GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vision Roleplay - Best is Come Back

Başlatan Bioghwan, 06 Temmuz 2018, 20:14:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xray

Tutmayacak,başarısızlıklar haha

HytReX

Sunucuda şuan 6 kişi var 6sı admin-helper-pd(rütbeli)

hinbo24

Alıntı yapılan: RockStar - 07 Temmuz 2018, 13:19:54

Tutmayacak,başarısızlıklar haha

Sunucusu tutmayınca 3 kere konsept değiştiren, adminlerine haksızlık yapıp kendine çatışmada zırh-silah verip revleyen, günü gelince abi çekip günü gelince Tutmayacak hahaha diyen insanların yorumları bizi güldürüyor, umarım sizinki tutar.
Alıntı yapılan: HytReX - 07 Temmuz 2018, 13:33:31

Sunucuda şuan 6 kişi var 6sı admin-helper-pd(rütbeli)

Her sunucununun tutunma zamanı, her delikanlının bir gelişi vardır. Yorumun için teşekkürler, biz inanıyoruz ve bugün 15 kişi gördük, sadece 5 tanesi admin-helperdi. İnanıyoruz başaracağımıza, yorum için teşekkürler.Alıntı yapılan: Silver - 06 Temmuz 2018, 23:20:09

Alıntı yapılan: kelly - 06 Temmuz 2018, 22:01:57

silver mod pack

Good job. :sigara:

Aslında modu olduğu gibi açmamanız gerek, modu bulup yazıları değiştirmekle emin olun sunucu bir yerlere gelmez. Emek ve çaba sarf etmelisiniz, gayrette bu işin içerisinde olmak zorundadır.

Pawn Coder'imiz birçok bug için uğraşıyor, dün 12-13 bug düzeltildi, bugün de tam gaz devam ediyoruz. Emek ve çabamız 4 ay sürdü, 4 ay boyunca ekip topladık, sizin görebildiğiniz/gördüğünüz sadece buzdağının görünen yüzü. Yorumun, ve modun için teşekkürler Silver.
Alıntı yapılan: mutantkayu - 07 Temmuz 2018, 08:31:13

TS3 hakında konuşacak olursak yarısı Safari'den alınmış biraz'da Yeni Nesil'den alınmış , server hakında konuşacaksam herhangi problem göremiyorum , başarılar dilerim.

YNG Sahibi Polat abimiz sunucumuzda TS3 yönetim, gelip ikonlar hakkında sıkıntı yok demesi de bize izin verdiğinin göstergesidir. Bu yüzden sıkıntı yok diye düşünüyorum, sıkıntı olsa ikonları kaldırmamızı söylerdi. Yorum için teşekkürler.

Kraus

Uzun süredir konu ve sunucu olarak herhangi bir aktiflik gösterilmediği için konu kilitlenmiştir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net