GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Keyubu Roleplay | keyubu-roleplay.com | Açık Beta AKTİF!

Başlatan Batuhan Yenidogan, 28 Nisan 2019, 14:26:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlpAkabey

Yeni sunucu açan herkesin dediği şey ;
Biz farklıyız , diğer sunuculara benzemeyiz , sunucumuzu hiç bir zaman kapatmayı düşünmüyoruz , modumuz çok sağlam ve admin ekibimizde tecrübeli insanlar bulunmakta.

Ben hiç birine inanmıyorum ki bende zamanında birçok kez sunucu açtım ve bütün bu sözlerin hepsi oyuncu çekmenize yaramayacaktır daha yaratıcı , kendinize özgü bir şeyler yapmanız gerek gidipte silver modu ile veya hera modu ile sunucuyu açarsanız başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Sunucu açıyorsanız sunucu için ayırdığınız bir miktar para olması gerek. Forum , vds , tema , karakter paneli , mod... Bunların hepsi varsa ve kendinize çok güveniyorsanız iddialıysanız sunucunuzu açabilirsiniz
Hepimiz biliyoruzki sunucuyu ilk açtığınız zamanda 20-30 bilemedik 40 kişiyi görecektir fakat zaman geçtikce bu kişi sayısı 5-10 kişiye kadar düşecektir. Benden size tavsiye ekibinize rol bilmeyen , yönetme kabiliyeti olmayan insanları almayın ileride çok büyük sıkıntılar çekersiniz ve ekibinize aldığınız o yanlış insanlar yüzünden sunucunuzun ve sizin isminiz karalanır kimsenin yüzüne bakamazsınız. Eğer gerçekten bunu başarabileceğinize inanıyorsanız sunucunuzu açın
Başarılar dilerim umarım eleştiriye açıksınızdır.

Akabey

Cruza

Sitenizi bitirmeden paylaşmanız hoş görünmemiş, kolay gelsin.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

santiagocss

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 28 Nisan 2019, 21:59:31

Yeni sunucu açan herkesin dediği şey ;
Biz farklıyız , diğer sunuculara benzemeyiz , sunucumuzu hiç bir zaman kapatmayı düşünmüyoruz , modumuz çok sağlam ve admin ekibimizde tecrübeli insanlar bulunmakta.

Ben hiç birine inanmıyorum ki bende zamanında birçok kez sunucu açtım ve bütün bu sözlerin hepsi oyuncu çekmenize yaramayacaktır daha yaratıcı , kendinize özgü bir şeyler yapmanız gerek gidipte silver modu ile veya hera modu ile sunucuyu açarsanız başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Sunucu açıyorsanız sunucu için ayırdığınız bir miktar para olması gerek. Forum , vds , tema , karakter paneli , mod... Bunların hepsi varsa ve kendinize çok güveniyorsanız iddialıysanız sunucunuzu açabilirsiniz
Hepimiz biliyoruzki sunucuyu ilk açtığınız zamanda 20-30 bilemedik 40 kişiyi görecektir fakat zaman geçtikce bu kişi sayısı 5-10 kişiye kadar düşecektir. Benden size tavsiye ekibinize rol bilmeyen , yönetme kabiliyeti olmayan insanları almayın ileride çok büyük sıkıntılar çekersiniz ve ekibinize aldığınız o yanlış insanlar yüzünden sunucunuzun ve sizin isminiz karalanır kimsenin yüzüne bakamazsınız. Eğer gerçekten bunu başarabileceğinize inanıyorsanız sunucunuzu açın
Başarılar dilerim umarım eleştiriye açıksınızdır.

"gidipte silver modu ile veya hera modu ile sunucuyu açarsanız başarılı olacağınızı düşünmüyorum." Kendi modumuzu sıfırdan tasarlıyoruz.

"Forum , vds , tema , karakter paneli , mod... Bunların hepsi varsa ve kendinize çok güveniyorsanız iddialıysanız sunucunuzu açabilirsiniz"
Elimizde şuan sadece tema eksik. Dolandırıcılık olayı yüzünden onu da halledip siteyi aktif edeceğiz.

"sunucu için ayırdığınız bir miktar para olması gerek." Sunucuyu Keyubu sponsorluğunda açıyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok.

"ilk açtığınız zamanda 20-30 bilemedik 40 kişiyi görecektir fakat zaman geçtikce bu kişi sayısı 5-10 kişiye kadar düşecektir. Benden size tavsiye ekibinize rol bilmeyen , yönetme kabiliyeti olmayan insanları almayın ileride çok büyük sıkıntılar çekersiniz ve ekibinize aldığınız o yanlış insanlar yüzünden sunucunuzun ve sizin isminiz karalanır kimsenin yüzüne bakamazsınız. Eğer gerçekten bunu başarabileceğinize inanıyorsanız sunucunuzu açın
Başarılar dilerim umarım eleştiriye açıksınızdır."

Oyuncu sayısı bizi hiçbir zaman üzmez yada sevindirmez. Oyuncu sayımız 200 kişi olsa ve çok az kişinin rol bilgisi düzgün olsa böyle bir sunucuyu yönetmek istemeyiz. Fakat 50-60 kişi olsa ve hepsinin rol bilgisi yeterli olursa kişi sayısını önemsemeyiz. İsterse 10 kişiye bile düşebilir üye sayımız. Biz yine hizmet vermeye devam edeceğiz.

Eleştiriniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Cruza - 28 Nisan 2019, 22:05:19

Sitenizi bitirmeden paylaşmanız hoş görünmemiş, kolay gelsin.

Dolandırıcılık olayı oldu, siteyi yakın zamanda aktif edeceğiz.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 22:29:18 Prank

Muteo

"Biz Kimiz" kısmını hiç emek vermeden yazmışsınız hatalar var.
Modada böyle emek vermezsiniz umarım.
Pek ümit vermiyor başarılar. :maalesef:

Jarveus

Güzel açıklama inşallah dedikleriniz olur kardeşim. Sağlam yöneticiler ve rol bilen bir ekip kısmı önemli. Genç ve bilgili bir kadro sizi iyi yerlere taşır.. BAŞARILAR!
Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 23:29:02 Jarveus

Rammstein

Başarılar dilerim fakat her önüne gelenin sunucu açması hoşuma gitmiyor. Umarım dilediğiniz olur.

Ehm.

Batuhan Yenidogan

Öncelikle merhabalar. Sunucunun sponsorluğunu sağlayan ve ekibin başı ben oluyorum. Konuda bahsi geçmeyen bazı şeyler var düzeltilecek hakkımızda kısmı. Bazı arkadaşlarımız sizin farkınız ne? Neden sizde oynayalım? Gibi haklı sorular sormuş.

Öncelikle şöyle başlayacağım: Ben yıllardır RP sunucularında oynayan player bi arkadaşınızım. Sunucu açmayı düşünmemin sebebi yıllardır süregelen ve halen önüne geçemedikleri. Player'ı köle gibi çalıştırma ve 24 saat checkpointlerden geçirerek görev amaçlarını gerçekleştirtme zorunluluğu.

İkinci eleştirime gelirsek: Her sunucudaki kurucular ve adminler gereksiz bir ego kimliğine bürünmüş ve player'a gereken saygıyı maalesef göstermiyor. Helperların çözemediği bir konuda bile egoistce yaklaşım sergileyerek oyuncuyu azarlıyor. Bizim yönetim ekibimiz böyle olmayacak bize Admin, Helper dahil istediğiniz her kişiye soru sorabilirsiniz. En kısa sürede cevaplayacağını ve size olması gereken saygıda konuşacağını garanti ediyorum.

Üçüncü eleştirim: Forumlarında AR-GE açıyorlar ancak sunucunun %70'inin desteklediği bir AR-GE ' yi bile oyuna eklemiyorlar. Silin o zaman o forum kategorisini herkes kurtulsun. Bizim sunucumuzda böyle olmayacak arkadaşlar.
Bizim mantığımız her zaman şudur: ''SİZ VARSANIZ BU SUNUCU VE BİZ VARIZ.'' Playerımızın her türlü önerisini ve gelmesini istediği sistemi oyuna eklemek bizim görevimiz. Bu sunucuda ego yapacak kişi yetkili veya kurucu değil yeri geldiğinde playerdır.

Bizim sunucumuz playerı köleleştirmeden sabahtan akşama kadar sistemsel para kazandırtma mantığına sokmadan istediği rolü oynayabileceği bir sunucu olacak. Günde kısa bir sürenizi sistemsel para kazanmaya ayırarak hedeflerinizi kısa sürelerde gerçekleştireceksiniz. (Çok yüksek hedefleriniz yoksa tabii.)

Ve en büyük iddiamız da bu sunucu kapanmayacak arkadaşlar. Sağlayıcısı bizzat biziz ve ne olursa olsun bu sunucu kapanmayacak. Bunun garantisini yazımın sonunda vereyim dedim.

Umarım açıklayıcı bir metin olmuştur sizleri seviyorum iyi günler ve iyi roller hepinize.  :helal:

twoground

Prank adlı kişiye güvenmiyorum,Discord özelden ailevi küfür edip engelliyip duran bi kardeşimiz fakat ban yedikten sonra "Aras abi özür dilerim,aff eder misin?"demişti tamam yaşına vermiştim ve affetmiştim bir süre geçtikten sonra discord'dan ailevi küfürler etmeye tekrarlayan birisi kesinlikle ama kesinlikle inanmıyorum  kişinin ne dediği belli değil yani kısacası kişi güvenilmez birisi.

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

santiagocss

Alıntı yapılan: arasakabey - 29 Nisan 2019, 17:00:22

Prank adlı kişiye güvenmiyorum,Discord özelden ailevi küfür edip engelliyip duran bi kardeşimiz fakat ban yedikten sonra "Aras abi özür dilerim,aff eder misin?"demişti tamam yaşına vermiştim ve affetmiştim bir süre geçtikten sonra discord'dan ailevi küfürler etmeye tekrarlayan birisi kesinlikle ama kesinlikle inanmıyorum  kişinin ne dediği belli değil yani kısacası kişi güvenilmez birisi.

Her insan bazen böyle hareketler yapabiliyor. Buradan tekrar özür dilerim sizden şahsi olarak. İyi günler yorumunuz için teşekkürler.

Bates

Güzel ümit verici gözüküyor.
Başarılar

No-Name

Discord adın Prânk ise güvenmiyorum. Çünkü kişi ailevi küfür eden birisi.

Batuhan Yenidogan