GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Temmuz 2019, 15:07:11

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 01 Temmuz 2019, 15:00:32

çocuk oyuncağı sanıyorsunuz galiba, .d
"makine benim zaten hiç user gelmese bile o makine bende kaldığı sürece sunucu açık kalacak"
sonuç - açıldığı gün kapandı. xd
"admin ekibime güveniyorum hepsi sağlam adam" sonuç - hepsi yamuk
bu işlerin her girdiğin ortamda rinanın rollerine veya sistemlerine laf etmekle olmadığını şuana kadar anlaman gerekirdi.

Bunu sunucuda lspd çavuş yap geleyim, game admin yap geleyim, diyen birisi söylediği için ciddiye almıyorum.

beni ekibine çağırdığında hayır dedim diye mi bu sinirin buzz'cum? ben buraya attım konuşmalarımızı da saygıdeğer pawnotürk ekibi yasak olduğunu belirtti. yoksa biliyoruz neyin ne olduğunu, ben senin gibi 30-40 kişiye adminlik yapacağım diye kimseye minnet etmem, bunu da biliyorsun. sallamaya devam sallama buzz.

No-Name

Sunucuyu açtınız, bir gün olmadan geri kapattınız. Oyuncuların size olan güveni gitmiştir diye düşünüyorum. Bu yüzden olmaz (şahsi düşüncem).  :maalesef:

Buzz

Alıntı yapılan: No-Name - 01 Temmuz 2019, 17:53:42

Sunucuyu açtınız, bir gün olmadan geri kapattınız. Oyuncuların size olan güveni gitmiştir diye düşünüyorum. Bu yüzden olmaz (şahsi düşüncem).  :maalesef:

Teşekkürler bir gün değil üç gün yanlış saymışsın.

Buzz

Helper alımları için discord adresimize katılarak bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
https://discord.gg/W3ZNaq

PascheN

Each#7401

Buzz

Eldrithc

Başarılar dilerim, geçmişte olduğunuz hataları yapmaz iseniz güzel yerlere gelebilirsiniz. :rockstar:

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Buzz

Alıntı yapılan: Eldrithc - 02 Temmuz 2019, 11:13:45

Başarılar dilerim, geçmişte olduğunuz hataları yapmaz iseniz güzel yerlere gelebilirsiniz. :rockstar:

Teşekkürler.

Dyternal

Açıldığı gün 45-50'yi görmüştü. Tekrar tutacak, başarılar.

QrzR

Utherz

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Temmuz 2019, 17:54:33

Alıntı yapılan: No-Name - 01 Temmuz 2019, 17:53:42

Teşekkürler bir gün değil üç gün yanlış saymışsın.

Fark gerçekten de çokmuş :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Amphitrite

@Buzz başarılar dilerim, inşallah iyi yerlere gelirsiniz.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Buzz