GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay - www.vetro-roleplay.com

Başlatan Buzz, 08 Temmuz 2019, 13:14:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Warning

BrainDamaged.

Buzz

Eldrithc

Başarılar dilemekten vazgeçtim, 80 TL ye alıp sana test için verdiğim sunucuyu saldırı için kullanıp firma ile aramı kötüleştirdiğin için. Senin yüzünden daha dün aldığım sunucuyu kapattılar. Üstüne üstelik sahtekarlık/dolandırıcılık suçlamasında bulundu firma. Kesinlikle böyle devam edersen bu sunucunun aktif olacağı maksimum süre 1-2 hafta olacaktır.  :@@ :@

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Buzz

Alıntı yapılan: Eldrithc - 08 Temmuz 2019, 17:35:28

Başarılar dilemekten vazgeçtim, 80 TL ye alıp sana test için verdiğim sunucuyu saldırı için kullanıp firma ile aramı kötüleştirdiğin için. Senin yüzünden daha dün aldığım sunucuyu kapattılar. Üstüne üstelik sahtekarlık/dolandırıcılık suçlamasında bulundu firma. Kesinlikle böyle devam edersen bu sunucunun aktif olacağı maksimum süre 1-2 hafta olacaktır.  :@@ :@

O sunucu bu sunucu her sunucuya saldırıyorsunuz, sana ders olsun.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2019, 17:45:26 Buzz

Jizzy

Eren[ARMANİ]

Başarılar fakat teamspeak3 kullanırsanız oyuncularınız ve misafirleriniz için daha iyi olucaktır.

Buzz

Alıntı yapılan: Eren[ARMANİ] - 08 Temmuz 2019, 18:48:48

Başarılar fakat teamspeak3 kullanırsanız oyuncularınız ve misafirleriniz için daha iyi olucaktır.

Teşekkürler, teamspeak3 adresi kuracağız. Şimdilik discord adresimize katılıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

raeN

cevap verecek bir şey bulamayıp beni yetkiliye rapor eden koca yürekli Buzz  :kalp:

Buzz

Alıntı yapılan: raeN - 08 Temmuz 2019, 19:09:30

cevap verecek bir şey bulamayıp beni yetkiliye rapor eden koca yürekli Buzz  :kalp:

Sen kimsin bilemiyorum, kural ihlali yaparsanız yetkiliye rapor etmem çok doğal.
------------------------
Teamspeak3 adresi satın alındı, düzenlemeler yapılıp sizinle paylaşılacak.  :aynen:

Stoppers

Roleplayer

Eleştirilerle dolu bir tanıtımı çöpe atıp iyi yorumların gözükmesi için öne sürülen bir tanıtım açılması benim gözümde sahtekarlıktan ve göz boyamaktan başka bir duruma dönüşmez. Eleştiriler bir şeyi baştan yapılandıran sözlerdir, fakat bunları eğer çöpe atarsanız, ilave olarak görüyorum ki insanların üzerinde kötü izler bırakırsanız ( ki bunu sanırsam size karşı yapılan bir çok yorumdan başarmışsınız ) ve insanların güvenini kırarsanız bu alemde ne oyuncular tarafından bir insan olarak barındırılır, ne de çoğu insan tarafından başarılı bir sunucu sahibi olarak anılırsınız.

İlave olarak eğer üstte kalan yazı doğruysa durumunuz çok vahim gibi gözüküyor. Bir insandan test amaçlı sunucuyu istedikten sonra o sunucu üzerinden saldırı yapmak, ve utanmadan "sana ders olsun" demek mi? Bu tıp dilinde kişilik bozukluğu olarak anılır, yardım almalısınız.

Murat Çınar

Konu düzeni gayet güzel , başarılar dilerim.

Criminals Gaming
2019 Veda

Buzz

Alıntı yapılan: Roleplayer - 09 Temmuz 2019, 00:22:28

Eleştirilerle dolu bir tanıtımı çöpe atıp iyi yorumların gözükmesi için öne sürülen bir tanıtım açılması benim gözümde sahtekarlıktan ve göz boyamaktan başka bir duruma dönüşmez. Eleştiriler bir şeyi baştan yapılandıran sözlerdir, fakat bunları eğer çöpe atarsanız, ilave olarak görüyorum ki insanların üzerinde kötü izler bırakırsanız ( ki bunu sanırsam size karşı yapılan bir çok yorumdan başarmışsınız ) ve insanların güvenini kırarsanız bu alemde ne oyuncular tarafından bir insan olarak barındırılır, ne de çoğu insan tarafından başarılı bir sunucu sahibi olarak anılırsınız.

İlave olarak eğer üstte kalan yazı doğruysa durumunuz çok vahim gibi gözüküyor. Bir insandan test amaçlı sunucuyu istedikten sonra o sunucu üzerinden saldırı yapmak, ve utanmadan "sana ders olsun" demek mi? Bu tıp dilinde kişilik bozukluğu olarak anılır, yardım almalısınız.

Eleştirilere dolu olduğu için kilitlenmedi, ne kadar eleştiri varsa bir o kadar da iyi yorum vardı. Yeni bir tanıtım konusu hazırladık dolayısıyla yeni bir tanıtım açmak istedim. Sunucu çöp tutmaz vs. kavramları eleştiriye girmiyor zaten. Siz eleştirinizi cidden yapmışsınız. Kişiyi tanımadığınız için olayı yanlış anlamanız çok doğal.  :)

AYN3F