GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zoxy Gerçekleri

Başlatan Wonderland, 24 Eylül 2019, 16:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Crountê

Alıntı
"Ne zaman tek sunucu bizim olsun diğerlerini vurun dedik? "
Evet @Emre2466 Bey sizi dinliyoruz, yalan mı bunlar?

Mag

Gelip benden forum temasını satın almak istemeleri ayrı bir paradox. Sövdüğün kişi ile ticaret yapmak nedir yani

Crountê

Alıntı yapılan: Mag - 24 Eylül 2019, 19:34:06
Gelip benden forum temasını satın almak istemeleri ayrı bir paradox. Sövdüğün kişi ile ticaret yapmak nedir yani
Senin temayı alsalardı Akro gibi yaparlardı direk kötülüyüp 2-3 kişiye bedavaya dağıtırlar dı :DQW:E

lacosapalm

Kural ihlali yapılan yorumlar silinmiştir. Lütfen daha dikkatli olalım. :polis:

- S O N

Zeta

Crountê

Neyse görüntüler kural ihlaliymiş özel mesaj da konuştuklarımızı atmak yasak, isteyen olursa özelden atarım ss leri :)

DracDonix

Alıntı yapılan: Cruza - 24 Eylül 2019, 19:18:02
Zoxy'nin sunucusunda reklam yaparsın, tanıtım konusunda, tartışma çıkartıp karalama kampanyası yaparsın küfür edersin, sayıp söversin stonks.

Zoxy'nin modunu satın alıp sunucunun her şeyini Zoxy'e verirsin ve Zoxy intikamını alır not stonks.

Kusura bakmayın ama "tükürdüğünü yalamak" diye bir deyim vardır, bilmem bilir misiniz?

Anlatmak istediğimi @Cruza abiniz anlattı şimdi gidip Zoxy nin elini öpün ;)
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 20:33:06 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ayazcik

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 16:32:41
Merhaba, victim roleplay modu tarafımızca Zoxy denilen arkadaştan satın alınmıştır. Ekstra olarak modu başkalarına satmaması için para ödenmiştir. Kendisi modunda bulunan buglar için destek vereceğini söyleyip panel şifresini güvenle teslim etmiştik. Sonuçta Gtamulti platformunda yönetici pozisyonunda. Panelden oyun içi kendine admin yetkisi vererek herkesi banlamaya ve küfürler etmeye başladığını tespit ettik. Merak edenlere özelden ekran görüntülerini atabiliriz, hiç problem değil. Modu satın aldığımız kişi bizi ve projemi baltalamaya çalışmıştır. Sizce etik mi? Ben söyleyeyim, kabul edilir bir durum değil. Sizde Zoxy ile iş yaparsanız eğer birgün dikkat edin kendine admin hesabı açıp durumu baltalamaya çalışmasın. Parayı aldıktan sonra iş değişiyor demek ki.. Zoxy denilen arkadaşın itibarı budur, merak edenlere görüntüleri yollarız. Umarım bu konuyu da kaldırmazsın sevgili Zoxy, saygılar...

Günlerdir bu durumla ilgili platform kullanıcılarından mesajlar alıyorum, desteğiniz için teşekkürler.
+ Ek olarak bu tarz saçma baltalıyıcı hareketler bizi yıldıramaz, pes ettiremez. Bunu da bütün merak edenler öğrensinler.

Alıntı yapılan: Spetnaz!
Sattığın malın parasını aldıktan sonra böyle mi muamele uyguluyorsun sen? Yani tek yaptığın modu teslim edip, parasını alıp sonra adamların sunucusuna saldırmak mı? Victim'e verilen (!) ilginin sinirini böyle çıkartıyorsanız, hiç işe yaramıyor Zoxy. Buzz kankanla açtığın sunucunun modunu Victim adı altında tekrar tekrar ısıtıp sundunuz olmadı, sırada ne var merak ediyorum.

Umarım bu yorumu silip ne kadar eleştriye açık olmayan bir insan olduğunu gözler önüne serersin Zoxy.
Ban yiyeceksiniz, yapmayın. Burası iftira atabileceğiniz son yer, özel mesajlardan görüntü ver diyeceğim ama yasak. Eğer izin verirlerse bende Zoxyi savunurum hem sen nasıl bir insansın nasıl bir yüzsüzsün?

İlk başta frooz'a laf ettim leke atıyorsun diye fakat kendi yaptıklarını görünce dedimki; "La ben bunu neden savunuyorum" dedim. Arkadaş Zoxyin arkasından ailevi değerlerine söven birisi kendisi avukatmış av. Çağatat bey peki avukatsanız neden milletin moduna karışırıyorsunuz neden başkalarına küfür ediyorsunuz bakın siber suçları sizde biliyorsunuz Çağatay beyy.

Aga milletin malını alıyorsunuz, sonrada sövüyorsunuz ulan bu Zoxy salakmı? Siz küfür ederken adam size mal mal baksınmı, etmişsiniz bir şey cezasınıda almışsınız ben olsam makineyi başınıza yıkardım az yapmış bence.

Bana göre Zoxy hayatınızda görebileceğiniz en saygı değer insanlardan birisi, ama işte sizin gibi insanlar insanın içindeki hüsaneti göremiyor, GÖREMEZSİNİZDE.

Bence bu konunun açılması başlı başına bir hata, sunucunuz yok ovh yok bilmem ddos midos yanii hiç bir sunucunun özel güçleri yok ne kadarda firewall ile korusanızda paranın yapamayacağı iş yok. Düşün bakalım adama 350TL verdin sanki ortaya iki bin tl para dökmüş gibisin. Adam bu parayla sunucuyu açtırmaz bile paranın gücü böyledir.

Benden bu kadar, adamın hakkını çalamazsınız gün geçtikçe yazdıklarım olucak.

Bitroast

Yine klavyeden olgun olmaya çalışan topluluk, yine SAMP, yine bok kokan yorumlar...

Wonderland

Zoxy ve kankaları gelip burada haklı birşey yaptıklarını savunuyorlar, komiksiniz gerçekten.
@Crountê gençpanda tv, sunucumuzda yaklaşık bir ay oynayıp bize videolar çeken ve karşılığında destek isteyen bir arkadaş, komik ve saçmalıklarını kendine bırak. Hem bizden video için destek iste, videolarımızı çek sonra burada konuş. :))

Zoxy ve gerçekleri bunlardır, bu platformda itibarını ve ticaret anlayışını herkes görsün diye açtık. Şeffaf olarak olaya bakan herkes durumu anlayacaktır. Bizi yıldıramayacaksınız, bombalamaya devam. Konuya son yorumum.

+ Burada yorum yapanların büyük kısmı sunucumuzda banlanan tayfa, sevgiler. :))
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 21:17:58 WonderlandRPG

Rouge

.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 21:48:17 Rouge. Sebep: .

kubi

Birde şunu söylemek isterim. Zoxy sizin boyunuzu aşar. Herkes kimin ne olduğunu biliyor.  ;) Karalamak istediğiniz adama dönün birdaha bakın. :) Bu konudan bakabilirsiniz. TIK.

DracDonix

Alıntı yapılan: Rouge. - 24 Eylül 2019, 21:26:50
Vitesi düşür hocam Küfür felan tanıyorum o adamı isi olmaz saldırıdır küfürüdür kanıtlarla gelin... Işıni ehli ile yapan Sayılı Coder lerden birisidir Zoxy.

Kime diyorsun bilmiyorum ama tanıyor isen daha iyi tanımalısın ;)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Wonderland

Zoxy ve tayfası, yaptığı ihaneti isteyenler için özelden ulaşsın. Kanıtları yollayalım, kim haklı görelim. Komiksiniz, savunmaya devam gençler. Seviliyorsunuz :)

Rouge

Hocam kanitlarmisin Zoxy'nin sana böyle bir şey yaptigini ? Mesajlar vardır illaki.