GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

No-Name

cudless

Alıntı yapılan: No-Name - 27 Mart 2019, 23:58:24

FBI logosu?  :allaalla: Başarılar.

Daha öncesindede açıklama yapmıştım baltalama amaçlı yazdığınız ap açık ortada, tanıtımı görsel bakımdan geliştirmek amaçlı koyulmuş bir logo, ne var bunda?

No-Name

Alıntı yapılan: cudless - 28 Mart 2019, 00:00:10

Daha öncesindede açıklama yapmıştım baltalama amaçlı yazdığınız ap açık ortada, tanıtımı görsel bakımdan geliştirmek amaçlı koyulmuş bir logo, ne var bunda?
2 kelimeye 2 satır açıklama yapmışsın. Ayrıca sorduğum soru gayet normal, neden konuyu baltalayayım ki? Sunucu logonuzun yanında alakasız bir şekilde FBI logosu var. Görsel amaçlı konulmuş fakat hiç hoş durmamış. Daha fazla sizinle münakaşaya girmek istemiyorum.

cudless

Alıntı yapılan: No-Name - 28 Mart 2019, 00:05:48

Alıntı yapılan: cudless - 28 Mart 2019, 00:00:10

2 kelimeye 2 satır açıklama yapmışsın. Ayrıca sorduğum soru gayet normal, neden konuyu baltalayayım ki? Sunucu logonuzun yanında alakasız bir şekilde FBI logosu var. Görsel amaçlı konulmuş fakat hiç hoş durmamış. Daha fazla sizinle münakaşaya girmek istemiyorum.

FBI logo? Soru edatı göremedim, güzel durup durmaması kişiye göre değişir, her şeyde sebep arama işin içinden çıkamazsın.

wowglarfist

• Geliştirici arayışımız son buldu, harita editörü arayışımız devam ediyor.

• Helper başvuruları gün içerisinde açılacaktır.

• Buraya tıklayarak konuya gidebilirsiniz.

Son düzenlenme: 28 Mart 2019, 09:10:39 wowglarfist

cudless

• Forum kurulumu baştan yapıldı, dolayısıyla foruma tekrar üyelik göndermez gerekiyor, www.vetro-roleplay.com adresine tıklayarak üye kaydında bulunabilirsiniz.
Son düzenlenme: 31 Mart 2019, 02:25:45 cudless

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

cudless

cudless

Forum adresimiz aktif edildi, buraya tıklayarak giriş sağlayabilirsiniz.

Goddeww

Beastly

Normalde seni severdim, her türlü yardımı yapardım istediğin her şeyi vs. fakat son zamanlarda her sunucuya sataşmaya başladın, neden bilmiyorum fakat bir kaç tahminim var. Kendi sunucunu açıyorsun hatta açılış tarihi yaklaştı belkide rakip görmeye korkuyorsun diğer sunucuları o yüzden kötüleme ve karalama gibi yorumlarda bulunuyorsun. Sana yakıştıramıyorum bu gibi yorumları ve tavırları, kendine çeki düzen vermeni bekliyeceğim. Umarım yakın zamanda kendine çeki düzen verirsin fakat böyle devam edersen sunucunun tutacağından emin değilim...

haroldjackson

Tutmaz herkese sürekli sataşan bir yöneticiye sahip  :allaalla:
Son düzenlenme: 03 Nisan 2019, 12:49:32 Kaizenn
imza kalemle atılır

wowglarfist

Alıntı yapılan: Kaizenn - 03 Nisan 2019, 12:38:21

Tutmaz herkese sürekli sataşan bir yöneticiye sahip  :allaalla:

Alıntı yapılan: Quintx - 03 Nisan 2019, 12:05:43

Tutmaz, herkese sataşan bir yöneticiye sahip.

Sataşmayı biraz açarsanız sevinirim, eleştiri konusunda bahsediyorsanız eğer eleştiriyi olumlu, olumsuz kabul etmiyorsanız o sunucu kapanmaya mahkumdur. Biz kimseyi kolundan sokup buraya zorla sokmuyoruz, ayırt etmeksizin tüm oyunculara kapımız açık. Oyuncu neden bizi seçmeli konusuna gelirsek forum üzerinde tüm sunucular ile aramızdaki farkı görüyorsunuz. Şunu unutmayalım ki, oyun açıldığında aynı farkı tekrar koyacağız. Eğer başka bir hata buluyorsanız söylemekten çekinmeyin, en azından samp camiasının düzelmesinde bir katkınız olur.  :oku2:

wowglarfist

Alıntı yapılan: RyzeeN - 04 Nisan 2019, 00:11:58

Yazdığım kelime hatasını bahane et yüzsüz herifin tekisin, sana en son güvenenlerin durumu ortada rol bilmeyen avarel sürekli ap yapan g*t yalayan bir tipsin. Umarım cudless bunun farkına varır.

Novelty platformunda yaklaşık 3 hafta oynadım ve keyifli zaman sunuldu, geçirdim. Benim herhangi bir ap yapmışlığım söz konusu değil, ortaya sunarsan sevinirim. Bu arada rol yapmayı bilmeyen dediğin adam bu camiaya 2010 yılında In Real Roleplay'da başladı. 9 seneyi aşkın süredir buradayım. Saçma entrikalara, triplere girmeye gerek yok.
Son düzenlenme: 04 Nisan 2019, 00:20:23 wowglarfist