GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 16:53:10

K/A

Başlatan Ska, 09 Şubat 2020, 11:09:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ska

Yorumlarınız içni her birinize tek tek teşekkür ediyorum, herkesin yorumunu tek tek cevaplamamamın sebebi yorum kasıyor gibi görünmek istemiyorum. Zaten çalışmalarımı yorumlarda paylaştığım için bir de onu üstüne yaparsam yorum kasıyorum gibi görünür. <3 teşekkürler yorumlar için.

Hypnotic

Ska

Logo ve banner olmak üzere 2 yeni çalışma ekledim.

spiNNN

Ska

Selamlar, uzun süredir konuya bir şey eklemiyordum. Ufak bir evrim geçirtmek istedim, konuya yeni çalışmalarımı ekledim. ^^

Oner

Discord: Ascendency#7970

Ska

Merhabalar arkadaşlar, uzun süredir grafikle uğraşıyorum. Çoğu sunucuya, insanlara ücretsiz olarak grafik yapıyordum, artık kendime ufak bir 'harçlık' çıkarmak adına ücretli grafik yapmaya karar verdim. Her türlü grafik ihtiyacınızı uygun fiyatlı olarak yapabilirim, tasarımlarımı konudan inceleyebilirsiniz veya daha ayrıntılı bilgi isterseniz sizin için discordumu bırakıyorum. Ska#7931

ReNN

Ska

Ska

Ska

19 Roleplay basit logo ve banner çalışmalarım.

Son düzenlenme: 27 Ağustos 2020, 22:01:46 Ska

Ska

Red County TR Logo + wallpaper tasarımım.

Son düzenlenme: 27 Ağustos 2020, 21:57:50 Ska

HasanEfe

Çalışmaların güzel fakat keşke iletinin sağ alttaki düzenle düğmesini de keşfetseydin ileti kasmak için 1 tane şey ekliyorsun ileti bitti sonrası loopa girmiş gibi

Ska

Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Ağustos 2020, 16:58:55

Çalışmaların güzel fakat keşke iletinin sağ alttaki düzenle düğmesini de keşfetseydin ileti kasmak için 1 tane şey ekliyorsun ileti bitti sonrası loopa girmiş gibi
Selam. Tüm yorumlara bakmanı rica ediyorum, kimseye tek tek cevap vermiyorum yanıtlarda. Sadece çalışmalarımı ayrı tercih ediyorum. İleti kasmak isteseydim herkesi tek tek yanıtlardım, burası bir forum. Yanıt kasınca cebime para girmiyor veya hayatıma hiç bir katkısı olmuyor. Altı üstü bi forum. Herhangi bir sakınca göremiyorum, teşekkürler iyi dileklerin adına.

Ska

Marina Roleplay için yaptığım tasarımlar.

Vantablack adındaki minecraft sunucusu için yaptığım tasarım. ^^

Son düzenlenme: 03 Eylül 2020, 00:15:54 Ska