GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RyzeeN

CaLderoN

Bir üyenin bu platformun dışında yapmış olduğu işler bu platformu ilgilendirmez. Dolayısıyla diğer platformlarda dönen meseleleri döndüğü yerde halledin. İlgili iletiler temizlenmiştir.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 00:48:40 CaLderoN
İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Buzz

Alıntı yapılan: RyzeeN - 09 Haziran 2019, 00:45:37

Meyva Veren Ağaç Taşlanır.

Gerçekten doğru bir söylemde bulunmuşsunuz, insanlara en kaliteli bir biçimde hizmet veriyoruz. Gerek sistemlerin dinamikliği, işlevi gerekse forum tasarımız ile piyasadaki sayılı sunuculardanız. Haliyle açılışta yaklaştığı için karalama kapmanyaları düzenlemekteler. Sunucunun başındaki kişinin cinsiyeti sunucunun durumunu asla etkilemez. Konuşmadığım şeyi konuşmuk gibi lanse etmek sadece kendi seviyenizi belli etmenizdir. Ben discord platformunda kimse ile konuşmadım, bu kadar çok konuyu irdelerlerse bende arkadaşlar gibi kanıt atabilirim çekinmiyorum. Ayrıca atılan ssler tamamen öğeyi denetle ile yapılmıştır. Dilerseniz onunda kanıtlı bir şekilde size gösterebilirim. İyi forumlar...

Buzz

Merhaba değerli üyelerimiz, Cuma günü yani 14 Haziran 2019 tarihinde karne bilgisini bizimle paylaşan ve başarı gösteren(takdirname belgesi alan) öğrenci arkadaşlarımıza Bronz VIP adlı öge 7 gün süre ile ücretsiz bir şekilde verilecektir.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 13:05:55 Buzz

Dwayne

Buzz

Forum sitemize panelden ban ve jail işlemleri eklenmiştir. Artık yetkililer oyunda olmadanda ceza-i işlem uygulayabilecekler.

Spetsnaz!

Buzz

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 09 Haziran 2019, 20:06:14

samp yönlendiricisi bozuk

Sunucu aktif olmadığından henüz yönlendirme yapmadık, giriş sağlayamazsınız yönlendirsek bile.

MarshWR

Sunucu temel olarak güzel, her şey oturmuş durumda, takdir ettim. Başarılar.  :serefe: :helal:
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 22:12:06 MarshWR