GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Keyubu Roleplay | keyubu-roleplay.com | Açık Beta AKTİF!

Başlatan Batuhan Yenidogan, 28 Nisan 2019, 14:26:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

santiagocss

Alıntı yapılan: chess - 11 Mayıs 2019, 18:56:45

Güzel proje başarılı olcağınıza inanıyorum

İnancınızı boşa çıkarmayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Batuhan Yenidogan

Sunucumuz akşam saatlerinde saat 21.00-23.00 aralarında olmak üzere beta haliyle sizlerle olacaktır. Şimdiden başvurularınızı yapıp kapalı betamızda bizlerle olmak isteyen oyuncularımız için başvurularımız aktiftir: https://forum.keyubu-roleplay.com/ forumumuzdan başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İyi roller.

santiagocss

Karakter başvuruları yarın aktif olacaktır. Beta testleri açık durumdadır.

santiagocss

Alıntı yapılan: Commata - 11 Mayıs 2019, 18:59:20

Başarılar, açılması için gün sayıyoruz diyebilirim.

Gün saydığınızı anlıyoruz ve en hızlı şekilde çalışıyoruz. Beklemede kalın !

Dr.Dodo

Başarılar. Bakalım amacınızı gerçekleştirebilecek misiniz.

Batuhan Yenidogan

Alıntı yapılan: Dodo - 11 Mayıs 2019, 22:09:23

Başarılar. Bakalım amacınızı gerçekleştirebilecek misiniz.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Bu yolda yürüyeceğiz ve elimizden gelen her şeyi oyuncu için yapacağız.
Emin olabilirsiniz.  :oku2:

Conversable

Batuhan Yenidogan

Alıntı yapılan: Conversable - 13 Mayıs 2019, 20:35:59

Başarılar, tutacağını sanıyorum.  :rockstar:

Teşekkürler, öncelikli amacımız tutması veya tutmaması değil aslında. Biz sizlere sunabileceğimiz en iyi ve en cana yakın ortamı sunmak istiyoruz. Kalıcılığımızı da bu işe katarak oyuncu dostlarımızın bizi tercih etmesi çok uzun sürmeyecektir. Bu konuda inancımız tam.  :)

Amorf

Sameti tanıyorum oda beni bilir bi ara doğan flean sw açıcaktık hiç kimse gelmez felan dedin başarılar dilerim kardeşim.

TheHunter

Forumunuz aşırı şaşılı,umarım Modunuz ve Ekibinizde sadece gösteriş değil,kalitelidir.

Ayrıca foruma ve reklam konusuna verilen emeğe bakar çitayi ve bekletimi yukarı taşıdım..

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Batuhan Yenidogan

Alıntı yapılan: Proton Expert - 19 Mayıs 2019, 02:59:22

Forumunuz aşırı şaşılı,umarım Modunuz ve Ekibinizde sadece gösteriş değil,kalitelidir.

Ayrıca foruma ve reklam konusuna verilen emeğe bakar çitayi ve bekletimi yukarı taşıdım..

Teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için. Sunucu aktifleştiğinde (gerekli tarihi verdik) göreceksiniz ki bu platformdaki ilk profesyonel projemiz olmasına rağmen gereken emeği ve çabayı gösterdik. Önceliğimiz oyuncu memnuniyeti bunu yüksek çıtada tutuyoruz.  :serefe:

MeaV

Batuhan Yenidogan

ftp://Alıntı yapılan: MeaV - 20 Mayıs 2019, 20:35:03

Sistemlerden bahsedebilir misiniz?

Video halinde sistemlerimizi sizlere sunacağız. (Belki yarın, belki yarından da yakın.)   :okumak:

wowglarfist

Merhaba, umarım her şey gönlünüzce olur lakin bu kitle kasaba rolünü yapacak ve destek çıkacak bir kitle değil. İnşallah ve umuyorum ki, beni yanıltıp yapabildiğiniz en iyi şeyi yaparsınız.
@matta kucak dolusu sevgiler.

Batuhan Yenidogan

Alıntı yapılan: wowglarfist - 22 Mayıs 2019, 18:35:30

Merhaba, umarım her şey gönlünüzce olur lakin bu kitle kasaba rolünü yapacak ve destek çıkacak bir kitle değil. İnşallah ve umuyorum ki, beni yanıltıp yapabildiğiniz en iyi şeyi yaparsınız.
@matta kucak dolusu sevgiler.

Farklılık yaratmazsan zaten mevcut olandan bir farkın kalmaz. Forumumuzdaki sunucu hikayesi konumuzu biraz okuduysanız şunu anlayabilirsiniz ki: Biz Fort Carson bölgesini yıl yıl geliştirerek hikaye örüntüsü oluşturacağız. Bizimle olan oyuncu dostlarımız olur, olmaz bunu süreç gösterecek. Ancak bizim bu sunucuda önceliğimiz (şu kadar player çekelim) değil.

Fort Carson bölgesi başladığı yıldan itibaren map anlamında ve yapısal olarak aşırı gelişmeye başlayacak ve hikayeye yansıyacak. Özgür bir bölgede olacak bu sunucuya giren insanlar. Gittikçe kasabanın büyüyüşüne ve şehirleşmesine tanık olacaklar. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Yani bizim hiçbir zaman kitleye hitap etmek gibi bir derdimiz yok. Seven arkadaşlar gelir oynar ve player olarak hak ettiği değeri görür.

Size de kucak dolusu sevgiler.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2019, 18:55:06 Batuhan Yenidogan