GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buzz

Alıntı yapılan: MarshWR - 09 Haziran 2019, 22:07:57

Sunucu temel olarak güzel, her şey oturmuş durumda, takdir ettim. Başarılar.  :serefe: :helal:

Teşekkürler.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 22:12:30 Buzz

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

wowglarfist

başarılaaaar. illede gel dediler, geleyim. sistemlerin muazzam olduğu düşüncesindeyim aksini iddia eden var mı ha?

Buzz

Alıntı yapılan: wowglarfist - 09 Haziran 2019, 22:48:21

başarılaaaar. illede gel dediler, geleyim. sistemlerin muazzam olduğu düşüncesindeyim aksini iddia eden var mı ha?

Yok sanırım ha?  :D
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 22:54:37 Buzz

Rammstein

Alıntı yapılan: wowglarfist - 09 Haziran 2019, 22:48:21

Duyduğuma göre herkesi tokat manyağı yapıyormuşsun reis, tekrar seni sahalarda görmek beni mutlu etti.

Ehm.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Rooperr

Bu sunucudan iş çıkar, umuyorum ki dilediğiniz gibi ilerler. Başarılar.

Buzz

Buzz

GÜNCELLEME: Takdir belgesi alan öğrenci arkadaşların Bronz VIP ödülünden yararlanabilmesi için oyunda en az 2 level olmaları gerekmektedir.
Son düzenlenme: 10 Haziran 2019, 00:48:18 Buzz

wowglarfist

Alıntı yapılan: Buzz - 10 Haziran 2019, 00:46:41

GÜNCELLEME: Takdir belgesi alan öğrenci arkadaşların Bronz VIP ödülünden yararlanabilmesi için oyunda en az 2 level olmaları gerekmektedir.

:DD bak oda iyi fikirmiş

Cengo

Lisede takdir alırsam babam ellerimden öper :D Teşekkürede bi araç hediye edin be.

Buzz

Alıntı yapılan: Cengo - 10 Haziran 2019, 11:45:26

Lisede takdir alırsam babam ellerimden öper :D Teşekkürede bi araç hediye edin be.

Ekonomiyi ona göre ayarladık. Çok sık para dağıtımı etkinleri falan olmayacağından böyle bir hediye verelim dedik.