GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[213.238.172.76:7777 AKTİF ] Down State Roleplay - www.downstate-rp.com

Başlatan Kajmer, 04 Mayıs 2021, 21:53:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kajmer

Sunucumuz siz değerli oyuncularımıza aktif hale getirilmiştir, olan sorunlar yüzünden özür dileriz sunucu IP:213.238.172.76:7777

Faikcan054

kumite

Kolluk kuvvetleri yöneticisi acayip yetersiz. "Gerçek hayatta Sergeant arkadaşım var, LAPD de 7A5 gibi kodlar yok" diyen MTA oyuncusundan ne beklersin ki ;)

Jamaikan.

Sunucuyu önermiyorum, sunucuya bugün test amaçlı girdim, silah hilesi dahil tüm hileler çalışıyordu. Bunu yöneticiye bildirdim ve benim sunucuma DDOS saldırısı attı, gerçekten çok bencil insanlarsınız. ÖNERMİYORUM, REZİL BİR SUNUCU.

ayazcik

Alıntı yapılan: verdant - 15 Mayıs 2021, 22:13:41
Kolluk kuvvetleri yöneticisi acayip yetersiz. "Gerçek hayatta Sergeant arkadaşım var, LAPD de 7A5 gibi kodlar yok" diyen MTA oyuncusundan ne beklersin ki ;)
İlgileneceğim, teşekkürler umut :serefe:

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 16 Mayıs 2021, 00:08:14
Sunucuyu önermiyorum, sunucuya bugün test amaçlı girdim, silah hilesi dahil tüm hileler çalışıyordu. Bunu yöneticiye bildirdim ve benim sunucuma DDOS saldırısı attı, gerçekten çok bencil insanlarsınız. ÖNERMİYORUM, REZİL BİR SUNUCU.
Yanlış bir anlaşılma olmalı, silah hilesinin geçtiği doğrudur dün gece saatlerinde fixledik ve hala uyumadan anti hile sistemini yapıyoruz DDOS konusunda hiç bir alakam/alakamız yok hileyle girdiniz diye bizde size kötülük yapacak kadar düşmedik, karalama kampanyasından başka bir şey değil.

kumite

Alıntı yapılan: frostylimpid - 16 Mayıs 2021, 07:18:47
İlgileneceğim, teşekkürler umut :serefe:
Pek sanmıyorum, ilgilenmeye çalışsan da o kişi kendini savunacak kafanı yıkayacak birisi Ayaz, biz SWAT rolü yapacağız diyip serverda gerçek hayatta ki SWAT dizisini gerçekleştirmeye çalışan bir ekibi var adamın fazla yetersiz. İlgilenirsen hoş olur, serverın sahipliğini senin üstlendiğini görünce mutlu oldum. :serefe:

Radless

"Life's too short to hold grudges."

kumite

Radless

Ekibimizdeki bir tane insan bile "biat edin" gibisinden cümleler kurmadı ve kurmaz, aradığınız şahıs @Sulozzy :)
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2021, 23:57:53 DracDonix
"Life's too short to hold grudges."

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Radless - 16 Mayıs 2021, 22:31:28
Ekibimizdeki bir tane insan bile "biat edin" gibisinden cümleler kurmadı ve kurmaz, aradığınız şahıs @Sulozzy :)

Peki bunu bize kanıtlayabilir misin, başkalarının üzerine suç atıyorsun?

yeni piyasanın eski çocukları

Sulozzy

Alıntı yapılan: Radless - 16 Mayıs 2021, 22:31:28
Peki bundan sulozzy'nin haberi var mı? :)

Faikcan054

Sunucu ve discord birden gitti. Demekki diğer sunucular gibi buda çekip gitti...

Sulozzy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)