GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Gratex - 22 Temmuz 2019, 22:00:38
Kimse fazla kasmasın, benim asla başka sunucuda reklam yaptıracak karakterde olmadığımı herkes biliyor. Böyle bir reklamada asla izin vermeyeceğimide biliyor.

Modun tabanını merak etmenize hak veriyorum. Fakat açıklamayıp sıfırdan desem inandırabileceğim bir şekilde geliştirmelere sahip mod ki bunu Hera-RP modu tabanlı Novelty RP'yi geliştirdikten sonra bu gün bakıyorum ki tüm klon sunucular bizim Novelty moduyla açılıyor gerçekten güzel geliştirmeler yaptığımın kanıtıdır. Yine aynı şekilde mod tamamen kendine özgün ve güzel sistemlerle gelişmediği sürece açılış startı vermeyeceğiz. Gerçekten güzel sıfırdan sistemler yazmaktayım hepsi bittiğinde açılış yapacağız ve beklediğinize gerçekten değecek.

Sunucuda reklam veren kişiyi ise kesinlikle tahmin ediyorum. Vincenzio, Discord'dan yasakladıktan sonra muhtemelen bu kadar güzel ve detaylı bir projeyi baltalamak için reklam yalanı uydurduğuna inanıyorum. Ayrıca reklam yapan kişiyi gerçekten tespit ederseniz değil sunucuya girmek. Forum'a bile sokmayacağıma sizin adınıza söz veriyorum.
Tahminler üzerinden karalama yapmak hoş değil, yaptıklarını gayet başarılı buluyorum ama umarım ekipçe önyargınız yüzünden insanları suçlamayı bırakırsınız, yapmıştır yapmamıştır orasını kimse bilemez, ama direkt olarak bir kişiye "şu yapmıştır" demek ağır bir karar.

Emre2466

Sunucudaki sistemleri kısa bir süre test etme ve inceleme fırsatım oldu. Sistemleri çok beğendim. Yönetim kadrosu o kadar iyi ki sunucunun tutacağından şüphem yok. Hani insanın içerisinde bir bağımlılık hissi oluşur ya. O durumda sunucunun açılmasını bekliyorum.

Foruma kayıt olduktan sonra birkaç konunun altına mesaj attım. Sunucu sahibi forumu aktif kullanan biri olduğum için bana forum üzerinden teşekkür etti ve bir sorunum olursa Discord yoluyla ona ulaşabileceğimi söyledi. Şu an sunucu bakım modunda ve Discord vasıtasıyla kendisinden sunucuya girip hiçbir şeye karışmadan test etmek istediğimi söyledim. O an telefondan cevaplıyordu ve beni kırmamak adına bilgisayara geçti. Sunucuya aldı ve resmen sunucuda rehberlik ederek sistemleri tanıttı. Yukarıdaki yorumları okuyorum da sunucu sahibi için "Tanrı kompleksli" gibi cümleler kullanılmış. Kendisiyle sunucuda bulunduğum süre boyunca vakit geçirdim ve böyle birine "Tanrı kompleksli" demek bana göre anca sunucuyu karalamak isteyen birinin elinden çıkar.

Sunucu yönetimine başarılar diliyorum...
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2019, 01:20:55 Emre2466

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Emre2466 - 23 Temmuz 2019, 01:18:51
Sunucudaki sistemleri kısa bir süre test etme ve inceleme fırsatım oldu. Sistemleri çok beğendim. Yönetim kadrosu o kadar iyi ki sunucunun tutacağından şüphem yok. Hani insanın içerisinde bir bağımlılık hissi oluşur ya. O durumda sunucunun açılmasını bekliyorum.

Foruma kayıt olduktan sonra birkaç konunun altına mesaj attım. Sunucu sahibi forumu aktif kullanan biri olduğum için bana forum üzerinden teşekkür etti ve bir sorunum olursa Discord yoluyla ona ulaşabileceğimi söyledi. Şu an sunucu bakım modunda ve Discord vasıtasıyla kendisinden sunucuya girip hiçbir şeye karışmadan test etmek istediğimi söyledim. O an telefondan cevaplıyordu ve beni kırmamak adına bilgisayara geçti. Sunucuya aldı ve resmen sunucuda rehberlik ederek sistemleri tanıttı. Yukarıdaki yorumları okuyorum da sunucu sahibi için "Tanrı kompleksli" gibi cümleler kullanılmış. Kendisiyle sunucuda bulunduğum süre boyunca vakit geçirdim ve böyle birine "Tanrı kompleksli" demek bana göre anca sunucuyu karalamak isteyen birinin elinden çıkar.

Karalamak apayrı, gördüğünü iletmek apayrı şeyler dostum. İnsanların içinde hiçbir sunucu sahibi bir oyuncuya "artist, dengesiz" diyerek dalga geçemez. İnsanları da "sen beni kıskanıyorsun" diye kendini yüceltemez. Benim için açıkçası sunucu 1000 kişi olmuş veya 10 kişi olmuş pek önemli değil, girip oynamayacağım bir yer sonuçta, karalamam için bir sebep yok. Ayrıca özenle koruduğun sunucu sahibi, haklı olduğumu biraz geç anlamış olsa gerek ki tüm bu iletileri gönderdikten sonra "kimseyi kırmaya gerek yok, senin de hakkını yedim" diyor. Herneyse, konuya atacağım son iletiydi bu, fanatikler ve holiganlar şeytan görse değişmez sonuçta.

Wonderland

Alıntı yapılan: Emre2466 - 23 Temmuz 2019, 01:18:51

Teşekkür ederiz değerli yorumun için.

Son düzenlenme: 23 Temmuz 2019, 15:35:23 WonderlandRPG

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Wonderland

Herkese selamlar! Gün geçtikçe platformumuzu güncellemeye devam ediyoruz.
Anlık olarak bizi takip eden ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Web Güncellemeleri
> Madalya sistemi getirildi. (Örnek oyuncu, hizmet madalyası etc)
> Image resizer eklendi, dil ayarlanıcak, kendi logomuz eklendi.
> İleti beğenisi getirildi.
> Header kısmında çıkan duyuru panosu üzerinde bir takım değişiklikler yapıldı.
> Wonderland butonu eklendi, içerik eklendi.
> Default avatar eklendi.
> Mention eklendi.
> Yardım butonu kaldırıldı.
> Haber kısmı aktifleştirildi. İki etiketin biri kaldırıldı, logo olarak kullanılıyor.
> Collapse araları 5px olacak şekilde ayarlandı.
> Favicon eklendi.

Forumda yer almak için; www.wonderland-roleplay.com
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2019, 15:45:59 WonderlandRPG

Emre2466

Az önce 10 oyuncuyla kısa süreli bir test gerçekleştirdik. Sunucuya ilk defa girerken gerekli dosyaları o kadar hızlı indirdi ki bir an NASA bilgisayarı kullanıyorum sandım. Başlangıç alanı da çok hoşuma gitti. Maalesef haritanın diğer kısımlarını daha açmadıkları için gezme şansım olmadı. Sunucunun bir an önce açılmasını bekliyorum.

beethoven

Test süreci gayet olumlu geçti. Chuckie dostumuda burada görmek ayrı bir mutluluk. :D Yolunuz açık olsun!

Gratex

Tüm olumlu yorumlar için teşekkürler, sistem tanıtımları testi biten sistemler oldukça güncelleniyor takip etmeyi unutmayınız.

OhamanOp

Dün açılan test amaçlı sunucuya girerken cidden güzel performans aldım
Oyuna girdiğimde unity'deki map cidden güzel tasarlanmıştı, Playermodel'ler olsun cidden çok beğendim.
Kaliteyi cidden eksik tutucaklarını sanmadığım ve ileride iyi biyerlere geliceğini düşündüğüm bir server Başarılar dilerim.

Ekleme:2.Test'e de katıldım ve cidden kendilerine özel olan çok güzel maplar bulunmaka cidden emek harcanmış bir sunucu Herşey diledikleri gibi olsun cidden hayran kaldım.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2019, 02:39:36 OhamanOp

Emre2466

Açın artık yahu. Dün ucundan gösterdiniz heveslendik  :D

wowglarfist

Süreç

Artık proje içerisinde geliştirmede son noktaya gelmiş bulunmaktayız.
        Forum, oyun içerisinde gelişmeler her saniye devam ediyor.
        Açılış tarihini sizlere çok yakın bir süreç içerisinde bildireceğiz.

Yetkili Başvurusu

Oyun içerisinde bizlere katkısı olabilecek, oyun içi yetkili yani ekip arkadaşı arayışındayız.
        Buraya tıklayarak belirtilen adrese ulaşabilirsiniz.

Wonderland

Herkese iyi geceler dilerim!
Forumu açtığımız iki günde an itibariyle 79 üyeye ulaşmış bulunmaktayız. Dün gece indirme sunucularımız ve bir takım güncellemeleri test etmek amacıyla kapalı beta testi gerçekleştirildi. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürler!

Gün boyunca aktif olan 76 üye ve 61 ziyaretçi ile güzel günler bizi bekliyor diyebiliriz. İyi ki varsınız.

Son düzenlenme: 25 Temmuz 2019, 02:49:28 WonderlandRPG

VCS