GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

'NEW' ~-. Revenge Roleplay .-~ www.-re-gaming.net

Başlatan trabzon, 08 Aralık 2017, 16:37:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ParsMapping

trabzon

Sunucu aktif edildi, bizleri destekleyen oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. :pc:

[/divbox]

Jetta

Alıntı yapılan: Silver - 16 Aralık 2017, 19:16:05

Sunucu aktif edildi, bizleri destekleyen oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. :pc:

[/divbox]

36'ya kadar yolu oldu :) başarılar.

GokayA99

38 i Gördü Herkeze Teşekkürler Başarılarımızın Devamını Dilerim.

Goddeww

@Hellquards Adminlerine saihp çık turgut , üslübsüzlükten ban atıyor sunucuyu kötülemekten atıyor bir dalgasına laf söyledik sunucuyu kötülemek olduysa bu sizin adaletsiz olacağınız anlamına gelir şahsen sunucu tutmaz diye düşünüyorum zaten çok yanlış kişiler kadroda admin aktif rolde goto oluyor -Kenan-
-eren- vs büsürü tutmazsınız https://prntscr.com/holhxj

Cynydlan

Jetta

Alıntı yapılan: RulingPunch - 17 Aralık 2017, 13:26:42

@Hellquards Adminlerine saihp çık turgut , üslübsüzlükten ban atıyor sunucuyu kötülemekten atıyor bir dalgasına laf söyledik sunucuyu kötülemek olduysa bu sizin adaletsiz olacağınız anlamına gelir şahsen sunucu tutmaz diye düşünüyorum zaten çok yanlış kişiler kadroda admin aktif rolde goto oluyor -Kenan-

Turgut dediğin adam senden kaç yaş büyük , saygını bil. TS'de pars abi turgut abi diye diye yalakalık yaparken iyiydi ama? Ban yiyince hemen ağlarsınız zaten.

Specter

Saygılarımla Specter...

trabzon

Alıntı yapılan: RulingPunch - 17 Aralık 2017, 13:26:42

Sunucu adına adminler arasında, kötü bir söz yazıldığında adminlerin şahit olmasıyla birlikte yasaklanırsınız. Yanlış bir anlaşılma varsa, www.re-gaming.net/forum adresimizden admin şikayeti talebi oluşturabilirsiniz, sizden yaş olarak büyük bir insan'a şu an ki kullanmış sözünüz/sözleriniz yakışmıyor. Eğer gerçekten bir sorun varsa ortada gerekeni yaparız, TS3 platformundan banlanıp burada konuyu kirletmenin anlamı yok. Sunucunun tutup tutmayacağı size özgün bir düşünce, başkalarına göre değil. Kadroda ki insanlar birbirine saygılı/oyuncularla ilişkisini ileri düzeyde tutan ve yönetim olarak iler düzeyde tutmaları için sürekli başlarında duruyoruz. Adminler arasında bir şikayetiniz varsa , forum üzerinden bildirebilirsiniz. İyi günler.

LookieS

Yer olarak kasaba bence saçma olmuş küçücük alan büyük bir alan tercih edilseydi oyuncular için daha iyi olurdu diye düşünüyorum :hayir:

trabzon

Sunucu aktif edilmiştir, sabrınız için teşekkür ederiz. Sunucunun rollerinize daha çok zevk vermesi sistem önerisi yapmayı unutmayınız!.

* UC panel, %40 durumda.
* Bugün için temizlikçi 19 checkpoint 375 TL
Son düzenlenme: 18 Aralık 2017, 19:54:46 Silver

Dyternal

Sunucu tutmayacak diyenlere gelsin, ben sunucuda admin değilim ancak sevdiğim insanların sunucusu olunca oynuyoruz.
Ali Gökdeniz

trabzon

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 18 Aralık 2017, 21:24:11

Sunucu tutmayacak diyenlere gelsin, ben sunucuda admin değilim ancak sevdiğim insanların sunucusu olunca oynuyoruz.
Ali Gökdeniz

Hoş davranışınız için teşekkür ederiz,
sizler sunucuya olan ilginizi ortaya koydukça bizler her şeyin en iyisini yapmak için çaba sarf ediyor olacağız. Yorumunuz için teşekkür ederiz. :pc:

EDİT: Ufak Çaplı Güncelleme; Revenge Roleplay ~ v1.g1

AR-GE başvurusu konusu; Tıklayın.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2017, 02:31:16 Silver

WantedAlone

Tavsiye edilecek tek sunucu,  başarılı bir ekip ile devam ediniz.Şuan da başardınız, başardınız yoksa kaybedersiniz. Zaman kısıtlı, kısıtlı zamanda kendinizi kanıtlayabileceğinize inanıyorum. Başarılar.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.