GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7 - R2] Yeni Nesil Hırsız Polis - California ~yeninesilcnr.net~

Başlatan Backup, 31 Aralık 2017, 17:06:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inappropriate

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Dyternal

Lonnely

1 aydır yükselen bir grafik çiziyoruz, her hafta üstümüze koyarak gittik 1 ay öncesinde 50'ye sevinirken dün 100 olduk. Bunun en büyük sebebi Developer grubunun oyuna olan inanılmaz ilgisi ve gelen güncellemeler. Bot diyerek asılsız iftiralarda bulunacak arkadaşlara yerlerinde çatlamalarını rica ediyorum, eğer bot oldugumuzu kanıtlarlarsa biz her şeyi yapmaya hazırız fakat kanıtlayamayacakları için asılsız iftiralardan öteye gitmeyecek bu durum. Sunucumuza gelin ve kalitenin farkına varın.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Backup

Güzel yorumlar için teşekkürler. Gün içerisinde IP adresimiz değişecek. Bu konu altından duyuru yapacağım.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Backup

Kraus

Sunucu tanıtım konunuza sistemler hakkında bilgiler ekleyin. Sistemler bağlantınız foruma kayıt olmayı zorunlu tutuyor. Bu nedenle konunuza sistemler ve sunucu hakkında tanıtım/görüntü ekleyin.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Backup

Alıntı yapılan: Kraus - 24 Ocak 2018, 21:28:28

Sunucu tanıtım konunuza sistemler hakkında bilgiler ekleyin. Sistemler bağlantınız foruma kayıt olmayı zorunlu tutuyor. Bu nedenle konunuza sistemler ve sunucu hakkında tanıtım/görüntü ekleyin.

Eklenmeyecek. Kurallarda böyle bir ibare olmadığını fark ettim. Kendi göz zevkine yetkilerini karıştıramazsın. Vizyonumuz  ve haritalar'a tıkladığında bu forumdaki iletime gidiyor zaten. At gözlüğünü çıkart ve nötr ol.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2018, 12:07:10 Backup

Kraus

Sizi defalarca uyardım Backup Bey. Tanıtım kurallarının Bölüm Ceza Sistemi alt başlığının 3. maddesi gereğince konu kilitlenmiştir. Uyarılarıma rağmen konu düzenlenmediği, özel mesaj yoluyla şahsıma karşı çıkıldığı, hakaretlerde bulunulduğu için de bu konunun kilitli konular adlı alt bölümden geri dönüşü olmayacaktır.

Alıntı
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, sadece yazıdan oluşan, görsel içeriği olmayan, sunucu ile ilgili tanıtımı olmayan, oyun içi görüntüsü olmayan, çalıntı içerikten oluşan konular direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
Son düzenlenme: 01 Şubat 2018, 14:38:04 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net