GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alice

Anlatmaya kelimeler yetmez. Şuanda ki sunucular arasında en çok emek verilerek yapılan bir sunucu. Sistemleri olsun, rol planları olsun her şeyiyle şuanki, SAMP-TÜRKİYE Roleplay'ın en iyi sunucusu. Ama hakkı verilmiyor, bu sunucunun en az 700 kişi çekmesi gerekiyor ama ne yazık ki öyle değil. Sunucunun başındaki kişide sunucu için her şeyini veriyor. Başarılar, iyi dileklerim sizinle.

Rhea

dreamz

Yorumlar için teşekkürler, çok iyi şeyler geliyor..

dreamz

Alıntı yapılan: Discord Duyuru
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ekip Alımları Hakkında #2

Bir çok pozisyonda ekip hakkında alım yapacağımızı söylemiştik. Bunun sonucunda gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim.

Bir çok arkadaşımızı aramıza dahil ettik. Yeterince katkı sağlayamayacağını düşündüğümüz arkadaşlar ile de yollarımızı ayırdık. (Forum açıldığında yönetim ekibine giriş - çıkış kayıtlarını görebileceksiniz.) Ancak kritik noktalarda hala ihtiyacımız var ve bunları karşılayamadık.

Sadece aşağıdaki pozisyonlar için ekip alımlarını açıyoruz. Ekibimize dahil olmak isteyen ve bu platformun gelişimine katkı sağlamak isteyen herkesi platform adına ekibe davet ediyorum. Aradığımız / ihtiyacımız olan pozisyonlar aşağıdaki gibidir:

Grafik Tasarımcı, Harita Tasarımcısı (Özellikle Interior), 3. Parti Geliştirici, İngilizce Çevirmen
İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim,

Ekip Adına,
dreamz.

https://discordapp.com/invite/9e7U2Wn

Eamon

Alıntı yapılan: Alice - 23 Ocak 2020, 23:34:28
Anlatmaya kelimeler yetmez. Şuanda ki sunucular arasında en çok emek verilerek yapılan bir sunucu. Sistemleri olsun, rol planları olsun her şeyiyle şuanki, SAMP-TÜRKİYE Roleplay'ın en iyi sunucusu. Ama hakkı verilmiyor, bu sunucunun en az 700 kişi çekmesi gerekiyor ama ne yazık ki öyle değil. Sunucunun başındaki kişide sunucu için her şeyini veriyor. Başarılar, iyi dileklerim sizinle.

Yok canım 700 mu çekmesi gerekiyor :D

Başarılar bu arada :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Sulozzy

Çok boş konuşulmuş ama v1 gibi oyun modu berbat degildir inşallah sunucu 2 3 kişi çekince hemen kapatmazsın bu sefer güveniyoruz sana ama beni @Amper adlı admin gereksiz banlaması yönetim ekibinin nasıl oldugunu gösterdi bu sefer inşallah başarırsınız başarılar kardeşim @dreamz

Alice

Alıntı yapılan: Ferman - 24 Ocak 2020, 21:13:51
Alıntı yapılan: Alice - 23 Ocak 2020, 23:34:28

Yok canım 700 mu çekmesi gerekiyor :D

Başarılar bu arada :helal:

Evet, 700 az bile. Bu bana göre sana göre farklı olabilir. Büyük bir emek var ve emeğin karşılığı verilmesi gerekir bence.

dreamz

V2 Harita Güncellemesi: SASP Headquarters

V2 harita güncellemelerine devam ediyoruz. Bu güncellemede SASP'in LV otoyolu üzerinde olan istasyonunu Palomino Creek'e taşıdık.

Bu harita tamamen modelleme tekniğiyle yapıldığından hiç bir FPS sorunuyla karşılaşmayacaksınız. Modellemede emeği geçen başka @kaptanderya olmak üzere tüm gtamodel.com ekibine teşekkür ederiz.

Specter

Başarılar dilerim, kasaba konseptinde umarım düzeni sağlıyabilirsiniz, SA-MP platformuna alışmamış şeyler genellikle zor yapılır.

Saygılarımla Specter...

dreamz

Alıntı yapılan: Specter - 27 Ocak 2020, 11:16:06
Başarılar dilerim, kasaba konseptinde umarım düzeni sağlıyabilirsiniz, SA-MP platformuna alışmamış şeyler genellikle zor yapılır.

V1'de harika roller yaptık ve Türk platformundaki oyuncular da hemen uyum sağladı. Bu konuda sorunumuz yok, iyi dileklerin için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Discord Duyuru
Kasaba tarzı forum teması sevenler için müjde! @everyone

SAC:RP varsayılan forum temasını aşırı sade ve konsept dışı olarak görmekteydik. Yeni tema ise LS-RP.us tarzı ancak bizim renk paletimize özgü bir şekilde geliştirici ekibi tarafından tasarlandı. Forum temasını blursuz halde görebilmek için forum adresimize gitmeniz gerekiyor.

Ayrıca hala ön-kayıt başvurusu yapmadıysan yeni temayla birlikte ön sıradan yerini ayırtabilirsin. Yeni temayı görmek ve üyelik oluşturmak için aşağıdaki linkten foruma ulaşabilirsin.
https://forum.sacountyrp.com/index.php#

Laundt

_TrusteD_

3. parti geliştirici istiyorsunuz ha garipmiş hele hele dreamz'in istemesi

dreamz

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 05 Şubat 2020, 00:03:40
3. parti geliştirici istiyorsunuz ha garipmiş hele hele dreamz'in istemesi

söylediğini pek anlamadım..

Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkürler. Yakında dev bir güncelleme log'u atıp gidişat hakkında haber vereceğiz.

Rodriquez

Fazla ayakta kalıcağını sanmıyorum, bi açıp, bir kapadınız bilader at koşturur gibi, konu tasarımına gelirsek sıradan bir konu sunucununda sıradan bir sunucu olacağını tahmin ediyorum rol bilgisi olmayan ne bileyim at koşturan hepsi bu sunucuya akın edebilir dreamz "rol" konusuna gelirsek rol bilginin pek olduğunu sanmıyorum o yüzden kasaba konseptini biraz ayakta zor tutarsın yinede başarılar.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2020, 02:08:14 Rodriquez

İPŞİR

Alıntı yapılan: Rodriquez - 08 Şubat 2020, 01:40:57
Fazla ayakta kalıcağını sanmıyorum, bi açıp, bir kapadınız bilader at koşturur gibi, konu tasarımına gelirsek sıradan bir konu sunucununda sıradan bir sunucu olacağını tahmin ediyorum rol bilgisi olmayan ne bileyim at koşturan hepsi bu sunucuya akın edebilir dreamz "rol" konusuna gelirsek rol bilginin pek olduğunu sanmıyorum o yüzden kasaba konseptini biraz ayakta zor tutarsın yinede başarılar.
Rol bilgisine güvenmediğin adam yıllardır samp platformunda olan birisi.
İnsan önce kendine bakmalı; mesela şuan kaçıncı başarısız sunucunu açıyorsun hiç düşündün mü?