GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emirhan☪

Geçen ekibimle bu sunucuya bir şans vermek icin girdim PDLpdwqpdwpğlwDĞPQwdğpLQWDpĞDPL
sonuç hüsran
idlewoodda bazuka atan adamdan tut kendine silah verip oyundan soğutan adminlere dair her şey bulunuyor.
legal roldeki adamlar ve illegalin en ufak hatasında swat göndermeler falan
saçma kendi ayaklarınasıktılar
bu wonderlandın geldiği nokta bitiş noktasıdır 3-5 haftaya aktiflik çöker.
sevgiler.....

@tahaonfroy Bu arada ekibinizle kimseye şans vermediniz, biz bir şans daha tanıyıp sizi kara listeden çektik, oyundan soğutan biz değil rol yapanları oyundan soğutan sizlerdiniz.
Lütfen kara listeden kaldırın... Tekrarı olmayacak.... gibi şeyler söyleyen sendin. Idlewood gibi bir yerde rahatlıkla silahla dolaşan da sen ve ekibindi. Biz yinede şans verdik ancak siz değerlendiremediniz, iyi akşamlar.
Son düzenlenme: 08 Ekim 2019, 23:15:22 Emirhan☪

Emirhan☪

"Alesta" adına açılan sunucularla da karşı karşıya geldik, uzun süreli dayanmadı galiba...

Emirhan☪

Sonuç, "Hüsran" diyebilmen için yeterli bir şeyler göremiyorum, sunucumuz aylardır aktif ve olmaya devam edecek..

gerads

Ben sunucuda 1 haftadır polis rolü yapmaktayım. normal devriye atıyorum. Ve ihbar geldi ihbarın geldiği yere gittim ve 5 kişinin kavga ettiğini gördüm. bende beanbag kullanarak 1 kişiyi düşürdüm. Sonra düşen kişi /b'den "SEN NASIL 10 KİŞİNİN ARASINA GİREBİLİYORSUN" sonra admin beni FEAR-RP'den kickledi. ("SÜREKLİ ROLEPLAY" bu değil. Çok yanlış yoldasınız.) Oyuna girdim ve /b'den admine hata yaptığını söyledim. hemen hakaret etmeye başladı ve 100 dakika jailledi.

AÇIKLASANA BUNU? "SÜREKLİ ROLEPLAY" Bu değil.   

MAX 3-4 HAFTA DAYANABİLİRSİNİZ. BUNUDA BURAYA YAZIYORUM.
Son düzenlenme: 10 Ekim 2019, 18:38:43 gerads

WearPee

Başarılı bir sunucu ve daha çok başarılı olacağız.  :D

Emirhan☪

Forum yenilendi, karakter paneli ve karakter başvuruları açılacak. Roleplay tadını şimdi almaya başlayacaksınız....

Wonderland

Sunucu ve forum 3 günlük bakımın ardından tekrar aktif edilmiştir. Yeni forum teması ve yeni karakter paneli eklendi.

Detaylı bilgi için; https://wonderland-roleplay.com/index.php

Karakter Paneli: https://wonderland-roleplay.com/panel/
Discord: https://discord.gg/XC72fRy

IP: 77.83.201.162:7777

Dipnot: Karakter paneli geliştirme aşamasındadır. Demo sürümü yayınlandı!
Son düzenlenme: 13 Ekim 2019, 20:59:44 Wonderland

WearPee

Sunucu aktif sizde bize katılabilirsiniz.:)
IP: 77.83.201.162:7777

Pesimist

Sunucu haftalık rutin olarak 2 gün bakıma alınıyor. Umarım user kaybetmezsiniz, başarılar.

Wonderland

Alıntı yapılan: _Tony - 13 Ekim 2019, 21:06:51
Sunucu haftalık rutin olarak 2 gün bakıma alınıyor. Umarım user kaybetmezsiniz, başarılar.
Genelde büyük sorunlar çıkmadıkça bakımları gece geç saatlerde yapmayı tercih ediyoruz. Birkaç gündür bakım modunda olmamızın sebebi tamamen forum ve ucp sistemini oyuna entegre etmemizden kaynaklıydı. Bu sırada boş durmayıp bazı bugları fixledik. Yorumun için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 13 Ekim 2019, 21:20:54 Wonderland

DracDonix

Rivayete göre, Tutuna biliyormuşsunuz bir koseye tebrikler

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

trausym

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Sunucuya girip rol yapan adam yoktu biz kimse olmamasına rağmen tanıdığımız insanları çekip insanların sunucu hala yaşıyor diyebilmesini sağladık, adminpower yapan, oyuncu ile iletişimi sağlamayan, kendilerine verilen oluşumları ellerine yüzlerine bulaştıran, rol dahi bilmeyen, yönetim içerisindeki olayları oyunculara ifşalayanlara sabrettik. Lead'ın yapmadığını sizin yapmadığınız disiplini ekibe getirdik. Sunucu 1 aydır açık olmasına rağmen politikalar bile yoktu onları düzenledik. Sunucuda 4 adminin yapamadığını 2 tane ga1 yapıyordu. Fakat biz yeri geldiğinde bütün bunları adminlerin yüzüne vurduğumuz için atıldık. Sunucu o zamanda sadece 2 kişinin yardımıyla 40 kişi çekmeye başlamıştı bunu sizde biliyorsunuz. Sırf o gün bütün bunları söylediğimde admin ekibi düzenini bozmaktan dolayı atıldık. Sana söylemiştim o gün tutmayacak diye belliydi en başından bunların olacağını herkes tahmin edebilirdi o admin kadrosu ile bir yere gidemeyeceğiniz açıktı.

Oluşumumuzun anısına;
Son düzenlenme: 15 Ekim 2019, 20:33:10 trausym

Jeva

Aşşırı boş bir sunucu, kurucusu anamıza bile sövüyor wqehwqueweqweq