GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2025, 21:35:17

Sanandreas RPG Ucp :)

Başlatan Cabriel, 29 Mayıs 2020, 03:26:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gavirilia

Gavirilia

Alıntı yapılan: Twingo - 29 Mayıs 2020, 07:28:21
Deprecated: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in C:\xampp\htdocs\ucpforum\SSI.php on line 30

Fatal error: Cannot redeclare ssi_shutdown() (previously declared in C:\xampp\htdocs\ucpforum\SSI.php:200) in C:\xampp\htdocs\forum\SSI.php on line 197
hatası veriyor SSI.php
SMF versiyonu kaç?
SMF Sürümü 5 kardeşim, güle güle kullan. (ayrıca sunucunun pawno dosyasınada entegre etmen gerekiyor)

Daxy

Trojen diyen kişilere itimat etmeyiniz, şuan indirdim ve kullanıyorum. Hiç bir tehdit aygılanmadı bilgisarım dan. Sizlerde isterseniz antivirüs programınızı aktif ederek kullanabilirsiniz. Bazı kişilere çekemedikleri için birşeyler yapmaya çalışıyorlar, yok trojen miş yok buymuş. Dediğim gibi indirdim üzerinde çalışmalar yapıyorum. Tekrar dan paylaşım için teşekkürler.

Milli Savunma Üniversitesi

Cabriel

Alıntı yapılan: Vestro - 29 Mayıs 2020, 12:22:12
Mermiler seksin bu alemde teksin. @Rodriquez

Eyvallah kardeşim rodriquez(hakan) babaya iletiyorum bunu.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2020, 15:26:24 Cabriel

Ranthiel

Belki sunucu açacaklarının işine yarar.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

ReoanLivee

Gavirilia

Cabriel

Yorumlarınız için teşekkürler sorun yaşayanlar hakan reisle iletişime geçsin Rodriquez#3072.

RaideNN

@Fyunkan gelip birdaha multi account kullanıyorsun demezsin saygı değer yöneticiler herhangi bir eşleşme olamadığını soylediler bidaha gelip kendini küçük duruma düşürmezsin.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Cabriel

Alıntı yapılan: RaideNN - 29 Mayıs 2020, 17:42:59
@Fyunkan gelip birdaha multi account kullanıyorsun demezsin saygı değer yöneticiler herhangi bir eşleşme olamadığını soylediler bidaha gelip kendini küçük duruma düşürmezsin.

Kardeşim boş boş yazıpta konuyu baltalama bırak millet keyfine baksın, babanın çiftliği değil bura dün boş platform diyordun hayla burda takılıyorsun çözemedim seni rahatsızlıkların var heralde.

Rodeiun

Bir klon sunucu sahibi olarak(prasect rp), Tema ve UCP gerçekten başarılı. Gerekli izinler verildiğine göre sunucumu birdaha açma gibi durumum olursa kullanırım teşekkürler :helal:

Papaz

Biz seni dcden falan banladık galiba samandreas yazdığına göre Xd

Cabriel

Alıntı yapılan: Papaz - 29 Mayıs 2020, 20:39:01
Biz seni dcden falan banladık galiba samandreas yazdığına göre Xd

şuan topluca fivemdeyiz kafanmı güzel onun dışında açılmamış sunucudanmı banladınız ?.

~ Gaviria ~

Alıntı yapılan: Admin
• Paylaştığınız sistemlerin en az 1 (Bir) fotoğrafını konu içerisine koymalısınız.

Uyun kurallara lna

Marvellous

Benim sunucumun UCP'si ile alakası yoktur.