GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Albayrak Roleplay [TR]

Başlatan Glyph, 06 Temmuz 2019, 13:13:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Öncelikle Albayrak Roleplay projesinde biz, tipik bir SAMP sunucusu açmaktan çok, yıllardır oyuncuların beklediği sunucu ihtiyacını giderme üzerine oynamak istiyoruz. SAMP ortamına baktığımız zaman biz, açılan sunucuları sadece modunda bazı sistemlerin işleyişi değişen, kısır döngüde ve birbirinin aynısı olan sunucuları görüyoruz. Bildiğimiz üzere Role Play camiasının içinde artık onlarca sunucu açılmaya başladı ve çoğu sunucu anlık karar alarak sunucusunu açıyor. Sistem derdi olmadan sadece role doyacağınız konsepti ile ; Bu şehrin ışıkları hayatınızı aydınlatacak... Albayrak roleplay olarak oyuncularımızın daha iyi bir rol ortamı içerisinde olmasını sağlıyacağız. Gözlemlediğimiz bu şeylerin üzerine, Albayrak projemizde biz, oyuncunun ve bizim yıllardır görmek istediğimiz ideal sunucuyu ortama sunmak istiyoruz.

Albayrak Roleplay 2019 yılında ekibin tekrar bir araya gelmesiyle roleplay projesini başlatmaya karar verdik. Albayrak Roleplay olarak amacımız oyuncularımıza iyi bir rol ortamı ve rol zevkini yaşatmak olacaktır. Ayrıca Albayrak roleplay'ın diğer amacı, ciddi ve uzun ömürlü roller yaparak sizlerinde desteğiyle kalıcı ve güzel bir ortam yaratmaktır.

Kadir •       

Alperen •       

Berkay •       

Yunus  •       

Muhammet •       

Mahmut •       

Kemal •       

Furkan •       

Mücahit •       

SA-MP SUNUCUMUZ - GELİŞTİRME AŞAMASINDA

TEAMSPEAK 3 SUNUCUMUZ - BAKIM

WEBSİTE - GELİŞTİRME AŞAMASINDA

DİSCORD SUNUCUMUZ - https://discord.gg/DX7eDNk

"Tanıtım kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum"

Son düzenlenme: 06 Temmuz 2019, 13:20:32 AlphaCode
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Glyph

OOC MARKET SİSTEMİ

HEADSHOT SİSTEMİ

PET SİSTEMİ

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Mahmut

Hyperss

#Rez
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2019, 13:22:11 Hyperss

JudaX

Kalıcı sunucu olarak bulamadım ama yinede hedeflerinize ulaşa bilme ihtimaliniz yüksek, başarılar.  ;)

xDahdal

Konu düzeni kötü konu kilitlenir büyük ihtimalde Başarılar

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Muhammet!

Başarılar , eminim iyi yerlere geleceğimizden :)

Nereye gittiğini biImiyorsan, hangi yoIdan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.

Athena Roleplay
Roleplay'da Yeni Bir Çağ!

osmankeskinsoyy

Konu tasarımı çok kötü, admin kadrosuna güvenmiyorum. Özensiz ve "Özenti" gibi duruyor.

osmankeskinsoyy

Son attığınız videonun son kısımlarına doğru uçarken "HİLE AKTİF EDİLDİ" yazısı çıkıyor. Uçmak için hileye mi gerek duyuyorsunuz anlamadım. Ayrıca videoyu izlerken içim sıkıldı içinde bir adet müzik bile yok. Ayrıyeten sistemlerin çoğu alıntı hiç geliştirilmemiş.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2019, 15:54:40 osmankeskinsoyy

Lekarz

Hevesten öte gidemez fakat tabi, başarılar.

osmankeskinsoyy

Alıntı yapılan: AlphaCode - 06 Temmuz 2019, 15:55:02

Aduty de değilken uçak için hile gerekiyor ve sunucu yerel port ile açılıp sistem testi yapılmıştır ana sunucumuzda anti-hile sistemi bulunmaktadır,ayrıca baba para ver sunucu açıcam diyen arkadaş büyük ihtimal sunucu açacağında öyle yapıyor .

Neden uçmak için adutye geçmek yerine hileyi tercih ediyorsunuz onu da anlamış değilim. Sunucunuzda anti hile sistemi varsa nasıl uçma hilesi kullanabiliyorsunuz onu da anlamadım.

osmankeskinsoyy

Yönetim ekibinizden birisi başka sunucuda yaptığım küçük mülakatı geçemeyen ve sunucuda çoğunlukla trolling yapan bir tip. Umarım başarırsınız.

Buzz

Tanıtım çok iyi sayılmaz, developer ekibindeki arkadaşın bilgisi sunucuyu geliştirmeye yetmeyecektir. Yönetimide tecrübeli bulmuyorum, başarılar.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Buzz - 06 Temmuz 2019, 16:05:15

Tanıtım çok iyi sayılmaz, developer ekibindeki arkadaşın bilgisi sunucuyu geliştirmeye yetmeyecektir. Yönetimide tecrübeli bulmuyorum, başarılar.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.