GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 05:47:48

Kilit

Başlatan Assesagi, 04 Mart 2019, 00:53:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Assesagi

Arkadaşlar biliyorum 1 haftada 2 kere isim değiştik olaylardan dolayı yakın süreçte ekibimiz ve modumuz herşeyimiz hazır halde Gelceğiz. Sağlıcakla kalın.
Son düzenlenme: 05 Mart 2019, 18:15:35 Assesagi

Jarveus

Başarılar ! Takipteyim , bakalım neler yapacaksınız.

Smurf

Mahkum, hayatın özgür kullarıyız

Eternity

Sunucu ismi her gün değişiyor, kafamız allak bullak oldu karar verin artık. 1-2 Saat konuşup sunucu açalım hadi diyip daha sonra ismini bunu yapak diyorsunuz, 1 saat sonra yok bu olmaz konuyu kilitle şunu yapalım diyorsunuz. Ciddi karar verip 1/2 hafta tartışıp daha sonra açın konuyu ve sunucuyu her gün değiştiriyorsunuz. Yine de başarılar, fakat tutmaz.
Son düzenlenme: 04 Mart 2019, 18:00:23 Eternity

Eamon

Project, proje demek biliyorsunuz değil mi? Proje Roleplay pek mantıklı gelmiyor..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Jarveus

Alıntı yapılan: Ferman - 04 Mart 2019, 18:09:56

Project, proje demek biliyorsunuz değil mi? Proje Roleplay pek mantıklı gelmiyor..

Eski sunucumun adı , kullanırken Project : Roleplay olarak kullanıyordum. Proje ; Roleplay. Görev ; Tehlike gibi düşün. Bu çocuklara kendim izin verdim kullanmaları için. (Sunucu ile bağım yok.) Gayette mantıklı geliyordu bana.

Assesagi

Alıntı yapılan: Eternity - 04 Mart 2019, 17:59:19

Sunucu ismi her gün değişiyor, kafamız allak bullak oldu karar verin artık. 1-2 Saat konuşup sunucu açalım hadi diyip daha sonra ismini bunu yapak diyorsunuz, 1 saat sonra yok bu olmaz konuyu kilitle şunu yapalım diyorsunuz. Ciddi karar verip 1/2 hafta tartışıp daha sonra açın konuyu ve sunucuyu her gün değiştiriyorsunuz. Yine de başarılar, fakat tutmaz.
Kardeşim sunucu adımız 2 kere değişti birinde alpakabey ekipten ayılrdı. projemiz iptal oldu Bi önceki açtıgımıda 10 dakika sonra kaldırdım bu son isimdi teşekkürler.

Enkei

Codes.

Sir Ahmet John

Resse

Assesagi

ayazcik

Emir, forumda yasaklı değilmiydin agam sen, eski hesaplarınada Emekli Admin vermişsin, CRP yapacağına ARP yapmışsın Afronun eski Discordu mübarek, discordu bile gizliyememişsin eski attığın davet hayla geçerli onu düşünseydin, konu kaldırılır taminimce, kanıtlarımıda sunarım istiyenlere.

O kadar üşenmişsinizki MTAdaki sunucunun grafiklerini çalmışsınız.

https://m.facebook.com/pages/category/Playground/Creption-Roleplay-312820352585054/?locale2=tr_TR
Son düzenlenme: 05 Mart 2019, 16:57:17 Quwit

Assesagi

Alıntı yapılan: Quwit - 05 Mart 2019, 16:55:16

Emir, forumda yasaklı değilmiydin agam sen, eski hesaplarınada Emekli Admin vermişsin, CRP yapacağına ARP yapmışsın Afronun eski Discordu mübarek, discordu bile gizliyememişsin eski attığın davet hayla geçerli onu düşünseydin, konu kaldırılır taminimce, kanıtlarımıda sunarım istiyenlere.

O kadar üşenmişsinizki MTAdaki sunucunun grafiklerini çalmışsınız.

https://m.facebook.com/pages/category/Playground/Creption-Roleplay-312820352585054/?locale2=tr_TR
Karalisteden çıktım karalistede olan ayaz duru seni grafik olayı mtanın eski kurucusu ortağım olur ondan aldık grafikleri ayaz duru karalistede değilmiydiniz siz ?

ayazcik

Kara listede değilim, bari bir duyuru atın o zaman birşey demezler.