GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3 DL] 81 Roleplay - 37.59.88.84:7777 - v2.2 güncellemesi!

Başlatan Pandora 81 Roleplay, 11 Eylül 2018, 23:24:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

akaRetro

Tartışma çıkarmaya yönelik yorumlar silinmiştir, buranın sunucu tanıtım konusu olduğunu unutmayalım

THETURK

Merhaba server için lspd alımları varmı ?

Pandora 81 Roleplay

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu gün saat 21:00'da oyunda olan herkese 15.000$ bonus verilecek. Ayriyeten event olarak pazar günü %70 balık oranı olacak :)

EmiriaNN

Birliğimle beraber sunucunun rol kitlesini ben oluşturuyordum,itirazları varsa bekliyorum birliğim sayesinde 3M civarında bir mal varlığım vardı "Bug Abuse" diyerek ben ve ekibim banlandık kanıtları varsa bekliyorum bu arada,. Polisleri düşürdükten sonra kalkıp yaralı rolü yapmayıp vurması,yerdeyken telsizden destek istemesini beğeniyorsanız sunucuda oynayabilirsiniz!

jensen

Tartışmaya dahil olduğunuz için konunuz 3 gün arşive taşınacaktır.

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri yanlış içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

Pandora 81 Roleplay

Rihanna

Pandora 81 Roleplay

Sunucumuz kısa bir bakımdan sonra tekrar aktif.

Zombie

Başarılar fakat modunuz ''hera'' alt yapılı bir mod fazla pawn bilginiz yok ise geliştirmeyi deniyebilirsiniz ve agresif davranışlardan kaçınmalısınız kolay gelsin.
Son düzenlenme: 30 Eylül 2018, 02:44:25 Zombie

Pandora 81 Roleplay

Alıntı yapılan: Zombie - 30 Eylül 2018, 02:12:34

Başarılar fakat modunuz ''hera'' alt yapılı bir mod fazla pawn bilginiz yok ise geliştirmeyi deniyebilirsiniz ve agresif davranışlardan kaçınmalısınız kolay gelsin.

Teşekkürler.

yali

Kursat

Zeta

LookieS

Pek ümitli değilim çünkü daha öncede bir çok kez denediniz ama yine Başarılar. Umarım beni yanıltırsınız