GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Vetro Roleplay vetro-roleplay.com #respect -

Başlatan Buzz, 24 Şubat 2019, 17:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wowglarfist

Mobil uygulama çalışmalarına başlandı, yayınlanması tarihi hakkında kesin bir bilgi vermiyoruz.
Uygulamada olmasını istediğiniz, geliştirilmesini istediğiniz fonksiyonları bu başlık altından veyahut discord adresimiz üzerinden dile getirebilirsiniz.
:oku2:  :bandit:
Son düzenlenme: 08 Nisan 2019, 17:32:00 wowglarfist

wowglarfist

**sezer yavaş dön, ümmet hızına yetişemiyor.**  :bandit:

Her güzel bir maceranın sonu olduğu gibi bu maceraya bugün son veriyorum.
Bugüne kadar bir çok kalp kırdım, incittim. Herkesten özür diliyorum, gözüm her şeyi görmez olmuş.
Platforma devam edeceğim fakat bir süreliğine köşeme çekilip ilerideki projeler ile piyasaya bomba gibi düşeceğiz.
Vetro Roleplay içerisinde bir nevi proje sahibi olarak görev alıyordum. Söylenemeyecek özel sebeplerden dolayı projeden ayrılıyorum.
Sağlıcakla kalın.  :oku2:

Son düzenlenme: 22 Nisan 2019, 11:05:14 wowglarfist

cudless

@Zoxy ekibe developer olarak katılmıştır, görevinde başarılar dileriz.

cudless

cudless

AlpAkabey

Her şey yolunda. Çok yakında sizlerin karşısında olacağız beklemede kalın!
Son düzenlenme: 21 Nisan 2019, 21:45:20 AlpAkabey
Akabey

Rammstein

Sistemler güzel gözüküyor. Şu silah olayı biraz benim canımı sıkıyor, "DM" atmayı seven tayfa umarım buralara uğramaz, tekrardan başarılar.

Ehm.

Buzz

Alıntı yapılan: Rammstein - 23 Nisan 2019, 18:58:49

Sistemler güzel gözüküyor. Şu silah olayı biraz benim canımı sıkıyor, "DM" atmayı seven tayfa umarım buralara uğramaz, tekrardan başarılar.

Şuanlık sistem böyle kalacak, ileride değişikliğe gidilebilir. Fakat silahı alır almaz mermi gelmiyor zaten, mermiye falanda ayrı ücret ödeniyor. O tür durumlarda yönetici ekip iş başında olacak.  Zaten birlik kurup onay alana kadar baya bir süre geçecektir. :)

chess

Buzz

Buzz

Alıntı

* Devlet binası kodlandı.(Vergi ödeme, para çekme, boşanma işlemleri)
* LSPD'ye  Halkla İlişkiler eklendi.(Haczedilen araçlar, kişisel cezalar, kefalet ödeme, memur çağırma)
* Silah ve uy****rucu sistemi kodlandı.
* MDC'deki eksik sistemler kodlandı.
* Benzin algoritması baştan kodlandı.(Aracın ağırlığına göre benzin gidecek.)
* Crash sorunu düzeltildi.(Maplerden kaynaklı)

Buzz

Mobil Veritabanı(MDC) Sistemi

Alıntı

NOT:Son görüntüdeki Türkçe karakter sorunu çözüldü. Pek aldırış etmenize gerek yok ona.

Realistic

Buzz

Buzz

Helper alımları tekrardan açıldı, katılım için discord adresimizden bana ulaşmanız gerekli.
https://discord.gg/pye8J2h