GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[77.83.201.168:7777] Wonderland Roleplay #yeniden - www.wonderland-roleplay.com

Başlatan Wonderland, 19 Temmuz 2019, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NexoR

Güzel bir projeye benziyor. Şimdiden başarılar dilerim.

iCrystal

Vendetta ve Nineteen havası seziyorum, başarılı olacağınızı düşünmüyorum.

Krater

Başarılar, Umarım dilediğiniz yere ulaşırsınız.

Marvellous

Forum adresi 22.07.2019(Pazartesi) günü terkardan kullanıcılarımıza açılacaktır.
Forum: Buraya tıklayın.
Forum kuralları: Buraya tıklayın.
Karakter paneli: Buraya tıklayın.
Giriş yapan kullanıclarımız bütün forum kurallarını kabul etmiş sayılmaktadır, iyi forumlar.

Wonderland

Yorumlar için herkese teşekkürler. Yeni forum temasına geçiş yapıldı.
Çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bilgilendirme;

Forum tüm üyelere açılmıştır. Kayıt olmayı unutmayın!

Forum: www.wonderland-roleplay.com
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 15:09:59 WonderlandRPG

wowglarfist

Reklam bizim tarafımızdan yapılmadı, yapmayız.
Bu türevi hareketler çok uzun süredir yapılıyor, şimdi çıkmadı.
Her sunucunun adını karalamak adına bu türevi karalama kampanyaları yapıldı, yapılıyor.
Bunu üzülerek bizim yapmadığımızı belirtmek isterim.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 22:29:52 Zeta

Santos Roleplay

Alıntı yapılan: wowglarfist - 22 Temmuz 2019, 19:07:37
Her sunucunun adını karalamak adına bu türevi karalama kampanyaları yapıldı, yapılıyor.
Mantıken bunu oyuncunun yapmadığını düşünürsek aranızdan yetkili yaptı ve yetkili kendi kendine bunu yapmaz üst yönetiminizden birisi emretmiş.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 22:29:58 Zeta

IP: samp.santos-roleplay.com:7777
                                                                  Web Site: www.santos-roleplay.com

Spetsnaz!

Arkadaşlar sağa sola reklam atıyor, biz de inadına gidip onların sunucusunda kendi arkadaş ortamımızın linkini atınca hakaretler yağdırıyor, Gratex için fikrim hala geçerli. Samimi, güleryüzlü, gayet iyi birisi, ayrıca gayet de yetenekli. Gelgelelim sunucu sahibine, arkadaş tanrı komplexinden bir türlü çıkamamış, neandertallarla mağarasında yaşıyor. İnsanlara hakaret, aşağılama vs. zırla, sunucu istediği kadar oyuncu görsün, başındaki kalas insanlara hakaret edince bir değeri yok.
Başarılar beyler yine de, seviye eşitlemeye gerek yok.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 19:10:46 Spetsnaz!

Wonderland

@Nemesis Roleplay Bu tür karalama kampanyalarını herkes yapıyor. Belirttiğimiz gibi yönetim ekibinden kimsenin bu tür durumlara ihtiyacı olmadı, olmayacak. Toplulukta yer alan oyuncuların takibini bu kadar detaylı hiç kimse yapamaz. Bunu göz ardı etmemek lazım.

@Spetsnaz! İlk günlerden itibaren toplulukta sorduğun sorularda kıskançlık durumunu sezmiştik. Buna böyle de özel mesajlarınla devam ettin. Sanırım yukarıda ki arkadaş seninle birlikte, bu kadar kendinizi belli etmeyin. Bu tarz saçma karalama kampanyalarına izin vermeyeceğiz, iyi forumlar dilerim.

Konuya bu durum hakkında son yorumumuzdur, bilginize.

wowglarfist

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 22 Temmuz 2019, 19:09:15
Alıntı yapılan: wowglarfist - 22 Temmuz 2019, 19:07:37
Mantıken bunu oyuncunun yapmadığını düşünürsek aranızdan yetkili yaptı ve yetkili kendi kendine bunu yapmaz üst yönetiminizden birisi emretmiş.

Burada kalp kırmak istemiyorum.
Burada kimse kimseyi örgütlemiyor. Eğer bu ezber zihniyetten vazgeçmezseniz ve bu algıyı kıramazsanız çok fazla buraya gelip ağlarsınız.
Kimsenin 2-3 kişilik sunucusunda veyahut büyük oyuncu topluluğuna hitap eden sunucularda gözümüz yok.
Eğer bu başlık altında tartışmaya devam ederseniz, kalbiniz kırılabilir.
Wonderland Roleplay projesini bir kaç klon sunucu ile kıyaslayamazsınız.

Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 22:30:10 Zeta

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 22 Temmuz 2019, 19:20:21
@Nemesis Roleplay Bu tür karalama kampanyalarını herkes yapıyor. Belirttiğimiz gibi yönetim ekibinden kimsenin bu tür durumlara ihtiyacı olmadı, olmayacak. Toplulukta yer alan oyuncuların takibini bu kadar detaylı hiç kimse yapamaz. Bunu göz ardı etmemek lazım.

@Spetsnaz! İlk günlerden itibaren toplulukta sorduğun sorularda kıskançlık durumunu sezmiştik. Buna böyle de özel mesajlarınla devam ettin. Sanırım yukarıda ki arkadaş seninle birlikte, bu kadar kendinizi belli etmeyin. Bu tarz saçma karalama kampanyalarına izin vermeyeceğiz, iyi forumlar dilerim.

Yukarıdakini tanımıyorum, ayrıca kendinizi kıskanılacak kişiler sanmanız da gayet ironik. Sanırım son isteyeceğim şey egoistin tekini kıskanmak. Hala ve hala kendinizi küçültüyorsunuz, sorduğum sorulardan örnek vermek istemezsen senin yerine ben verebilirim ;
- hangi modu kullanacaksınız
- alıntı mı sıfırdan mı yazacaksınız
başka da soru sorduğumu hatırlamıyorum, bunları her soran sizi kaskanıyor olmuş oluyor sanırım. Dışarı çıksa umumi tuvalete bekçi bile olamayacak adamlar bana hakaret edip kıskanıyorsun diyor, aynen abi, ölesiye kıskanıyorum sizi.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

wowglarfist

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 22 Temmuz 2019, 19:27:42
Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 22 Temmuz 2019, 19:20:21

Yukarıdakini tanımıyorum, ayrıca kendinizi kıskanılacak kişiler sanmanız da gayet ironik. Sanırım son isteyeceğim şey egoistin tekini kıskanmak. Hala ve hala kendinizi küçültüyorsunuz, sorduğum sorulardan örnek vermek istemezsen senin yerine ben verebilirim ;
- hangi modu kullanacaksınız
- alıntı mı sıfırdan mı yazacaksınız
başka da soru sorduğumu hatırlamıyorum, bunları her soran sizi kaskanıyor olmuş oluyor sanırım. Dışarı çıksa umumi tuvalete bekçi bile olamayacak adamlar bana hakaret edip kıskanıyorsun diyor, aynen abi, ölesiye kıskanıyorum sizi.

- Modun tabanını şimdilik açıklamıyoruz.
- Sıfırdan yazılmış değil, kendi sistemlerimizi ekleyip, geliştirip ve başkaları tarafından yazılan sistemleri birleştirdik.

Egoistlik olarak varsaymıyorum, bizi bir kaç kuruşluk sunucular ile aynı kefeye koymamanız gerektiğini dile getirdim.
Bunu egoistlik olarak varsayıyorsanız, evet. Egoistim.

Alıntı yapılan: Chatt - 22 Temmuz 2019, 19:33:50
Başarılar , tutar gibi.

Güzel dileklerin adına teşekkür ederim.

Bu türevi yorumlar için attığım son açıklama olsun.
Burası ağlama duvarı değil, bizim hitap ettiğimiz küçük ve gelişmekte olan oyuncu kitlemiz var. Kimsenin oyuncusunu sunucumuza çekme gibi bir hedef doğrultusunda ilerlemiyoruz.
Bizim sunucumuzda neden oynanılması gerektiğini ve bizim diğer sunuculardan ne farkı olduğumuzu dile getiriyoruz ve gerisini oyuncunun kendi tercihine bırakıyoruz.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 19:47:27 wowglarfist

Gratex

Kimse fazla kasmasın, benim asla başka sunucuda reklam yaptıracak karakterde olmadığımı herkes biliyor. Böyle bir reklamada asla izin vermeyeceğimide biliyor.

Modun tabanını merak etmenize hak veriyorum. Fakat açıklamayıp sıfırdan desem inandırabileceğim bir şekilde geliştirmelere sahip mod ki bunu Hera-RP modu tabanlı Novelty RP'yi geliştirdikten sonra bu gün bakıyorum ki tüm klon sunucular bizim Novelty moduyla açılıyor gerçekten güzel geliştirmeler yaptığımın kanıtıdır. Yine aynı şekilde mod tamamen kendine özgün ve güzel sistemlerle gelişmediği sürece açılış startı vermeyeceğiz. Gerçekten güzel sıfırdan sistemler yazmaktayım hepsi bittiğinde açılış yapacağız ve beklediğinize gerçekten değecek.

Sunucuda reklam veren kişiyi ise kesinlikle tahmin ediyorum. Vincenzio, Discord'dan yasakladıktan sonra muhtemelen bu kadar güzel ve detaylı bir projeyi baltalamak için reklam yalanı uydurduğuna inanıyorum. Ayrıca reklam yapan kişiyi gerçekten tespit ederseniz değil sunucuya girmek. Forum'a bile sokmayacağıma sizin adınıza söz veriyorum.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 22:02:11 Gratex

Zeta