GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3 DL] 81 Roleplay - 37.59.88.84:7777 - v2.2 güncellemesi!

Başlatan Pandora 81 Roleplay, 11 Eylül 2018, 23:24:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pandora 81 Roleplay

Güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Sizler arkamızda olduğunuz sürece pes etmek yok, son hız devam
:helal:

AdemTR

Sunucu medium rp tarzımı? Sunucuya girdim beğendim güzel yapmışsınız elinize sağlık. Tek önerim silah ticareti baron değilde çete aileler materyal kasarak yapabilse hoş olurdu.

Secret

Alıntı yapılan: AdemTR - 09 Ekim 2018, 21:47:03

Sunucu medium rp tarzımı? Sunucuya girdim beğendim güzel yapmışsınız elinize sağlık. Tek önerim silah ticareti baron değilde çete aileler materyal kasarak yapabilse hoş olurdu.

Sunucu medium rp - hard rp arasında, öneriniz için teşekkürler.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

J0K3R

İncelere girmeden bir yorum yapayım. Kısaca tanıtım çöp. Alıntı mod kullanıyorsunuz. Kullanın tabi ne var bunda. Fakat rcon komutunu değiştiremeyecek kadar aciz bir durumdaysanız kapatın gidin derim. Sezonluk olarak nitelendirilebilecek sunucular arasında.

Francisco

Güzel bir sunucuya benziyor, en yakın zamanda uğrarım, tekrardan başarılar :)

parayadamermi

ABI EFSANE SERVER YAAAAAAA COK GUZEL HERKESE TAVSIYE EDERIM BIRAZ VIVALA ROLEPLAYA BENZIYOR AMA OLSUN COK GUZEL

kaannos

dur ihtarına uymadıgım için m4 ile ateş açılan sunucu uzak durun buradan
Son düzenlenme: 21 Ekim 2018, 16:55:54 kaannos

kaannos

Sunucuda henüz 2 levelim ve silahıjm olmamasına rağmen çatışmada /q'den 15 dakika saçma sapan bir şekilde suçsuz yere hapse gitmem.

Yanlışlıkla çarptım ve admine "Adminim ne yaptım" diyince OOC yalandan hapse gitmem.

Son düzenlenme: 21 Ekim 2018, 16:55:39 kaannos

Pandora 81 Roleplay

Alıntı yapılan: kaannos - 21 Ekim 2018, 16:54:29

Sunucuda henüz 2 levelim ve silahıjm olmamasına rağmen çatışmada /q'den 15 dakika saçma sapan bir şekilde suçsuz yere hapse gitmem.

Yanlışlıkla çarptım ve admine "Adminim ne yaptım" diyince OOC yalandan hapse gitmem.

Çatışmanın ortasına araç ile trolleyerek çarptınız, bu yüzden ceza aldınız.Sadece kötülemek için bir şeyler yapıp suç atmaya çalışmanız saçma.

kaannos

kardeşim sen dalga mı geçiyorsun? benim o esnada aracım bugtaydı ve rapor attım yüz kez aracımın bugtan çıkartılması için sizde hiçbir şey yapmadınız. olayın öncesi ve sonrası ssde var, ben hiçbir şey yapmadım size yüz kez rapor atmama rağmen umrunuza bile takmanız. oyunda 20 kişi var admin sayısı 5 bir kişiye bile bakamayacak kadar aciz bir sunucusunuz. 2 levele daha yeni basmış bir insan birliğim bile yok neyin çatışmasına giricem dalga mı geçiyno benle suçsuz yere hapis atıp takmıyosunuz

Pandora 81 Roleplay

Hafta sonu özel skin başvuruları açılmıştır, başvuru yapmak için 81roleplay.tk adresimizden kullanmak istediğiniz skini ticket atabilirsiniz.

BENZ1NC1

R-E-Z-Z-İ-L-L-İ-K

Sunucuya girer girmez admin tarafından ilk defa gördüğüm bir sebeple banlandım. Zaten çıkacaktım hera mod alıntısıymış.

ban= https://www.upload.ee/image/9128011/sa-mp-003.png

Paddon34

Sunucu ağır çöp, bir ay sürmez kapanması, her babasının kredi kartından host parası çeken server açarsa böyle olur.

Pandora 81 Roleplay

Alıntı yapılan: janbon22 - 03 Kasım 2018, 21:00:21

kapandımı server????

Kapanmadı, şuan sunucumuz bakımda açılış saati verilecek.