GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:42:15

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 00:00:47

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

Veritabanı bile TÜRKÇE olmayan, whirlpool ile şifrelenmiş bir yabancı moda dev tagı almış birini böylesine övüyorsun da Atalay , Eyolo kardeşimin serverini niye küçümsüyorsun?

Eyolo, LS-RP,Breeze,99 'u harmanlamış Maşallah.   Başarılar Eyolo

- S O N

JU

afk rolcülerinle gidebildiğin kadar git sh*tteen. daha da cevap yazmayacaklarmıs, yanıtları cogu kisiyi bizimle hemfikir etti. yakında aktif tüm oyuncuları videoya alıp afk mı diye başlık atmayı düşünürler, sonrasında bir anda video programları bozulur.

Jarveus

Alıntı yapılan: lacosapalm - 29 Haziran 2019, 02:38:11

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 00:00:47

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

Veritabanı bile TÜRKÇE olmayan, whirlpool ile şifrelenmiş bir yabancı moda dev tagı almış birini böylesine övüyorsun da Atalay , Eyolo kardeşimin serverini niye küçümsüyorsun?

Eyolo, LS-RP,Breeze,99 'u harmanlamış Maşallah.   Başarılar Eyolo

Ömürün yapabilecekleri ve kendini geliştirme tavanı hakkında bir bilgin yok galiba. Şahsi görüşüm bunlar hâlâ kendisi benim gözümde şuan %60ında daha gelişirse neler olur sen düşün.

bullet

Kardeşim beğenmiyorsanız oynamayın? Çok mu zor? Sunucunun kötülüğünü, bilmem nesini oyunculara gösteriyorlarmış... Yok ya? Sana mı kaldı? Evadersin, hilecisin, saygısızsın, allaha ve oyunculara sırf bilgisayar başında sallayan herifin tekisin. Tek kişi hakkında konuşuyor gibi yazıyorum ama hepiniz böylesiniz. Allaha, oyuncuya küfürden sonra da özür dileyende sizsiniz... https://youtu.be/jj3aSYeuOq8
İlk olarak sunucuya girmişsiniz, baktınız ortam tutmamış tabii yaşınıza vererek hemen trollemeye başlamışsınız, küfürler ve hile kullanımlarıyla şaklabanlık yapmışsınız. Tabii ki banı da yapıştırmışlar haklı olarak. Daha sonra Evader olarak devam etmeye çalışmışsınız, akıllısınız ya hani. Sonra bu EvilPimp isimli arkadaş sevinmiş, ha haaaaaa ban yedim ama halen oynayabiliyorum. Ne probationu ya, ben oynarım. Beni bulamazlar. Ama ne olmuş? Tam böyle rahatlamış... Bum, banı yemiş. Sonra cihad yapacağız ahbaap, cihad yapacağız triplerine girmişsiniz. Neden? İstediğinizi vermemişler çünkü size. Sizin istediğiniz, oyuna gireyim birileriyle hasımlık kurayım, sonra sürekli olarak DM döngüsü olsun. Hile kullanayım, wh olur, aimbot olur ne varsa kurayım, her gün onlara sıkayım. Discorddan çekeyim, 14 yaşındaki sesim ile bass kullanarak onlara söveyim. Ama sonra özür dileyeyim. Burada açık konuşuyorum, herhangi bir hakaret etmiyorum. Maalesef ki gerçekler bunlar arkadaşlar. Bir yeri pisletmeye çalışacaksanız önce duş alacaksınız. Hileler, evaderlikler, yöneticilere küfürler, oyuncuların huzurunu bozmayı kenara bırakmışlar, adamlar size üçüncü olarak gene oynama fırsatı vermişler. Probation yoluyla. Siz ne yapmışsınız? Görünürde; rehber açtım, skinlerimi paylaştım falan filan. E kardeşim yine Evader olarak oyunlara girmişsiniz? Gene Crenshaw bölgesindekilere gidip çat çut DM yapmışsınız? Siz 19rpg'i hak etmiyorsunuz, siz hiçbir türk roleplay sunucusunu hak etmiyorsunuz ki zaten yabancı sunucuda oynayacak potansiyeliniz de yok. Vendetta'dan ban yediniz oraya, ordan ban yediniz şuraya. Sizin döngü bu olmuş. Burada ben dahil başkası da aynı şekilde sizi uyarsa, bunları söylesene vın gelir, vın gider. Yaşınıza veriyorum, yaklaşık 3-4 sene sonra kendinizi toparlamaya başlarsınız. Toparladıktan sonra da arkanızı dönüp yaptıklarınıza bile bakmayacaksınız. O derece. Burada 19RPG'nin bir suçunu, hatasını söyleyeceksek, o da sizin onca yaptığınız şeylere karşılık bir anlık olarak sizin seviyenize düşmesi ve küfür ederek sizi banlamaları. Başka hiçbir problemleri, sıkıntıları yok. Size karşı iyi bile dayanmışlar. Şimdi ban yediğiniz yerlerde gizli gizli oynamaya veya özür dileyerek oynamaya devam edin. Fazla dayanmazsınız, gene hileden ban yersiniz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/390570368160628736/594545227797233677/Screenshot_4.png

Buyrun arkadaşlar, bunlar daha bir kısmı. Kimin ne olduğunu gösterir nitelikte, en yakın arkadaşlarından biri tarafından elime ulaştı. Kendisi bile bu oyuncuların ne olduğunu biliyor, bilmesine rağmen halen yanlarında ve onlarla oynuyor. Oynasın, bir şey diyemem, fakat ne olduğunu öğrenmesi güzel ve bunu da insanlara gösterdiği için teşekkür ediyorum. Aklınızı başınıza devşirin. Şu oyunu hilesiz, insanların kafasını şişirmeden oynayın. Teşekkürler PawnoTürk.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 21:27:57 Joker

Enkei

Kişiye yönelik hakaret içerikli mesajlar silinmiştir. Eleştirilerinizi kişisel hakaret içermeden yapın.

killabish

Teşekkürler pawnoturk.

Meyzlane-

Sunucu ve rollerini çok beğeniyorum. Mod desen zaten üst düzey sistemleri ve haritasıyla. Sadece admin kadrosunun biraz daha ciddi olmasını diliyorum ve yeni birlik açıcak kişilere biraz daha desteğinizin iyi olması gerekiyor. Örnek vermek gerekirse; Bir ekibim var ve sunucunuzda birlik açmayı planlıyordum. Herşey hazırdı rol yapacağımız yerler belli ve mülk başvurusuyla satın aldık. Sadece dekorunu değiştirme kaldı konumuzu açtık ve rollere başlayalım dedik. Dekor değiştirme başvurusu attık 72 saat içinde yanıt gelir dendi 72.saatte yanıt geldi ve bu dekor sunucudan kaldırıldı dendi.(ancak dekor değiştirme listesinde var.) Tekrar ikinci bir dekor isteği attık yine bir 72 saat bekledik ve konuya gelen yanıt bina ile uyumlu değil dendi ve konu hart diye yine kilitlendi yanıt bile veremedim. (dekor büyükmüş.) Bu sırada tabi nerdeyse 1 hafta oldu tekrar konu açtık ve yine adminlerimiz sağolsun "Bu interior iki hafta önce sunucuya zarar verebilecek bir yerde olduğu için kaldırıldı." diyerek konuyu hart diye kilitledi. Şimdi diyeceksiniz dekorla birliğin ne alakası var dekorsuzda yürür ancak yapacağımız rol MC ve bir barları yok işletemiyoruz. Aynı olaylar yan tarafına açtığımız spor salonunda da yaşandı. Demem o ki biraz daha yakın olan kişileri çat diye işini hallediyorsunuz hemen dekorudur yerleridir veriyorsunuz ama konu biraz daha emek sarfedenlere gelince hep geri duruyorsunuz.

Onun dışında sunucu ve rolleri dediğim gibi hoşuma gidiyor. Sistemler zorlanmadan kolay yoldan kullanabiliyorsunuz hepsi akıcı.

Marvellous

Alıntı yapılan: Meyzlane- - 30 Haziran 2019, 23:30:26

Sunucu ve rollerini çok beğeniyorum. Mod desen zaten üst düzey sistemleri ve haritasıyla. Sadece admin kadrosunun biraz daha ciddi olmasını diliyorum ve yeni birlik açıcak kişilere biraz daha desteğinizin iyi olması gerekiyor. Örnek vermek gerekirse; Bir ekibim var ve sunucunuzda birlik açmayı planlıyordum. Herşey hazırdı rol yapacağımız yerler belli ve mülk başvurusuyla satın aldık. Sadece dekorunu değiştirme kaldı konumuzu açtık ve rollere başlayalım dedik. Dekor değiştirme başvurusu attık 72 saat içinde yanıt gelir dendi 72.saatte yanıt geldi ve bu dekor sunucudan kaldırıldı dendi.(ancak dekor değiştirme listesinde var.) Tekrar ikinci bir dekor isteği attık yine bir 72 saat bekledik ve konuya gelen yanıt bina ile uyumlu değil dendi ve konu hart diye yine kilitlendi yanıt bile veremedim. (dekor büyükmüş.) Bu sırada tabi nerdeyse 1 hafta oldu tekrar konu açtık ve yine adminlerimiz sağolsun "Bu interior iki hafta önce sunucuya zarar verebilecek bir yerde olduğu için kaldırıldı." diyerek konuyu hart diye kilitledi. Şimdi diyeceksiniz dekorla birliğin ne alakası var dekorsuzda yürür ancak yapacağımız rol MC ve bir barları yok işletemiyoruz. Aynı olaylar yan tarafına açtığımız spor salonunda da yaşandı. Demem o ki biraz daha yakın olan kişileri çat diye işini hallediyorsunuz hemen dekorudur yerleridir veriyorsunuz ama konu biraz daha emek sarfedenlere gelince hep geri duruyorsunuz.

Onun dışında sunucu ve rolleri dediğim gibi hoşuma gidiyor. Sistemler zorlanmadan kolay yoldan kullanabiliyorsunuz hepsi akıcı.

Kendi evinizi yapın. Biz yapıyoruz.

Leeroy

Bu sunucuda oyuncu kitlesi harika, fakat yönetim için aynı şeyi söylüyemiyeceğim. Gerçekten, umarım düzelirler.

lamafiamilia

önermiyorum oynamanızı falan, vaktinizi daha değerli şeylerde harcayın dostlar uzun uzun laf yapmayacağım burada

kürtcarljohnson

yazdıklarımızı siliniyor, ciddi yazıcaz herhalde.

sunucunun admin kadrosu fazla egolu. gereksiz yere insan banlamayı seviyorlar. izledikleri politika saçmalık. insanların emeğini kolayca silip atabilen bir sunucu. oynamaya değmeyecek bir yer. zaman kaybından başka bir şey değil.

CaLderoN

Alıntı yapılan: kürtcarljohnson - 07 Temmuz 2019, 03:26:36

yazdıklarımızı siliniyor, ciddi yazıcaz herhalde.

sunucunun admin kadrosu fazla egolu. gereksiz yere insan banlamayı seviyorlar. izledikleri politika saçmalık. insanların emeğini kolayca silip atabilen bir sunucu. oynamaya değmeyecek bir yer. zaman kaybından başka bir şey değil.
Bize olayla ilgili detaylı bilgi verirsen gerekeni yaparız. Hangi politikayı saçma buluyorsan aynı zamanda onunla alakalı değerlendirmeni de bekliyor olacağız.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2019, 15:41:03 CaLderoN
İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

unknownuser123

Yaklaşık 1-2 ay önce bir sivil haldeyken bir polisin ck edilmesiyle alakalı olan rolde, hiç bir kanıt olmamasına rağmen aylar sonra polis arkadaşlar başlarındaki okcity adlı yönetici pasifken kendi başlarından faction liderinden izin almadan baskın rolü gerçekleştiriyorlar sebepleri ise polisin ölürken bodycamden görülmemizmiş(!)
arkadaşlar dalga mı geçiyor ne yapıyorlar anlamadım full maskeli ara sokakta çalıntı bir araçla gerçekleşen rolü o anda kanıt bulamadılar diye kapanan rol 1-2 ay sonra bodycam diye tekrar açılıyor işin garip tarafı polis sivilken öldürüldü gerekçe bodycame yakalanmakmış. okcityle bu konuyu konuştuğumda kendisinin bir bilgisinin olmadığını söyledi kafalarına göre soruşturmadan iş yapıyorlar 300k kadar mağdur oldum bu konu yüzünden ve tamamen soğudum rolden, yönetimin lspd'yi bu kadar başı bol burakmasından, hiç bir şekilde söz hakkı soruşturma, yönetici izni vs. olmadan arkadaşlar kafalarına göre iş yapıyorlar ve kimsenin de umrunda olmuyor eğer polis olmak için rol yapacaksanız çok zevkli kesinlikle tavsiye ediyorum çete gibi dolaşıp herkesin rollerini baltalayabilirsiniz aksi takdirde adım bile atmayın derim herkese iyi forumlar

C18H21NO3

Amper, Trisha, Elsewir, Brando, Pixie, Manifesto... SAMP geçmişi kabarık olanlar bilir. Fazla söze gerek yok. Allah kolaylık versin oynayanlara. Tercihim artık yabancı sunucular.

Juaz

Yönetim kadrosu kendisine biraz çeki düzen vermeli. Biraz oyuncu gözünden bakan bir yetkili görmek, elbette herkesin istediği bir şey. Bu durumun bir an önce düzene sokulması, sunucu genelinin iyileşmesi için oyuncuyla daha da iç içe olmaları dileğiyle.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2019, 18:13:27 Juaz