GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3 DL] 81 Roleplay - 37.59.88.84:7777 - v2.2 güncellemesi!

Başlatan Pandora 81 Roleplay, 11 Eylül 2018, 23:24:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pandora 81 Roleplay

Diğer sunucularda yapılan adaletsizlikler, Admin Powerlardan sıkılmadınız mı? bir kesim balıkçıda balık tutarken, diğer kesim de adminlerin yanında olup onlardan para alarak diğer kişilerin hakkınızı yemesinden sıkılmadınız mı?
biz, bu tür haksızlıkların olmayacağının garantisini size veriyoruz.

Amacımız yeni bir soluk getirmek değil.
İddialı bir şekilde giriş yaparak iki gün sonra kapanan sunuculardan biri olmakta değil.
Sıfırdan bir mod kodlamadık veya her konuda bir fikri olan, elinde klavyesi ile herkese çamur atan kişilerin gönlüne girmeyi de amaç edinmedik.
Yaklaşık iki yıldır beraber bir sürü sunucu gezip rol yapan kişiler olarak artık kendi sunucumuzu açmaya karar verdik.
Başka sunucularda ki admin powerları ve ikinci sınıf muamelelerden sıkılmamızda buna bir etken oldu.
Sunucumuzu açarak güzel bir düzen kurup, sizler ile beraber güzel bir rol ortamı ayarlamak istiyoruz.

Ayriyeten sunucumuzun ooc bir marketi olmayacak, özel skin isteyen kişiler forum üzerinden başvurular kısmından istediği özel skinin başvurusunu yaparak sunucuya bedavadan istediği skini ekletebilirsiniz.

Yönetim ekibine ulaşmak için Discord adresimiz;
TIKLAYIN!

Forum adresimiz

Sunucu adresimiz : 37.59.88.84:7777

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 11 Kasım 2018, 15:51:43 Pandora 81 Roleplay

TRSinan28

Pandora 81 Roleplay

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 11 Eylül 2018, 23:43:56

Konu daha ayrıntılı olabilirdi.Başarılar dilerim.

Teşekkürler, açılışta sizi de görmek isteriz :)

Dwain

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." içeriğini konunuza eklemenizi öneririm, aksi taktirde konunuz kilitlenebilir.

Leture

neden sizi seçmeliyim? Bir oyuncu olarak sunucu hiç dikkatimi çekmedi. Biraz daha ayrıntılı yapsaydınız keşke.

DracDonix

Başarılar konunuzu daha detaylı yapın ayrıca

Alıntı yapılan: Dwain - 12 Eylül 2018, 08:37:25

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." içeriğini konunuza eklemenizi öneririm, aksi taktirde konunuz kilitlenebilir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pandora 81 Roleplay

Alıntı yapılan: Leture - 12 Eylül 2018, 09:58:57

neden sizi seçmeliyim? Bir oyuncu olarak sunucu hiç dikkatimi çekmedi. Biraz daha ayrıntılı yapsaydınız keşke.

Forumumuzda ayrıntıları görebilirsiniz. Eğer diğer sunucularda hakkınızın yenmesini seviyorsanız bir şey diyemeyiz. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Eylül 2018, 10:11:18

Başarılar konunuzu daha detaylı yapın ayrıca

Alıntı yapılan: Dwain - 12 Eylül 2018, 08:37:25

Teşekkürler, konu düzenlendi.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Pandora 81 Roleplay

Ufuk07

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Secret

Alıntı yapılan: Leture - 12 Eylül 2018, 09:58:57

Neden bizi seçebilirsiniz?
1. Hakkınızın yenmesi.
Oynadığımız her sunucuda admin arkadaşı olan oyunculara torpil vesaire yapılıyor, biz bunu Histemiyoruz ve böyle bir şey sunucumuzda olmayacağını temenni ediyoruz.
Örnek verebilirim.
Diyelim siz 1 saate emek vererek 30 k kasıyorsunuz, admin arkadaşı olan kişi admin arkadaşından istiyor ve admin arkadaşı bir komutla istediği parayı verebiliyor.

2. İlgisizlik

Girdiğimiz çoğu sunucuda admin ilgisizlikleri oluyordur, bu ilgisizliği ortadan kaldırmak için bizi seçmelisiniz.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Tunahan

Başarılar diliyorum umarım gönlünüzce olur.

Yiğitcan

kesin vatan modunda açılcak, başarılar

Patrione