GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Luji

Gratex

slizzer

Görünüşe göre modunuz alıntı, modunuzun üstünde düzenlemeler yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz. Daha sade bir görünüş yapabilirsiniz, modun kısımlarında kendinize göre has uyarlamalar görmek güzel. Emek verilmiş gördüğüm kadarıyla, sunucu yönetimi kaliteli iş çıkartıyor. Bunun bandında kendinize uyarlanmış bir mod görmek daha hoş olur, alıntı bir moddan devam etmeniz sizin yararlı eleştiriden çok biraz zararlı eleştiri almanızı sağlayacaktır. Kendinize has sistemler görmek güzel olur doğrusu. Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2019, 18:16:57 slizzer

Batu the şarapçı

Modu devamlı olarak geliştiriliyor, kitlesi harika. On kişi bile mükemmel roller döndürebiliyorlar. Yönetim ekibi çok sıcak kanlı, başarılar diliyorum umarım hak ettiğinizi alırsınız.

Gratex

Alıntı yapılan: slizzer - 02 Ağustos 2019, 17:53:13
Görünüşe göre modunuz alıntı, modunuzun üstünde düzenlemeler yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz. Daha sade bir görünüş yapabilirsiniz, modun kısımlarında kendinize göre has uyarlamalar görmek güzel. Emek verilmiş gördüğüm kadarıyla, sunucu yönetimi kaliteli iş çıkartıyor. Bunun bandında kendinize uyarlanmış bir mod görmek daha hoş olur, alıntı bir moddan devam etmeniz sizin yararlı eleştiriden çok biraz zararlı eleştiri almanızı sağlayacaktır. Kendinize has sistemler görmek güzel olur doğrusu. Başarılar dilerim.

Mod alıntı sayılmaz, Kendime has şekilde geliştirdiğim bir mod çoğu yerinde emeğim var yaklaşık 3-4 aylık gibi bir süreçte ayrıyetten Bitroast'ın emeği var. Ve şimdi yine kendimize özgü şeyler olması adına tekrar emek veriyoruz. Örneğin balıkçılık mesleğini bugün baştan kodladım ve yayınladım. İnceleyebilirsiniz aynı şekilde tüm sistemler elden geçirilecek. Çok yakında güzel gelişmeler olacak. Eleştirilere açığım her zaman hataları görmeyi sağlar eleştirileriniz için teşekkürler.

Luji

Luji

Batu the şarapçı

Sunucunun hak ettiği değeri alamaması üzüyor, "Roleplay" altında tdm sunucularını daha çok seven bir kitle.

Gratex

Alıntı yapılan: Batu the şarapçı - 04 Ağustos 2019, 21:05:13
Sunucunun hak ettiği değeri alamaması üzüyor, "Roleplay" altında tdm sunucularını daha çok seven bir kitle.

Bizim açımızdan sorun yok, oyuncu sayısı ile doğru orantılı olarak mutlu olduğumuzu düşünenler var tam aksine çıkan rol ile mutlu oluyoruz biz. BOT'lu sunucuların 50 oyuncu ( Aslında 10 kişiler ) çıkaramadığı rolleri çıkartmaya çalışıyoruz bu bizi daha çok mutlu ediyor. Sizde aramızdaysanız destekleriniz için teşekkür ederim :)

DracDonix

Sunucuya girdim halen incelemekteyim sunucuyu şu ana kadar her şey çok güzel ve detaylı

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gratex

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Ağustos 2019, 18:43:30
Sunucuya girdim halen incelemekteyim sunucuyu şu ana kadar her şey çok güzel ve detaylı

İyileştirmeler yapmak için sürekli çalışıyoruz özellikle LSPD üzerine yoğunlaşacağız roller istediğimiz kadar kaliteli gitmiyor, v0.3 sürümü için kodlama çalışmaları başladı. Yeni meslekler tüm meslekler balıkçı mesleği gibi detaylı olacak.

DracDonix

Sunucu modunda ufak tefek yazım hataları ve dili farklı yazılar mevcut. Hepsini iletmekteyim.

DracDonix

Şu an da serveri nasıl öveceğimi bilemiyorum oldukça iyi server eksikler giderilince tahmin edemiyorum :)

Başarılar tekrardan

Loyd_Fox