GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas County Roleplay - soon [www.sacountyrp.com]

Başlatan dreamz, 11 Ağustos 2019, 19:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Çok kaliteli bir sunucu, girdiğinizde kaliteyi anlarsınız hepinize tavsiye ediyorum.

dreamz

Herkese Selam!
Oyun sunucusunu bakıma aldık. Nedeni, karakter başvurusu sistemine geçmemizdir. Dün akşam saatlerinde açtığımız sunucumuzda sabaha kadar çok iyi insanlarla çok iyi roller döndü. Ancak bugün trollemeye ve saldırıya gelen vazıfsız kitlenin gerçek oyuncularımızı da etkilemesi üzerine sağlam bir başvuru formuyla karakter başvurusu sistemine geçiyoruz.

Karakter paneli yakında duyurulacak. Daha önce karakteri olanların karakterlerine ve mal varlıklarına kesinlikle bir şey olmayacak. Aynı şekilde devam edebileceksiniz.Ayrıca panel kodlanana kadar bir yandan tespit edilen buglar düzeltilerek daha iyi bir oyun sunucusuna kavuşacaksınız.

Açılışın maksimum 1-2 gün içinde olacağını söyleyebilirim. Yaşanılan sorunlar sebebiyle üzgünlüğümüzü ekip adına bildiriyorum. Bizi takipte kalın!
discord.sacountyrp.com

Leviathan

Güzele benziyor, umarım dilediğiniz gibi ilerler. Başarılar diliyorum.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

dreamz

Alıntı yapılan: Orilion - 01 Eylül 2019, 00:10:56
Ne kadar yazsanız nafile , bot+bot+bot.

yarın sunucuda sana istediğin yetkiyi verip oyuncuları specletebilirim. eğer bot değilse buraya 500 kelimelik özür mesajı yayınlayacak mısın?

Larved

Alıntı yapılan: dreamz - 01 Eylül 2019, 00:15:37
Alıntı yapılan: Orilion - 01 Eylül 2019, 00:10:56
Ne kadar yazsanız nafile , bot+bot+bot.

yarın sunucuda sana istediğin yetkiyi verip oyuncuları specletebilirim. eğer bot değilse buraya 500 kelimelik özür mesajı yayınlayacak mısın?
böle insanlar çok çekemedikleri için sizleri böle yapıolar başarılarınızın devamı dileğiylen

daydream

Sadeliği ve kalitesi ön planda bir sunucu, girme şansım oldu. Beğendim, oyun modu zenginleştirilmiş şekilde. Başarılar dilerim.

dreamz

yeni forum temasıyla forum tekrardan aktif edildi ve bakım sürecinde nelerin eklenip düzenlendiği güncelleme notu olarak yayınlandı. sunucu yakında aktif olacak.
https://forum.sacountyrp.com/viewtopic.php?f=4&p=955#p955

lacosapalm

@Amper  mySQLİ kullanarak yaptığın panel çalışman çok etkileyici. SA:MP platformunda emek vererek alın teriyle yapılmış sağlam panellerden birtanesi. Developer takımı olarak gayet sağlamsınız beyler tam gaz devam!

- S O N

Vengeance

Yeni IP: 185.185.232.248:7777, 00:00'da aktifiz!
Karakter başvuruları için: https://panel.sacountyrp.com/

Vivala

pag

Arkadaşlar sunucu yeni olduğu için ufak tefek aksaklıklar çıkabiliyor, bunlar zamanla düzelecektir, hepinizi bekliyorum sunucuya çok kaliteli roller dönüyor.

lacosapalm

Sunucunun sistemi stanbilize şekilde çalışıyor. Beta sebebiyle ara sıra restart gelsede gayet sağlam bir oyun modu var. Kasabada +50 online ile çok sağlam roller dönüyor.

Hepinizin eline koluna sağlık.

Benden saCounty demeci olsun;
Son düzenlenme: 02 Eylül 2019, 20:07:24 lacosapalm
- S O N

Vengeance

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. :helal:

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

pawnwhite

Akşam saatleri dolu olması normal değil mi? İş çıkışı mesela onuda düşünebilirsiniz.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47