GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Santos Roleplay - Leave the past, look into the future.

Başlatan Rooper, 09 Temmuz 2018, 12:33:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooper

Sunucu Bilgileri

Sunucu Adresi:

Web Sitesi:

Instagram: @santosroleplay

Merhabalar,
Yaklaşık Nisan ayından beridir süregelen düşünce ve çalışmalarımızın sonucunda geliştirici ekibimizle birlikte çalışmalarımızın sürdüğü ve sonuna yaklaştığı evrede platformumuzun tanıtımını yapma kararı aldık. Sunucu temellerini yazılımsal olarak tamamlamaya yaklaşmış olsak da oyuncularımızı asıl ilgilendirecek olanın "Rol Yönetim ve Dengesi" olduğu kanısındayız. Bunun içinde bütün rolleri bölmeye ve hepsinde bir denge olması adına Developer tarafından görevlendirilmiş Rol Yönetim ekibimizin katkılarıyla rollerin düzeni sağlanacaktır. Ekonomiden tutun, illegalite baskın bir platformdan veyahut adaletsiz oluşum ekonomi dağıtımına birçok şeyin önüne geçebileceğimiz özel yönetim kurallarımızla karşınıza çıkmayı ve SA:MP Platformu üzerinde en etkili ve soluklu çalışmayı yapmayı planlıyoruz. Şunuda unutmadan altını çizmek isteriz ki, yönetim ekibinin rolü etkileyecek hiçbir yetkisi(AP komutu) bulunmamaktadır. Politikamız hakkında detaylı bilgileri websitemiz veyahut sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

Hedef Tahtamız
Hedefimiz, tamamen kendi hazırlamış olduğumuz "Yönetim ve Role Play Politikamız" ışığında kullanıcılarla birlikte eğlenebilmek ve şehir rollerinde unutulmayacak deneyimleri sizlere sunmaktır. Politikamızdan kısaca bahsedecek olursak sizlerin hiçbir şekilde sunucu içersinde boş bir vakit geçirmenizi istemiyoruz. Dolu dolu roleplay deneyimi sağlayabileceğimiz bir ortamın temellerini çoktan siz kullanıcılarımız için hazırladık. Bunun için ekonomiyi dengede tutabilecek kesin kararlarımızı almış bulunmaktayız ve bunları hiçbir şekilde Üst Yönetim dahil olmak üzere değiştirebilecek veyahut esnetebilecek yetkiye sahip değildir.

Yöneticiler düzenleyicidir, oyuncularımız daha değerlidir!
Yönetim politikamızın esas aldığı prensip üstte bulunan başlıktan ibarettir. Yönetim kararları elbette bütün sunucuyu etkileyecek niteliğe sahiptir ve son karar hakkı yönetimdedir fakat unutmayın; Yönetim Ekibiyle sunucuda oturmak yerine sizlerle birlikte vakit geçirmek ve sizlerin değerli fikirleriyle kendimize ortak bir yolda şekil vermek her iki tarafıda memnun edecektir.

Asıl merak edilen soru: Ne zaman çalışmalarımız son bulacak?
Şuanda Sosyal Medya Ekibi olarak biz bu yazıyı yazarken bile Developer ekibimiz çalışmalarını sürdürmekte. Bununla birlikte Rol Yönetim ekibimizde kendi planlarını hazırlamış bir şekilde sizlerden forumumuz üzerinde gelecek soruları beklerken tetikdeler. Sizler için güzel bir ortam oluşturmaya çalıştığımız için aklımızda belirli bir tarihimiz ne yazıkki yok. Fakat iki-üç hafta içerisinde oyun modumuz aktif hale gelecektir gerekli bilgilendiremiye yorum kısımında görebilirsiniz.

Sunucu ekonomisi hakkında;
Sunucu ekonomisini orta düzeyde kararını aldık ve paydayları veyahut alınan meslek paralarını orta seviyeye çektik. Fakat bu demek olmuyor ki sunucuda para dönmeyecek. Para tabii ki dönecek, nasıl mı? Sizler rollerinizi düzgün ve uygun yaptığınız sürece (Örneğin bir admin ile kaza rolü veyahut başka bir şey) bizler elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Aynı şekilde Cafe oluşumu gibi oluşumlara admin ekipleri sürekli uğrayarak sizlere rolleriniz ile para kazandıracaktır.

Sunucu açılışında sizlerden isteklerimiz;
Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Yönetim Ekibi Hakkında
Yönetim Ekibi olarak sizin daha iyi bir ortamda oynamanız için elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz. Yönetim Ekibi'nin oyuncularımızdan hiçbir üstüğünlüğü yoktur. Yönetim Ekibi olarak kendisine veya herhangi birisine AP yaptığı anda en ağır cezayı alıp, kadrodan atılacaktır. Santos Role Play olarak sadece oyuncularımıza rol yaptırmak değil,zevki tattırmakta olacaktır. Santos Role Play'ın tecrübeli Yönetim Ekibi egosuz,tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Sunucuda bulunan oyuncularımızın tanıdık olsa bile diğer oyunculardan üstün görülmeyeceğine söz veriyoruz. Yönetim Ekibi'de dahil olmak üzere hiç kimseden üstün tutulmayacaktır.
Admin Power konusunda hiçbir yönetici AP yapmayıp,meslek yaparak para kazanacaktır.Meslekler'de yöneticilerimizle beraber meslek yapmak bizim ve sizler için daha zevkli ve eğlenceli olacaktır.
Son düzenlenme: 11 Temmuz 2018, 00:23:42 Rooper

Rooper

!Adrogos

İnşAllah orada yazdığınız gibi AP gibi bir durum olmaz , Başarılar

Dystopian

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum gibi bir yazı göremiyorum ayrıca diğer konu'da moderatör'ün belirttiği gibi'de sosyal medya hesapları eklenmemiş, Başarılar umarım iyi bir sunucu olur.

Kraus

Uzun süredir konu ve sunucu olarak herhangi bir aktiflik gösterilmediği için ve kurallar ihlal edildiği için konu kilitlenmiştir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net