GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Vegas Community - Turkiye | Cops And Robbers

Başlatan VegasCommunity, 22 Kasım 2018, 22:40:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VegasCommunity

Merhabalar, bu konunun ön içeriği "Vegas Community" adlı SA-MP projesine ait olup bu konunun oluşturulma amacı kitlesel bilgilendirme/tanıtım üzerine kuruludur, geriye kalan dakikalarda sabırla konuyu inceleyen/göz atan kullanıcılara teşekkürü borç biliriz.

Sunucu Adı: [0.3.7]Vegas Community - Türkiye 7/24
Oyun Modu: CNR - Cops And Robbers
Harita: Las Venturas
İstemci Sürümü: 0.3.7
Sunucu Bağlantı Adresi: 77.83.202.148
Durum: Aktif

2 eski SA-MP oyuncusunun kendi kişisel taleplerine hizmet etmesi esasında "Vegas Community" projesi 2017 yılı sonunda ortaya atılmış, ancak taraflar arasında oluşan iletişim bağının kopması sonucu askıya alınmıştır. 2018 yılı Kasım ayının başında tekrar bir araya gelen bu ikili yıl sonuna kadar "Oynanabilir" bir yapıyı ortaya koymak adına "Cocukluk Oyunlarına" bir hatıra bırakabilmek edası ile tekrardan vakit harcamaya başladılar.Projenin temel ilkesi "Kullanıcı isteği doğrultusunda gelişen" bir oyun modu ortaya koyabilmektir, projenin temel fikir taşları arasında "En iyi" gibi bir algı otoritesi olmayıp tamamen "Alanında yalın" ve olabildiğince sade ve dinamik bir oyun modu ilkesi yer almaktadır.

2018 yılının son akşamında "Vegas Community" adı altında buluşuncaya dek şimdilik hoşçakalın!

Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 05 Ocak 2019, 18:16:32 MertSarigullu

EgoMeyiN

Spesifik olarak LV haritasını sevmem. Başarılar.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

HeartlesS

TR_irfan.

@Eren

Tutması dileği ile, Başarılar diliyorum.  :)

Tutmasını istiyorsan LV Değil De SF Kullanabilirsin.  :pc:

En azından bazıları gibi ''ALINTI'' Modlar Kullanmıyorsun dostum. :helal:
Son düzenlenme: 23 Kasım 2018, 16:29:45 @Eren

VegasCommunity

Alıntı yapılan: @Eren - 23 Kasım 2018, 16:27:50

Tutması dileği ile, Başarılar diliyorum.  :)

Tutmasını istiyorsan LV Değil De SF Kullanabilirsin.  :pc:

En azından bazıları gibi ''ALINTI'' Modlar Kullanmıyorsun dostum. :helal:

Hakkımızda kısmında belirttiğimiz üzere "Tamamen 2 kişinin kişisel isteklerine hitap edmesi adına" oluşturulan bir proje, tutup tutmamasından ziyade biz işin "Çocukluk Oyunumuza bir hatıra bırakmak" kısmı ile ilgilenmeye çalışıyoruz, Las Venturas bu projenin kalbi, iyi dilekleriniz için ayıca teşekkürler.  :helal:

Zeta

Oldukça başarılı bu tarz konsept sunucuların tekrardan ortaya çıkışı ve istikrar sağlaması gerçekten mutluluk verici.Başarılar dilerim.  :helal:

VegasCommunity

Alıntı yapılan: Zeta - 23 Kasım 2018, 17:44:49

Oldukça başarılı bu tarz konsept sunucuların tekrardan ortaya çıkışı ve istikrar sağlaması gerçekten mutluluk verici.Başarılar dilerim.  :helal:

Teşekkür ederiz.  :helal:

Alonso

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

Ercan

Public

'En La Cumbre'

HELLBOY

Emeklerinin Boşa Çıkmaması Dileğiyle Güzel Adımlar Atarsın Başarılar..!