GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calypso

Pes etmemeniz bu platforma örnek olmalı, umarım herşey istediğiniz gibi olur.  :helal:

Discord: Calypso#4697
FMV · Computer Programmer

Zeta

Alıntı yapılan: Zeta - 19 Ağustos 2019, 23:11:44
Bıkmadınız değilmi sunucu işlerine girmekten ? Düşman olarak görünmek istemem belli bir sunucu bünyesinde de değilim fakat gerçekten çocuk kandırmaktan başka bir şey değil bu yapılan. 1 sene içerisinde defalarca açılıp kapanan ve kapanmayacağına dair teminat bile verip aynı şekilde kapattınız. Artık kitle sabit belirli sunuculardan sunuculara göre şekilleniyor. Para veya ün uğruna yapılan bu projeleri desteklemiyorum. Başarılar.

Tüh, ilk başta tutar gibi oldu ama sonra ayak kaydı sanırsam. Eminim ki bu durumdan hızla çıkıp bu olağan üstü projenizi ayakta tutabilirsiniz

dreamz

Alıntı yapılan: Zeta - 29 Eylül 2019, 20:00:30
Alıntı yapılan: Zeta - 19 Ağustos 2019, 23:11:44
Bıkmadınız değilmi sunucu işlerine girmekten ? Düşman olarak görünmek istemem belli bir sunucu bünyesinde de değilim fakat gerçekten çocuk kandırmaktan başka bir şey değil bu yapılan. 1 sene içerisinde defalarca açılıp kapanan ve kapanmayacağına dair teminat bile verip aynı şekilde kapattınız. Artık kitle sabit belirli sunuculardan sunuculara göre şekilleniyor. Para veya ün uğruna yapılan bu projeleri desteklemiyorum. Başarılar.

Tüh, ilk başta tutar gibi oldu ama sonra ayak kaydı sanırsam. Eminim ki bu durumdan hızla çıkıp bu olağan üstü projenizi ayakta tutabilirsiniz

Evet ön göremediğimiz olaylarla karşılaştık ve 5 gün boyunca bakım moduna almak zorunda kaldık. Oyuncularımıza tekrardan bu sorunları yaşatmamak ve onların güvenini tekrardan kazanmak için çalışma süresini uzun tutuyoruz ki her şeyi tekrardan ve tekrardan elden geçirip tekrardan oyuncularımıza aynı sıkıntıları yaşatmayalım. Oyuncu konusu bizim çok dert ettiğimiz bir şey değil, karşılaştırmak doğru olmaz ama 10 senesini aşmış Vendetta bile bugün bu sorunları yaşıyor, geçmişte de yaşadı ancak pes etmedi. Sunucular kalitelerinden ödün vermediği sürece gerisi gelecektir, yorumun için teşekkürler.

TurkeyRolePlay

Başarılar güzel insanlar. İstediğiniz yerlere, istediğiniz yerlerde..
Son düzenlenme: 30 Eylül 2019, 00:30:42 TurkeyRolePlay

JSW

İçerisinde olmaktan gurur duyduğum bir proje, her ne kadar oyuncusu olsam da  :)

kellyy

Xecutioner

Tanıtım,sistemler ve ekip şahane başarılar dilerim.

Desky

dreamz

Herkese Selam!

Özel hayatımızdaki yoğunluk ve ekipteki genel pasiflik sebebiyle sunucuyla ilgilenemediğimizi ve bu ilgisizliğimizin oyunculara yansıyarak oyuncularla iletişim kuramadığımızı farkettik. Bu sebeple platformu tekrardan sağlam bir ekip kurup yeterli vaktimiz oluncaya kadar pasife alıyoruz. Bizimle olup bu süreçte bizim yanımızda olan ve sunucumuza ilgi ve emek gösteren herkese ekibim ve kendim adına teşekkür ederim. Bu süreçte discord aktif kalacak ancak herhangi bir yazı kanalı aktif olmayacak. Hepinize teşekkürler!

Teşekkürler Ekip!

Amper, Renard, Josh, VsecBOA, . vsyklws, Naves, Raspberry, QuantumZ, tmc, cybear
 MatchbetH, Hippstrack, cho95, Feindesland, darknessNBK, Richie The Booth - (Helper/Tester) Black Viper, Chopper, KPearce, caparol, Keddy, 187banger Vivala, blaze,Chopesh, Balance, MellonZ

Vengeance

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

dreamz

Herkese selam!
09 Ekim 2019 tarihinde yaptığım duyuruda özel hayatımızdaki yoğunluk ve çeşitli sebepler yüzünden aktiflik gösteremediğimizi, bu sebeple de projeye ara vererek yeterli zaman ve imkan buluncaya kadar projeyi pasif hale aldığımızı belirtmiştim.

Kasaba rollerine yeni bir soluk, yeni bir renk getirdiğini düşündüğümüz SAC:RP projesini tekrardan ele almaya karar verdik. Daha öncesinde yaptığımız hatalardan ders alarak, daha emin ve temkinli gittiğimiz SAC:RP projesine yeni bir dönem getiriyor ve projenin startını veriyoruz.

Öncelikle geçmiş dönemdeki başarımızda ve yarattığımız ortamın sıcaklığında emeği olan başta ortaklarım (Vengeance&Vivala) başta olmak üzere tüm V1 ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Projeye ilgi ve merak duyuyor, kasaba rollerini gerçekleştirmeyi seviyorsanız şimdiden discord adresimize katılarak platformumuzu takibe alabilirsiniz. Herkese teşekkürler, yeniden selamlar!

Discord Adresi
https://discord.gg/RbzyXy7

☨Gaviria☨

Projenizde başarılar umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz sunucu açıkmı yoksa açılacakmı? Açıksa hemen uğrayayım kapaylısa açılınca uğrayacağım :)

dreamz

Alıntı yapılan: ☨Gaviria☨ - 05 Ocak 2020, 01:21:09
Projenizde başarılar umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz sunucu açıkmı yoksa açılacakmı? Açıksa hemen uğrayayım kapaylısa açılınca uğrayacağım :)

Selam dostum, sunucuyu daha öncesinde aktif etmiştik fakat ara vermek zorunda kalmıştık. Şimdi ise yeni bir ekiple tekrardan aktif etmeye çalışıyoruz yani sunucu şuan aktif değil. Discord adresine katılarak gelişmeleri takip edebilir, eski dönemde neler yapmışız bakabilirsin. https://discord.gg/RbzyXy7

cho95

Hep destek, tam destek. Başarılar kardeşim.

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"