GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Budak

Bütün RolePlay serverlerinden en iyisi, Büyük serverler hazırlanın yeni rakip çıkıyor.

xoduzy

Başarılar dilerim, kasaba rollerini neredeyse hiç görmemiştim bu platformda.

GH-Baris

Sunucunun asıl yüzünü görmeyen kardeşlerim abilerim buyrun Sunucudaki adminlerin 7 saatlik emeğimi 1 dakikada hiçe etmesi
Sunucu sahibinin birlik tanıtımı 5 dakikasını verdiği aşağıda atacağımda 7 saatimi verdiğim birlik tanıtımım

GH-Baris

Sistemlerin iyi olması önemli değil önemli olan Yönetimin kaliteli olması bu gibi 5 dakikalık birlik tanıtımı hazırlayıp 7 saatlik birlik tanıtımını emek verilmemiş gibi  konunuz düzensiz diyorlar kendikilerine bakmadan swnin kalitesi belli oluyor insanlar bu yanlışa düşmesin

DracDonix

Alıntı yapılan: GH-Baris - 09 Eylül 2019, 19:37:42
Sistemlerin iyi olması önemli değil önemli olan Yönetimin kaliteli olması bu gibi 5 dakikalık birlik tanıtımı hazırlayıp 7 saatlik birlik tanıtımını emek verilmemiş gibi  konunuz düzensiz diyorlar kendikilerine bakmadan swnin kalitesi belli oluyor insanlar bu yanlışa düşmesin

Ee.. bunu paylaştın da eline ne geçti? Kendinizi rezil etmekten yaptığınız bir şey yok. 5 dakikalık birlik tanıtımında bile emek var sen bu tanıtımı bile yapamıyacağından eminim.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

dreamz

Alıntı yapılan: GH-Baris - 09 Eylül 2019, 19:36:10
Sunucunun asıl yüzünü görmeyen kardeşlerim abilerim buyrun Sunucudaki adminlerin 7 saatlik emeğimi 1 dakikada hiçe etmesi
Sunucu sahibinin birlik tanıtımı 5 dakikasını verdiği aşağıda atacağımda 7 saatimi verdiğim birlik tanıtımım

burası bir hard roleplay sunucusu, girl gang, yok vagos, yok bloods gibi günümüzü yansıtmayan ve tamamen gerçeklikten uzak tanıtımlara ve rollere izin veremeyiz. eğer verirsek sunucunun kalitesini kendi ellerimizle düşürmüş oluruz ve ardı arkasını getiremeyiz. gerçekçi her role varız ve her türlü desteği veriyoruz. faction managament yöneticilerini sizinle ilgilenmesi için görevlendirdiğim halde bu konuları buralara kadar taşıman gülünç geldi, bizim için oyuncu sayısının önemi yok, bu tür tanıtımlara izin verilen sunuculara gidebilirsiniz.

dreamz

aramıza katılmak isteyen ve çekincesi olan takipçilerimiz için oyuncularımız tarafından hazırlanan videoları buraya bırakıyorum, fikir sahibi olabilirsiniz. herkesi bekliyoruz!

GH-Baris

Alıntı yapılan: dreamz - 09 Eylül 2019, 21:07:30

burası bir hard roleplay sunucusu, girl gang, yok vagos, yok bloods gibi günümüzü yansıtmayan ve tamamen gerçeklikten uzak tanıtımlara ve rollere izin veremeyiz. eğer verirsek sunucunun kalitesini kendi ellerimizle düşürmüş oluruz ve ardı arkasını getiremeyiz. gerçekçi her role varız ve her türlü desteği veriyoruz. faction managament yöneticilerini sizinle ilgilenmesi için görevlendirdiğim halde bu konuları buralara kadar taşıman gülünç geldi, bizim için oyuncu sayısının önemi yok, bu tür tanıtımlara izin verilen sunuculara gidebilirsiniz.
Bu mesajı görüyorum ve gülünç durumda olduğunuz buradan belli "Burası bir hard roleplay sunucusu girl gang yok" ? Ben daha önce MTA daki har drp sunucularındada kurdum girl gang samp dede hard rp de oyun konseptinizin dandikliği bu kadar belli burada bari bunu yapmayın :D

GH-Baris

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Eylül 2019, 20:04:17
Alıntı yapılan: GH-Baris - 09 Eylül 2019, 19:37:42

Ee.. bunu paylaştın da eline ne geçti? Kendinizi rezil etmekten yaptığınız bir şey yok. 5 dakikalık birlik tanıtımında bile emek var sen bu tanıtımı bile yapamıyacağından eminim.
DracDonix 6 ay önce barış Bu tgfyi takma bırak senle uğraşıyolar biz arkandayız diyip şimdi kendini rezil ettin diyorsun xD Sizin gibi insanları çok gördüm sizin gibi adminleride çok gördüm Şurayada bir söz bırakayım; "Kardeşin kalleş olduğu an şimdi olsa gerek oysaki el ele vermek için vardı onca sebep... - Geeflow Musab Oy Yiğidim Parçası

Armen

Başarılı gözüküyor. Deneyeceğim...

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

No-Name

Alıntı yapılan: GH-Baris - 10 Eylül 2019, 18:36:34
Alıntı yapılan: dreamz - 09 Eylül 2019, 21:07:30

Bu mesajı görüyorum ve gülünç durumda olduğunuz buradan belli "Burası bir hard roleplay sunucusu girl gang yok" ? Ben daha önce MTA daki har drp sunucularındada kurdum girl gang samp dede hard rp de oyun konseptinizin dandikliği bu kadar belli burada bari bunu yapmayın :D
Kardeşim kasabada ne girl gangi ne bloods'u manyak mısın? Oynadığın "har drp"ler hard rp değildir. Konseptin dandikliği değil buradaki, senin düşüncenin dandikliği!

Bu arada bunlar ne güzel ya, en sevdiğim tanıtımlardan. Bunu kurucular yaptıysa helal olsun müthiş bir tanıtım.

Spetsnaz!

samp ortamına pek uğrayamıyorum, ama girince sunucuları şöyle bir geziyorum, kim ne derse desin tek "rol odaklı" sunucu şuan SAC.

bu arada girl gang olayınıza çok güldüm, yakında umarım "gay gang" "transeksual gang" "boy gang" tarzı şeyler görmeyiz, allahtan sunucu yönetimi neye izin vermeyeceğini biliyor. netflix dizisi değil kardeşim bu girl gang ne apojdjoıqwejıoqweasüdğpkasğdqwe
Son düzenlenme: 11 Eylül 2019, 19:03:27 Spetsnaz!

pag

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 11 Eylül 2019, 19:00:35
samp ortamına pek uğrayamıyorum, ama girince sunucuları şöyle bir geziyorum, kim ne derse desin tek "rol odaklı" sunucu şuan SAC.

bu arada girl gang olayınıza çok güldüm, yakında umarım "gay gang" "transeksual gang" "boy gang" tarzı şeyler görmeyiz, allahtan sunucu yönetimi neye izin vermeyeceğini biliyor. netflix dizisi değil kardeşim bu girl gang ne apojdjoıqwejıoqweasüdğpkasğdqwe
Aynen, yönetim birlik konusunda katı kurallara sahip ama bu iyi bir şey, "Boyz In Da Hood" diye birlik açacaktık ona bile izin verilmedi :D

Diokujoll

Alıntı yapılan: Armen - 11 Eylül 2019, 14:36:27

Samet'im hiçbir şey kaybetmemişsin kardeşim, ellerine kollarına sağlık.

dreamz

Alıntı yapılan: Armen - 11 Eylül 2019, 14:36:27

Amblem olarak bize çok iyi gider, desteğiniz için teşekkürler. Detaylı olarak konuşmak isterseniz discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Onun dışında tüm destekçilerimize teşekkürler, mantıklı ve tutarlı olmayan hiç bir eleştiriyi üstlenmeyip yanıtlamayacağız. Çünkü oyuncuların bu durumda olması oyuncuların kendi suçları olmadığını düşünüyor, asıl suçluyu ise MTA/SAMP platformlarında rol kavramını bu şekilde gösteren ve onları bu yönde alıştıran sunuculara yüklüyoruz. Bu yüzden, samimi bir şekilde konsept bilgisi almak isteyen, bizim sunucumuzda yer edinip uzun süre rol yapmak isteyen herkese yönetim olarak konsept/rol desteği vereceğiz ve gelişmelerini destekleyeceğiz. Ancak bilmediği halde biliyormuş gibi davranan, üstüne üstlük diğer platformlarda bunu hiç problemsiz gibi ilan edip sunucunun rol kalitesini düşürmeye çalışan oyuncuları tüm platformlarımızdan yasaklayacağız. Gerçekçiliği tatmak isteyen, amacı DM değil de rol yapmak olan herkesi Cuma günü sunucumuza bekliyoruz.

www.sacountyrp.com
Son düzenlenme: 12 Eylül 2019, 00:43:53 dreamz