GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Zoxy Gerçekleri

Başlatan Wonderland, 24 Eylül 2019, 16:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

Merhaba, victim roleplay modu tarafımızca Zoxy denilen arkadaştan satın alınmıştır. Ekstra olarak modu başkalarına satmaması için para ödenmiştir. Kendisi modunda bulunan buglar için destek vereceğini söyleyip panel şifresini güvenle teslim etmiştik. Sonuçta Gtamulti platformunda yönetici pozisyonunda. Panelden oyun içi kendine admin yetkisi vererek herkesi banlamaya ve küfürler etmeye başladığını tespit ettik. Merak edenlere özelden ekran görüntülerini atabiliriz, hiç problem değil. Modu satın aldığımız kişi bizi ve projemi baltalamaya çalışmıştır. Sizce etik mi? Ben söyleyeyim, kabul edilir bir durum değil. Sizde Zoxy ile iş yaparsanız eğer birgün dikkat edin kendine admin hesabı açıp durumu baltalamaya çalışmasın. Parayı aldıktan sonra iş değişiyor demek ki.. Zoxy denilen arkadaşın itibarı budur, merak edenlere görüntüleri yollarız. Umarım bu konuyu da kaldırmazsın sevgili Zoxy, saygılar...

Günlerdir bu durumla ilgili platform kullanıcılarından mesajlar alıyorum, desteğiniz için teşekkürler.
+ Ek olarak bu tarz saçma baltalıyıcı hareketler bizi yıldıramaz, pes ettiremez. Bunu da bütün merak edenler öğrensinler.

Alıntı yapılan: Spetnaz!
Sattığın malın parasını aldıktan sonra böyle mi muamele uyguluyorsun sen? Yani tek yaptığın modu teslim edip, parasını alıp sonra adamların sunucusuna saldırmak mı? Victim'e verilen (!) ilginin sinirini böyle çıkartıyorsanız, hiç işe yaramıyor Zoxy. Buzz kankanla açtığın sunucunun modunu Victim adı altında tekrar tekrar ısıtıp sundunuz olmadı, sırada ne var merak ediyorum.

Umarım bu yorumu silip ne kadar eleştriye açık olmayan bir insan olduğunu gözler önüne serersin Zoxy.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 16:38:38 WonderlandRPG

Emre2466

Edelweiss'i az çok tanıyorum ve sebepsizce küfürler savuran biri olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Buna karşın ne olursa olsun küfür edilmesini de doğru bulmuyorum. Gelelim Zoxy meselesine;

Bir düşünün, 450 lira para verip mod satın alıyorsunuz ve modu satın alırken karşı taraf bug konusunda her türlü desteği vereceğini söylüyor. Adam GTAMulti'de yetkili olduğu ve 450 lira verdiğiniz için güveniyorsunuz ve paneli teslim ediyorsunuz.

Daha sonra kişi parayı alıyor ve "puff" ortadan kayboluyor. Siz ne düşünürsünüz? Parayı aldı işi bitti demez misiniz? Ki bu süre 2-3 gün de değil koskoca 1 hafta ve oyuncular da bu durumdan dolayı sürekli bize baskı kuruyor.

Herkesin özel işleri olabilir fakat 450 liraya mod satıp parasını aldıysanız ve bir söz verdiyseniz en azından "Kişisel işlerimden dolayı birkaç gün ilgilenemeyeceğim." demeniz gerekirdi.

Burada kimse gönüllü bir şey yapmıyor. Bir para karşılığında ürün satıyorsunuz. Özel işlerinizi bırakıp öncelikle bizimle ilgilenmeniz gerekirdi. Bir ürün satıp "özel işlerim vardı" bahanesiyle ortadan kaybolmak en hafif tabiriyle dolandırıcılıktır.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 17:36:26 Emre2466

lacosapalm

Forum kurallarımızı ihlal eden iletiler temizlenmiştir.Lütfen iletilerinizde forum kurallarımızın dışına çıkmamaya çalışın.
İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

DracDonix

Kişinin, kişilerin emeklerine saygı duymadan küfürler ediyorsun, sonra yüzsüzce gidip sövüp saydığın insanların modunu alıyorsun suçlu bizler oluyoruz :D komiksiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Wonderland

Eğer birgün sizde Zoxy ile iş yaparsanız aynı hataya düşebilirsiniz. Gelip izinsiz admin yapıp kendini oyunu trolleyebilir. Kısacası dolandırıcılıktan başka birşey değil, parayı al ve hoop oyunu baltala. İş yapmayın, yaptırtmayın. Platformda dürüst insanlara ihtiyaç var, onlar kazansın.

Emre2466

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Eylül 2019, 17:51:50
Kişinin, kişilerin emeklerine saygı duymadan küfürler ediyorsun, sonra yüzsüzce gidip sövüp saydığın insanların modunu alıyorsun suçlu bizler oluyoruz :D komiksiniz.

Emeğe saygı ile ne ilgisi var konunun? 450 lirayı alırken destek olacağını söyleyip ortadan kayboldu adam. Ayrıca yüzsüzce mod almak ne demek? 450 lira para verilmiş moda, bedava alınmadı.

Buna ek olarak empati yapmanızı istiyorum sizden. Bir projeniz var ve oyuncular sizden bir beklenti içerisinde. Onlara sürekli sorunun çözüleceğini söylüyorsunuz ve projeyi size 450 liraya satarken ilgileneceğini söyleyen kişi parayı alınca ortadan kayboluyor. Bu durumda siz ne yapardınız? "Sabırla beni dolandırıp dolandırmadığını öğrenmek için beklerdim." gibi bir cümle kurmayacağınızı düşünüyorum...

Bence siz konuyu yanlış anlamışsınız. Tekrar okumanızı rica ediyorum.

DracDonix

Ben söylüyeceğimi söyledim empatiye gerek yok gerçeklerden bahsediyorum.

Crountê

Hacım zoxy moxi bahane etmeyin şöyle yaptı böyle yaptı diye zamanın da sağda solda insanlara gidip tek sunucu bizim olsun diğer sunuculara saldırın onlara vurun diyordunuz. Yalansa yalan diyin gün içerisin de her türlü kanıtı atarım ;) Onun dışında modu aldıktan sonra da adama söveceğim felan da diyorsun discord konuşmaların da, sonra ay bize yürüyorlar ay suçumuz yok ay şöyle ay böyle diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz.
Son düzenlenme: 24 Eylül 2019, 18:33:08 Crountê

kubi

Alıntı yapılan: Crountê - 24 Eylül 2019, 18:15:13
Hacım zoxy moxi bahane etmeyin şöyle yaptı böyle yaptı diye zamanın da sağda solda insanlara gidip tek sunucu bizim olsun diğer sunuculara saldırın onlara vurun diyordunuz. Yalansa yalan diyin güç içerisin de her türlü kanıtı atarım ;) Onun dışında modu aldıktan sonra da adama söveceğim felan da diyorsun discord konuşmaların da, sonra ay bize yürüyorlar ay suçumuz yok ay şöyle ay böyle diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz.

Zoxy candır gerisi heyecan. Her sunucuda oynamışımdır neredeyse. Her sunucudaki adamları da sayarım. @Crountê dostum doğru demiş. Tek sunucu siz olun diye yapmadığınız oyun kalmaz ve platforma nam salmış kişileri hedef alırsınız. Welcome to ROLEPLAY.

Ek: Platformdaki üyelerin sizi desteklediklerine inanmam. Sunucu cidden rezalet. Destekleyen varsa ya dostunuzdur yada ekibiniz.

DracDonix

Temadanda yemişsiniz. asdasfFADAD

Crountê

He birde çok göze batıyorsunuz, fazla göze batmayın. Sağda solda millete atıp tutacağınıza gidip kendi işinizle uğraşın, yoksa başkaları da sizle uğraşır.

Mükemmelliyetçi

Alıntı yapılan: WonderlandRPG - 24 Eylül 2019, 17:58:18
Eğer birgün sizde Zoxy ile iş yaparsanız aynı hataya düşebilirsiniz. Gelip izinsiz admin yapıp kendini oyunu trolleyebilir. Kısacası dolandırıcılıktan başka birşey değil, parayı al ve hoop oyunu baltala. İş yapmayın, yaptırtmayın. Platformda dürüst insanlara ihtiyaç var, onlar kazansın.

Durumunu anlayabiliyorum, hatta cok iyi anladıgımı söyleyebilirim. "Keşke" şu şekilde yapsaydın için rahat olabilirdi Modu acmasını söyleyip bugları test etseydiniz sonucta 450 tl masraf yapıyorsun hatalar varsa bunları tespit edip ve modu düzeltmesini söyleyip bugları cözdükten sonra ise modu teslim alsaydın. Örnek bir pawnda 60 bin satırlık kod olsun bunlarin tamamına bakmak 1 hafta veya 2 hafta alabiliyor. komutları test etmek tek tek en fazla 1 hafta diyelim bunları yaptıktan sonra tekrar söylüyorum " KEŞKE " Modu o şekilde teslim alsaydınız bu iş sizim istediginiz gibi gitmesini isteseydiniz sizin kurallarınızla olsaydı belki bu durumda olmazdınız " Bu şahıs Zoxy " Belki 1 yıl sonra samp"ı bırakıcak ve elindeki modları millet kullansın diye paylaşıma sürücek aranızda sizin modunuzda olucak şimdi siz para vermişsiniz modunuz paylaşılıyor. Yine bir hak yenmesi söz konusu! Güvenmeselesi gercekten önemli ve siz bu şahısa Gtamulti de yetki sahibi olmasına ve bilgi sahibi olmasına güvenerek iş yapmaya calışmıssınız dogru secim ben olsam bende onu secebilirdim. Neden cünkü güven veriyor forumda yetkili birisi ve pawn da bilgisi var! ama işini düzgün yapmamasının sebebi sizin oyuncu kitlenizin cok olması yanlış anladıysam düzeltin bu şahıssa ait bir sunucu var ve extradan sizin sunucunuzla ilgileniyor. Ve kendi sunucularına oyuncu cekebilmek için sizi sunucunuzdaki oyuncuları banlıyor! Yazık.

Emre2466

Hacım zoxy moxi bahane etmeyin şöyle yaptı böyle yaptı diye zamanın da sağda solda insanlara gidip tek sunucu bizim olsun diğer sunuculara saldırın onlara vurun diyordunuz. Yalansa yalan diyin gün içerisin de her türlü kanıtı atarım ;) Onun dışında modu aldıktan sonra da adama söveceğim felan da diyorsun discord konuşmaların da, sonra ay bize yürüyorlar ay suçumuz yok ay şöyle ay böyle diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz.

Ne zaman tek sunucu bizim olsun diğerlerini vurun dedik? Elinizde bununla ilgili bir kanıt varsa atmanızı istiyorum. Küfürlü konuşma olayını yukarıda açıkladım. 1 hafta haber vermeden parayı alıp ortadan kaybolmasına bir şey dememeniz belli ediyor ki Zoxy'nin tanıdığısınız. Aynı olay başınıza gelseydi nasıl tepki verirdiniz acaba? Sizi objektif olmaya davet ediyorum...

Cruza

Zoxy'nin sunucusunda reklam yaparsın, tanıtım konusunda, tartışma çıkartıp karalama kampanyası yaparsın küfür edersin, sayıp söversin stonks.

Zoxy'nin modunu satın alıp sunucunun her şeyini Zoxy'e verirsin ve Zoxy intikamını alır not stonks.

Kusura bakmayın ama "tükürdüğünü yalamak" diye bir deyim vardır, bilmem bilir misiniz?

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Crountê

Alıntı yapılan: Emre2466 - 24 Eylül 2019, 19:06:53

Ne zaman tek sunucu bizim olsun diğerlerini vurun dedik? Elinizde bununla ilgili bir kanıt varsa atmanızı istiyorum. Küfürlü konuşma olayını yukarıda açıkladım. 1 hafta haber vermeden parayı alıp ortadan kaybolmasına bir şey dememeniz belli ediyor ki Zoxy'nin tanıdığısınız. Aynı olay başınıza gelseydi nasıl tepki verirdiniz acaba? Sizi objektif olmaya davet ediyorum...
"Zoxy'nin tanıdığısınız." Şuana kadar zoxy ile 1 kere bile konuşmuşluğum yok. "Ne zaman tek sunucu bizim olsun diğerlerini vurun dedik? " Arkadaş özel mesajların atılmasını istiyor sizimi kıracağım atıyorum hemen canım benim video da atarım he yok mesajlar edit felan derseniz videosu da var :D