GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] ««• Korsan Hırsız Polis ™ | 77.83.201.163:7777 | •»»v3.7

Başlatan Koreli70, 26 Mayıs 2020, 18:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koreli70

Korsan Hırsız Polis

Ön Söz

Korsan Hırsız Polis, 2 Aydır üzerinde çalışılan bir projedir.
                         Oyunculara daha dinamik ve canlı bir hırsız polis deneyimi sunmak üzerine kurulu bir sunucudur.

Yönetim Ekibi               

Koreli70 - Sunucu Sahibi
                                                                                               ELCHAPO - Yönetici
                                                                                               Xea - Deneme Admin

Sunucu Bilgileri

Sunucu Durum : Açık
                                                                                               Sunucu IP : 77.83.201.163:7777
                                                                                               Hosted      : 05.05.2020
                                                                                               Discord     : Tıkla.
                                                                                               Sunucu Site : Yakında

Meslekler

Tecavüzcü :
                           SanFierro içerinsindeki oyunculara ''/tecavuz id'' Şeklinde Virüs Kaptırabilir Skor Kazanabilirsiniz.

Gaspçı :
                           SanFierro içerisindeki oyunculara ''/asoy id'' Şeklinde Para Gasp Edip Skor Kazanabilirsiniz.

Suikastçı :
                           SanFierro içerisindeki oyunculara ''/odulkoy id'' Şeklinde Oyunculara Belirli Miktarda Para Koyup Öldürebilirsiniz.

Araba Hırsızı :     
                           SanFierro içerisindeki araçları ''/aracsat'' Komutu ile Araç Satıp Para Kazanabilirsiniz.

Hacker :
                           SanFierro içerisindeki Atm ' leri Ve Bankayı Hackle işlemi yaparak Para ve Skor Kazanabilirsiniz.

Tamirci :
                           SanFierro Sokaklarında gezen alın teriyle çalışan tamircidir. ''/atamir'' komutuyla aracını tamir eder.

Bombacı :
                           SanFierro içerisindeki Araçlara ve Bulunduğunuz Ortama ''/bombakur saniye'' Şeklinde Ortamı Uçurabilirsiniz.

Keskin Nişancı :
                           SanFierro Adamları Kafadan Öldürmek.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 02:45:19 Koreli70 Sebep: .

ElChapo

Şu topluluk hala akıllanmadı. Bide benim nick elden gitmiş 😕
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 19:53:18 ElChapo Sebep: .

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

DeDe

Kısa olmus daha detaylı olabilirmiş mesela meslekler,yönetim ekibi isimleri hangi konumda oldugu ginede başarılı

Cesaret bazan seçtikIerin değiI, vazgeçtikIerindir!

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Koreli70

Alıntı yapılan: DeDe - 26 Mayıs 2020, 19:20:07
Kısa olmus daha detaylı olabilirmiş mesela meslekler,yönetim ekibi isimleri hangi konumda oldugu ginede başarılı
Meslekler ve Yönetim ekibi eklendi. Teşekkür ederiz.

Pegasus

Alıntı yapılan: ElChapo - 26 Mayıs 2020, 18:24:52
nick elden gidiyeahh

RaveGaming

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

timezen

huuu hep hi

ElChapo

Alıntı yapılan: Pegasus - 26 Mayıs 2020, 20:49:56
Alıntı yapılan: ElChapo - 26 Mayıs 2020, 18:24:52
nick elden gidiyeahh
Hep senin nick mi çalınacak biraz da bizimkilerini alsınlar

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

24 saat içerisinde konunuzu daha düzenli bir hale getirin. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Xchatt

Başarılar , birde sunucu ismini çok mu aradınız dostlar :d

Sa-Mp 2014-2020

Katya

Heves sunucusu gelip geçici olacaktır muhtemelen fakat başarılar dilerim.

Creutzfeld

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Moonquad

Bırakın insanlar sunucusunu açsın isteyen oynasın niye herkes saldırma peşinde ?

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20