GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTAOfficial.COM Freeroam - www.gtaofficial.com

Başlatan Distrouble, 27 Ekim 2019, 22:39:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Distrouble

Hakkında
GTAOfficial.COM Freeroam, 27 Ekim 2019 tarihinde kurulmuş bir SA:MP Server projesidir.
GTAOfficial.COM ekibi olarak bir çok deneyimi ve bir çok projede yer alan, kendini kanıtlamış kişilerden oluşan bir ekibe sahibiz..
GTAOfficial.COM ekibi olarak bir çok Konseptli sunucu aktif edip, sizleri eğlendirmek için elimizden geleni yapacağız..

Ekip Listesi

Despierto (Lider / Geliştirici)
Rodriquez (Lider / Webtasarım)
Pesimist (Lider / Webtasarım)

Escobar (Yüksek Admin)
Atakan (Yüksek Admin)
Eldirtch (Yüksek Admin)

Escobar (Mapper)
Sunucu Bilgileri

IP (samp.gtaofficial.com)
MODE (GTAOfficial v1.1.2)
LANGUAGE (Turkish)

Forum (https://gtaofficial.com/forum/)
Discord (https://gtaofficial.com/discord/)

Son düzenlenme: 27 Ekim 2019, 22:42:24 Distrouble

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Pesimist

WizcârL

Değerli oyuncularımız;
Bildiğiniz üzere aynı anda 3 proje ile ilgilenmekteyiz. Maalesef bunun için yeterli zamanımız olmamakta. Yönetim ekibi ile aldığımız karar sonucu projelerin bir kısmını iptal etmiş bulunuyoruz. Şimdilik sadece Roleplay ve Freeroam projelerimizle ilgileneceğiz. Bu iki projemizde başarı elde edince belki diğer projelerle de ilgilenebiliriz.

GTAOFFİCİAL olarak 10 Eylül'de Despierto,Rodriquez ve Pesimist'in işbirliğiyle hizmete girmiştir. Yönetim ekibi ve diğer yetkililerimiz ile tam gaz durmadan yola devam ediyoruz. Sizler için en iyisini yapmak için çabalamaktayız. GTAOFFİCİAL projesindeki temel amaç ve hedef, bu platformu tekrar eğlenceli bir hale getirebilmek, bu platformun bir kazanç kaynağı değil bir eğlence kaynağı olduğu algısını tüm kişi ve kişilere aşılamaktır. Umarım sizi yanıltmayıp, istediklerinizi sizlere sağlayabiliriz değerli oyuncularımız... Unutmayalım ki oyundan çok anda yaşadığın o zevktir. Her ne olursak olalım bu anın keyfini tattığımız günleri unutamayız. Eğer sunucumuza gelmezseniz hiç de darılmayız, beğenmediyseniz biz daha çok çalışırız ve daha iyisi olmaya çalışırız. İnatla ve gayretle umarım başarırız.
Saygı ve Sevgilerimizle...

Yönetim ekibi

Geliştiriciler
Despierto (Proje Sahibi, Yönetici)
Rodriquez (Proje Sahibi, Yönetici)
Pesimist (Proje Sahibi, Yönetici)

Genel Yetkililer
Escobar (Yönetici, Discord Yetkilisi)
ByGold (Yönetici, Discord Yetkilisi)

Oyun Yetkilileri
Rosenrot (Oyun içi yetkili)
Scotiollo (Oyun içi yetkili)
Eldrithc (Oyun içi yetkili)
Asessiagi (Oyun içi yetkili)

Animatörler
Atakan (Baş Animatör)
CerrahBey (Baş Animatör)
Zamazingo (Animatör)
Flores (Animatör)
Valery (Animatör)
Velasco (Animatör)

İnternet Adresi: www.gtaofficial.com  |  G:FR İP Adresi: server.gtaofficial.com  |  Discord Sunucusu: https://discord.gg/NpMJSSFTeamspeak Sunucusu: ts3.gtaofficial.com  |
 Oyun Sürümü: 0.3.DL  |  Mod Versiyonu: G-FRv0.1  |  Maksimum Oyuncu: 100

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ettim.

Son düzenlenme: 28 Ekim 2019, 13:06:25 Despierto
- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54