GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 23:47:41

Silinsin.

Başlatan LORDBARON51, 04 Mart 2022, 20:06:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LORDBARON51

Konu silinsin.
Son düzenlenme: 18 Mart 2022, 22:20:25 LORDBARON51
Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa gölgesiz ve yiyeceksiz kalırsınız.

Coiner

Konu doğru yere taşınmıştır.

Coiner    

LORDBARON51

Son düzenlenme: 14 Mart 2022, 17:27:09 LORDBARON51 Sebep: içerik birleştirme.

DracDonix

sencede çok sırıtmamış mı?

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

LORDBARON51

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Mart 2022, 00:43:26
Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 04 Mart 2022, 20:33:32
Alıntı yapılan: Rate. - 04 Mart 2022, 20:28:19
kullanılmasa da olur ama olsun.
Haritayı yükleyip açmadan kullanmadan önce hiç yorum yapmayın çünkü görseller asla gerçek haritayı tam olarak yansıtmaz.

ah shıt, here we go again

Konum seçimi yanlış..
Kalite asla tesadüf değildir.

LORDBARON51

Silinsin.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2022, 03:49:02 LORDBARON51

Caner.comando

Reis bir şey eksik kalmamışmı? Sencedehttps://discord.gg/5NusutQM

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Caner.comando - 27 Mart 2022, 01:19:47
Reis bir şey eksik kalmamışmı? Sencedehttps://discord.gg/5NusutQM
Bu sadece bir tanıtım ve daha tam haritayı bitirmedim.Discord`da detaylı şekilde zaten konuşuruz.

LORDBARON51

Silinsin.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2022, 03:47:28 LORDBARON51

DracDonix

Saçma olmuş. Dış cephede obje yerleştirmeleri düzgün olmamış ve rastgele dağıtılıp oda mantığı yapılmak yerine mapı aceleye getirmeye çalışmış birini görüyorum. Logo yapımında bir sıkıntı görmüyorum şayet benim konularımdan esinlendiğin belli.  Binada ki pencereler nerede? Tepede  ki çatı katı pencerelerinin yerleştirmeside olmamış. Kapı önünde ki büyük sutunlar bilgisayarı kötü olan kişiye kasma yaratacaktır. Keza o stunlarda güzel gözüksede mantık dışı. Tepesine dayanan duvar varda o duvarı dengeleyecek bir obje göremiyorum. Yer süslemeleri pek olmamış. Dışarıda orta üstte duran HSBC'de olmamış biraz aşağıya çekmek gerek. Otopark falan filanda ön tarafa eklesen iyi olur. Gibi gibi eleştiri yapmaktan sıkıldım ıhhhhh....

Yine konunda saçma sapan bir kelime görüyoruz... "LAF DEĞİL İCRAAT LAZIM" :D okey...
Son düzenlenme: 30 Mart 2022, 03:24:36 DracDonix

Clayss

Yine fps'in anasını ağlatacak cinsten bir map

LORDBARON51

Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Mart 2022, 03:19:33
Saçma olmuş. Dış cephede obje yerleştirmeleri düzgün olmamış ve rastgele dağıtılıp oda mantığı yapılmak yerine mapı aceleye getirmeye çalışmış birini görüyorum. Logo yapımında bir sıkıntı görmüyorum şayet benim konularımdan esinlendiğin belli.  Binada ki pencereler nerede? Tepede  ki çatı katı pencerelerinin yerleştirmeside olmamış. Kapı önünde ki büyük sutunlar bilgisayarı kötü olan kişiye kasma yaratacaktır. Keza o stunlarda güzel gözüksede mantık dışı. Tepesine dayanan duvar varda o duvarı dengeleyecek bir obje göremiyorum. Yer süslemeleri pek olmamış. Dışarıda orta üstte duran HSBC'de olmamış biraz aşağıya çekmek gerek. Otopark falan filanda ön tarafa eklesen iyi olur. Gibi gibi eleştiri yapmaktan sıkıldım ıhhhhh....

Yine konunda saçma sapan bir kelime görüyoruz... "LAF DEĞİL İCRAAT LAZIM" :D okey...
Ben sizin daha bir tane konunuza bakmadım bakmam da ama siz buraya gelip benim konuma benden esinlendiğin belli yazmışınız.Her konuma da maşallah atacak bir çamurunuz oluyor.Ben forumda geçmişteki paylaşılan hiç bir konuya bakmadan rastgele bir logo seçerim her zaman ve yaparım.Daha önce hiç yapılmayan yapılması da zor olup çok uğraştıran ve herkes tarafından beğenilen Getir projemin haritasını,araçlarını ve motosikletlerini de yaparken aynen dediğiniz gibi siz sayın değerli üstadımdan esinlendim(!)
Son düzenlenme: 30 Mart 2022, 12:47:02 LORDBARON51

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Clayss - 30 Mart 2022, 05:27:44
Yok fpsde hiç bir sıkıntı yaşatmadı çünkü 100 tanecik obje var.Fps haritalardaki veya sunuculardaki toplam obje sayısı ile ve internet ile alakalı bir durumdur.Ekran kartsız ve 256 veya 512 mb ram olan bir bilgisayar bile interneti çok iyi olduğunda SAMP oynarken mümkünatı yok kasmaz.

DracDonix

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 30 Mart 2022, 12:40:17
Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Mart 2022, 03:19:33

Ben sizin daha bir tane konunuza bakmadım bakmam da ama siz buraya gelip benim konuma benden esinlendiğin belli yazmışınız.Her konuma da maşallah atacak bir çamurunuz oluyor.Ben forumda geçmişteki paylaşılan hiç bir konuya bakmadan rastgele bir logo seçerim her zaman ve yaparım.Daha önce hiç yapılmayan yapılması da zor olup çok uğraştıran ve herkes tarafından beğenilen Getir projemin haritasını,araçlarını ve motosikletlerini de yaparken aynen dediğiniz gibi siz sayın değerli üstadımdan esinlendim(!)

Afferin sondaki cümlen beni sevindirdi. Demekki güzellik ile bir şeyler anlayabiliyorsun. Ek olarak konularımı tabikide inceledim yoksa sen text'lerin obejelendiğini nerede bilecen. :D
Bu arada ben kimseye çamur atmam eleştiririm eleştiriyi kaldıramayanada bok atmış gibi olurum. :kiss:
Getir tasarımı yapman kimsenin umrunda değil çünkü başarılı bir haritada değil. Senin için güzel bir Getir tasarımı yapacam ve oylamaya açacağım. Buna araç modlamalarıda dahil.

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 30 Mart 2022, 12:55:57
Alıntı yapılan: Clayss - 30 Mart 2022, 05:27:44
Yok fpsde hiç bir sıkıntı yaşatmadı çünkü 100 tanecik obje var.Fps haritalardaki veya sunuculardaki toplam obje sayısı ile ve internet ile alakalı bir durumdur.Ekran kartsız ve 256 veya 512 mb ram olan bir bilgisayar bile interneti çok iyi olduğunda SAMP oynarken mümkünatı yok kasmaz.

FPS düşüklüğü objelerin birbiri ardına girmesi ve bilgisayar işlemcisinin bun göt zoru ile renderlaması ile oluşan bir durum. Yani map tasarımları için böyle nitelendiriyorum. FPS düşüklüğü internete bağlı çok fazla POS düşüklüğü yaşanırsa olur. Onun dışında internet yavaşlığı FPS düşürmez. 100 tane aynı objeden bir araya getir bakalım ondan sonra dene ve gör... :D

LORDBARON51

Silinsin.
Son düzenlenme: 15 Nisan 2022, 03:46:39 LORDBARON51