumuz - Discord Sunucumuz üzerinden yakın iletişim kurup dertlerinizi, sunucu hakkındaki sorularınızı çözmek istiyoruz.

- Sunucudaki "Zengin" ünvanını hak ederek çalışarak alan birisini görmek istiyoruz.

- Balık oranlarını yüksek tutarak,tekne fiyatlarını ucuz tutarak sahil rollerini arttırmak İstanbul'un denize olan kıyısını değerlendirmek istiyoruz.
Sık Sorulan Sorular (S.S.S)

S.1 - Sunucunuzda ekonomi nasıl olacak ?
C.1 - Ekonomi düzeni vergi ve ülkenin gidişatına göre enflasyonlarla yön alacaktır.

S.2 - Sunucuda Nasıl Kolay Para Kazanırım ?
C.2 - Sunucumuzdaki meslekleri kullanarak para kazanabileceksiniz,ilk hafta (x2Maaş) olacaktır.

S.3 - Sunucunuzun yönetim kadrosuna nasıl dahil olabilirim ?
C.3 - Rollerinizi sürekli tutarak gerekli yönetimlerin gözüne girerek yönetim kadrosuna dahil olabilirsiniz.Aramızda görmekten mutluluk duyarız.

S.4 - Oluşum başvuruları nasıl olacak ?
C.4 - Gerekli oluşum yönetimi gerekli duyuruyu IC olarak geçtikten sonra Forum üzerinden belirtilen şablonu kullanarak başvurunuzu yapabileceksiniz.
Sunucularımız ve İletişim Bilgilerimiz

SA-MP : PASİF

Forum : pasif

Discord :https://discord.gg/ysuVjrv

Gaviria

BqckOff

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Bölüm kuralları gereği kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N