GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buzz

Buzz

Merhabalar, sevgili üyelerimiz sunucumuz 19.00 saatinde tekrardan sizlere erişime açık olacaktır. Sunucuya giriş sağlamak için 51.255.99.28:7777 IP adresini favorilere ekleyip giriş butonuna basmanız yeterli olacaktır.  :kalp:

ayazcik

Keşke daha fazla rinaya benzetseymişsiniz, az oldu böyle kadir abi.

Eldrithc

Çok garip, discord adresinden "Bekir knk" diye bir kelime yazdım, direk atıldım üstüne üstelik engel yedim. Ben şok, oysaki ne güzelde grafiklerimi kullanıyorsunuz. Kullanmazsanız sevinirim, iyi forumlar.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Buzz

Alıntı yapılan: Eldrithc - 11 Haziran 2019, 18:22:47

Çok garip, discord adresinden "Bekir knk" diye bir kelime yazdım, direk atıldım üstüne üstelik engel yedim. Ben şok, oysaki ne güzelde grafiklerimi kullanıyorsunuz. Kullanmazsanız sevinirim, iyi forumlar.

İnsanları karalamaktan bıkmıyorsunuz, yaptığın grafikleri bir kere yapıyorsun 50 sunucuya atıyorsun. Yaptığın şeylerle insanların tepesine bineceğine karalama kampyanlarından vazgeçmenizi öneririm.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Buzz - 11 Haziran 2019, 18:30:19

İnsanları karalamaktan bıkmıyorsunuz, yaptığın grafikleri bir kere yapıyorsun 50 sunucuya atıyorsun. Yaptığın şeylerle insanların tepesine bineceğine karalama kampyanlarından vazgeçmenizi öneririm.

Karalama kampanyalarımı? Kurumsallık yönünde olan bir firma sizin isminizi açıklıyor, üstüne üstelik sunucunuza başarılar diyorum. Discord mesajlarını atacak olursan da sunucunda videolar çekeceğim gibi sözler de söylüyorum, onuda geçtim youtuber bir kaç kişi tavsiye ediyorum. Sen bunlar çekmez demene rağmen benim arkadaşım ben söylerim çekerler diyorum? Bunlarmı karalama yazık yazık bunca kişinin emeğine yazık. Şuan kesin bir göz ile bakıyorum böyle bir sunucu maksimum 2-3 ay açık kalır.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Buzz

Alıntı yapılan: Eldrithc - 11 Haziran 2019, 18:34:46

Alıntı yapılan: Buzz - 11 Haziran 2019, 18:30:19

Karalama kampanyalarımı? Kurumsallık yönünde olan bir firma sizin isminizi açıklıyor, üstüne üstelik sunucunuza başarılar diyorum. Discord mesajlarını atacak olursan da sunucunda videolar çekeceğim gibi sözler de söylüyorum, onuda geçtim youtuber bir kaç kişi tavsiye ediyorum. Sen bunlar çekmez demene rağmen benim arkadaşım ben söylerim çekerler diyorum? Bunlarmı karalama yazık yazık bunca kişinin emeğine yazık. Şuan kesin bir göz ile bakıyorum böyle bir sunucu maksimum 2-3 ay açık kalır.

Beni olmadığım bir insan olarak göstererek karalama kampanyası yapıyorsunuz, bunu yapacağını Jarveus zaten banaşaka/tehdit karışımı bir yorum ile söylemişti. Sunucunun 2-3 ay açık kalıp kapanmayacağını ilerleyen vakitlerde görürüz, iyi forumlar.

Buzz

Zeta

Konu içerisinde yapılan konu dışı ve karşı tarafın cinsiyetine yönelik iletiler temizlenmiştir.

Zeta

Konu, konu sahibinin projesini sonlandırmak istemesi üzerine kilitlenerek kilitli konulara taşınmıştır.

Kraus

Konu sahibi isteği üzerine konu aktif hale getirildi.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Buzz

Spetsnaz!

çocuk oyuncağı sanıyorsunuz galiba, .d
"makine benim zaten hiç user gelmese bile o makine bende kaldığı sürece sunucu açık kalacak"
sonuç - açıldığı gün kapandı. xd
"admin ekibime güveniyorum hepsi sağlam adam" sonuç - hepsi yamuk
bu işlerin her girdiğin ortamda rinanın rollerine veya sistemlerine laf etmekle olmadığını şuana kadar anlaman gerekirdi.

Buzz

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 01 Temmuz 2019, 15:00:32

çocuk oyuncağı sanıyorsunuz galiba, .d
"makine benim zaten hiç user gelmese bile o makine bende kaldığı sürece sunucu açık kalacak"
sonuç - açıldığı gün kapandı. xd
"admin ekibime güveniyorum hepsi sağlam adam" sonuç - hepsi yamuk
bu işlerin her girdiğin ortamda rinanın rollerine veya sistemlerine laf etmekle olmadığını şuana kadar anlaman gerekirdi.

Bunu sunucuda lspd çavuş yap geleyim, game admin yap geleyim, diyen birisi söylediği için ciddiye almıyorum.