GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 00:01:20

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uncle Murda

Ah Trisha ve tayfası. Diyecek bir şey gerçekten bulamıyorum size. Ne kadar palavracı insanlar olduğunuzu gerçekten daha iyi anlıyorum. Her şey için gerçekten teşekkürler. Sunucunuz da eğlendim, keyif aldım. Ama aynı zamanda haksızlıkta gördüm. Daha kara liste olayına girmeden önce bize "Sürekli RP" kural ihlali nedeni ile ceza atmıştınız. Bizim yaptığımız şey ise crash yiyen arkadaşımızı beklerken olayın heyecanı ile küçük harflerle yazmaktı. Bunu yakın bir arkadaşınız yapsa ceza atar mıydınız? Sizi tanıyorum, atmazdınız. Siz bize ceza verdiniz. Orada silahımız gitti ve birlik lideri ondan dolayı CK edildi. Güldük ve geçtik. Aman, kimin umurunda? Oyun oynuyoruz, dedim. Hastane önünde karşı birlik üyesini vurduk. OOC sıkıntılardan dolayı arkadaş role uyamadı ve polis geldi. Olayı anlattık ve polis 2dk geç geleceğini söyledi. Ve.. Adamı kaçırdığımız eve bir baskın düzenlendi. CCTV dedik ve geçtik. Güzelce rol yaptık, eğlendik. EvilPimp o gün ban yedi. Şaşkınlığımızın sebebi EvilPimp o karakterde 6 level olup ban yememişti :DDD Her neyse, ban yedi. Birden tanıtım ismi değişti, EvilPimp'in forum ismi askiminogluEvilPimp oldu. Bunu açıklayacağınızı sanmıyorum. Aynı şekilde imzasına salak saçma şeyler yazdınız. Ben Rashiphate forumu ile size karşılık verince beni de banladınız ve size küfürler savurduk. Tamam, ne olursa olsun küfür etmemeliyiz ama orada yaptığınız ne kadar doğru? Birlikte o kadar emek veren oyuncu vardı..

Her şeyi geçtik, probation denen saçmalığa başvurduk. Probation isteklerimizden ben ve kosmos'n onaylandı. Diğer arkadaşlarımızın onaylanmayınca ilk 2-3 gün bir şey demedik(Onlar kendileri sizinle konuşmayı tercih etti.) Ardından kalkmayınca aklıma mutedpink'in probation konusu geldi ve Eolo'ya bir özel mesaj gönderdim. Alay eder gibi konuştu ve ben onunla alay edince ban attı :DDD Hatalı yasaklama konusu açınca burada adalet dağıtan benim gibi şeyler dedi. Vay, vay.. Galiba üniversite sınavına çalışır iken bir kaç roman tanrısının ismini falan öğrenmiş. Ve ben tekrar ban yedikten sonra bu konuyu açtım. Çünkü o hatalı yasaklama konusunda bana bir çok küfürler savurdu. İsteyene özel mesaj yolu ile atarım. Bende pawnotürk bilinen bir forum olduğu için burada konu açtım. Sizin yaptığınız şey ise burada güzelce eleştiri yapan herkesi banlamak oldu. Beklenen performans.

Şimdi herkes her şeyin farkına varsın.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 18:39:44 Uncle Murda

Uncle Murda

Cihad konusunda Trisha o Discord adresinde bulunuyordu. O olaylar gerçekleşirken boş iş olduğunu, saçmalık olduğunu söylemiştim. Gelip burada cihad veya diğer konularını açmaya çalışmayın. Savunduğunuz sunucu savunulacak bir sunucu değil.

Trisha

Bu konuya attığım son ileti, çünkü konuyu açan tarafın şahsıma ve ekip arkadaşıma yönelik yaptıkları tüm hakaretlere rağmen iletiler silinip somut adımlar atılmıyor. Kayıt ortalaması 27-28 Haziran olan ve temel amacı 19'u karalamak olan çoğu kullanıcının platformumuzdan uzaklaştırıldığını bilmek benim açımdan sevindirici.

@Uncle Murda aka cloccwize
"Ağır yaşam Trisha" yorumundan sonra ve arkadaşlarının sende dahil yönetim üyelerine yaptığınız hakaretlerden, aşağılamalardan sonra hala bizden ne savunması ya da açıklaması bekliyorsunuz? Anlamış değilim, hiçbir 19 yöneticisi sizin ergenliğinizi çekmek zorunda değil. Önce şunu idrak etmelisiniz, yönetim olarak yaptığımız başlıca hata size ikinci bir şans vermek oldu. Başka platformlara geçtiniz, orada dahi insanlar şu hatalı tutumlarınızdan ötürü yakanızı bırakmayacaklar. Kendinize çeki düzen verip bir şeyler kazandırmak sizin elinizde.

@VETERAN aka TvenreeN
Bu yorumu Tolga'nın sitesinde de paylaştın, gereken yanıtı aldın fakat sunucuyu karalamaya çalışan kayıt ortalaması 27-28 Haziran olan kullanıcılara destek olmayı tercih ettin. Burada yaptığın şey eleştiri değil provokasyondur.

Bu kadarı umarım yeterlidir, daha fazla şahsımı hedef alan yorumlar yapmayın.

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Trisha - 28 Haziran 2019, 18:57:10

Bu konuya attığım son ileti, çünkü konuyu açan tarafın şahsıma ve ekip arkadaşıma yönelik yaptıkları tüm hakaretlere rağmen iletiler silinip somut adımlar atılmıyor. Kayıt ortalaması 27-28 Haziran olan ve temel amacı 19'u karalamak olan çoğu kullanıcının platformumuzdan uzaklaştırıldığını bilmek benim açımdan sevindirici.

@Uncle Murda aka cloccwize
"Ağır yaşam Trisha" yorumundan sonra ve arkadaşlarının sende dahil yönetim üyelerine yaptığınız hakaretlerden, aşağılamalardan sonra hala bizden ne savunması ya da açıklaması bekliyorsunuz? Anlamış değilim, hiçbir 19 yöneticisi sizin ergenliğinizi çekmek zorunda değil. Önce şunu idrak etmelisiniz, yönetim olarak yaptığımız başlıca hata size ikinci bir şans vermek oldu. Başka platformlara geçtiniz, orada dahi insanlar şu hatalı tutumlarınızdan ötürü yakanızı bırakmayacaklar. Kendinize çeki düzen verip bir şeyler kazandırmak sizin elinizde.

Ya bizim yakamızı bırakmayacak insanlar sizin bir yerlerinizi yalayan insanlar. Siz gelip bana o** ç** diyor iseniz bende size istediğimi derim. Adabını bil, cevap vermeyeceksen verme. Zaten yazdıklarıma cevap veremezsin Trisha.

Nineteen

Selam,

Bu mesaj konuya tarafımca ilk ve son defa atılan bir yorum olacaktır, hiçbir şekilde mesajlarınız yanıt bulmayacak ve tekrar konunun suratına bakılmayacak. Bu konu bütün ekip arkadaşlarım için geçerlidir, bu konuda (kendi adına) 19 son noktayı koyuyor. Çünkü burada ne hakaret görmeye geliyorum ben ne de banladığım ve arkasından dönüp bakmadığım insanların laflarını dinlemeye, sadece atılan iftiralara açıklık getirip gideceğim.

Bu konuda tek haklı olunabilir konu benim genel olan bir platformdan hak eden kişilere hak ettikleri ithamı etmiş olmamdan geçiyor, bunu özel bir platform üzerinden yapmam gerekirdi, bu konuda üzgün değilim fakat iyi niyetli oyuncularımızın karşısında yanlış bir profil çizdim, tek üzgün olduğum konu bu.

Hepiniz teker teker yasaklanma sebeplerinizin ne olduğunu biliyorsunuz, sunucunun 30-40 kişilik dönemlerinde 'yarın kapanır burası' kafasında gelip trollediğiniz için tarafımca birinci kez KOVULDUNUZ. Utanç listesine eklendiniz, başvurularınız forum içerisinde yayınlandı.

Bundan sonra, sunucunun yükselişe geçtiği dönemlerde kısacası 100'leri gördüğü zamanlarda evaderlık yapmaya başladınız, bunun en başından itibaren farkındaydık, oluşum konunuzun beş sayfa olmasından yirmi sayfaya kadar gelmesine kadar her zaman takip ettik, ama ne zaman kendinizi tam anlamıyla belli ettiniz, aynı şekilde TEKRARDAN YASAKLANDINIZ, hesaplarınız silindi. Sonrasında zaten ne olduğunuzu gösterip hakaretler savurmaya devam ettiniz.

Üçüncü kez geldiniz, kürkçü dükkanına bağladı zaten olay, probationa girip bu sunucuda emek vermeye başladınız ve en sonunda sizin niyetinizin iyi olduğunu düşünmeye başladım, evet size ÜÇÜNCÜ bir yol açtım, sonrasında zaten yine bana karşı tutumunuz saçma sapan bir hal almaya başladı, yine KOVULDUNUZ. Bundan sonra da zaten forumda haklıymış gibi bir konu açarak orada bir şeyler yapmaya çalıştınız, ben ise hakaret ettim. Tekrar ve tekrar söylüyorum, "iyi niyetli insanların hakkımda düşündükleri olumsuz şeyler için özür dilerim", sizden dilemiyorum çünkü bu konu içerisinde küfürler edip, resimlerimi paylaşıp (sanki gizleniyorum), yaşadığım bir problemi burada paylaşıp (forumda ekibi tanıyın konumda düne kadar olan bir konu) ne olduğunuzu yasaklanan ekip olarak belli ettiniz.

Burada yasaklanan kimse suçsuz yere yasaklanmadı, isim isim açıklamam gerekirse bu konuda gözle görülen isimlerin her şeyini de açıklayabilirim.

1. rezsanem'in Facebook platformu üzerinden hesap satmaya çalışması, ben değilim diyemez resimlerle sabit. resim 1 - resim 2 (linkini dediğim şey hatalı olmuş, diğer ad olacaktı)

2. gottidiaz'ın bana hakaret etmesi, yasaklandıktan sonra böyle bir olay gerçekleşmedi çünkü size resimlerle kanıtı sunuyorum.

Buradaki (buraya tıklayın) resimde Prş Haz 27, 2019 11:03 am yazan yazı son aktifliği, son işlemi ise Prş Haz 27, 2019 11:02 olduğu açıkça belli. Kendisinin oyundan yasaklanması ise 12:41'de gerçekleşiyor, bunun resmi de burada (buraya tıklayarak gidebilirsiniz) açıkça belirtildi. 1383 ID'sinin gottidiaz'a ait olduğunun kanıtını da buraya tıklayarak görebilirsiniz. Zaten tanımam etmem bu adam kimdir neyin nesidir, hakkı yendiyse veya bir şekilde canı yakıldıysa bana mesaj atıp çözüme kavuşturabilir.

3. Brando kendi fikirleri sebebiyle bıraktı, bizimle uyuşmadığını gördü, kısacası bir yasaklama yapılmadı.

Başka hiçbir konu yanıt bulmayacak, burada hiçbir insana saygısızlık ya da haksızlık yapmak için biz bu sunucuyu açmadık, aksine eğlenmek ve bunun üzerine çalışmak için açtık, profesyonel davranış bizim birincil önceliğimiz değil, bizim birincil önceliğimiz kendimizin eğlenmesinden geçiyordu (insanların hakkını yemeden yapıyoruz bunu) ve her zaman da öyle olacaktır, biz eğlenmediğimiz sürece insanları eğlendiremeyiz burası da açık ve nettir.

Oyun modu hakkında ÇALINTI, ALINTI yaftası yapıştıranlara en net cevap bu oyun modunun içerisine girmiş ve birçok çalışma yapmış olan Cycles, jensen, Calabresi, ben, Trisha, Rufio ve CaLderoN olacaktır. Bu oyun modunda 'birkaç sistem' dışında bütün sistemleri kendimiz YABANCI SUNUCULARDAN, FİLMLERDEN ve BAŞKA OYUNLARDAN baz alarak Türkiye'ye getirdik, bu konuda da yanlış bir şey yaptığımızı düşünmüyorum.

Başka sunucularda yetkili olan arkadaşların yorum yapmasını da hiçbir şekilde doğru bulmuyorum, bu benim naçizane fikrimdir, daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun ortam burada, pawn dosyası elinizde, fikirler kafanızda, daha iyisini çıkartın biz de kapatıp sizin sunucunuzda oynayalım.

Niyeti iyi olan bütün oyuncuları, insanları seviyor ve sevgiyle kucaklıyorum. İyi forumlar dilerim.

Eolo.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 19:14:53 Nineteen

VETERAN

Alıntı yapılan: Trisha - 28 Haziran 2019, 18:57:10

@VETERAN aka TvenreeN
Bu yorumu Tolga'nın sitesinde de paylaştın, gereken yanıtı aldın fakat sunucuyu karalamaya çalışan kayıt ortalaması 27-28 Haziran olan kullanıcılara destek olmayı tercih ettin. Burada yaptığın şey eleştiri değil provokasyondur.

Bu kadarı umarım yeterlidir, daha fazla şahsımı hedef alan yorumlar yapmayın.

Tolga'nın platformu derken, bahsederken oturuşunu düzeltecek ve kendine çeki düzen vereceksin! @Trisha bu bir.

Herkesin kendi yaşadığını anlattığı konudan kendine çıkar elde edip kim yazdıysa saçma sebeplerden banlamayacaksın! @Trisha bu iki.

Ben yazdığımda da gereken yanıtı almadım, şimdi de almadım. Bana gereken yanıtı benim seninle konuştuğum saygı çerçevesinde vereceksin! @Trisha bu üç.

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Nineteen - 28 Haziran 2019, 19:00:33

Selam,

Bu mesaj konuya tarafımca ilk ve son defa atılan bir yorum olacaktır, hiçbir şekilde mesajlarınız yanıt bulmayacak ve tekrar konunun suratına bakılmayacak. Bu konu bütün ekip arkadaşlarım için geçerlidir, bu konuda 19 son noktayı koyuyor. Çünkü burada ne hakaret görmeye geliyorum ben ne de banladığım ve arkasından dönüp bakmadığım insanların laflarını dinlemeye, sadece atılan iftiralara açıklık getirip gideceğim.

Bu konuda tek haklı olunabilir konu benim genel olan bir platformdan hak eden kişilere hak ettikleri ithamı etmiş olmamdan geçiyor, bunu özel bir platform üzerinden yapmam gerekirdi, bu konuda üzgün değilim fakat iyi niyetli oyuncularımızın karşısında yanlış bir profil çizdim, tek üzgün olduğum konu bu.

Hepiniz teker teker yasaklanma sebeplerinizin ne olduğunu biliyorsunuz, sunucunun 30-40 kişilik dönemlerinde 'yarın kapanır burası' kafasında gelip trollediğiniz için tarafımca birinci kez KOVULDUNUZ. Utanç listesine eklendiniz, başvurularınız forum içerisinde yayınlandı.

Bundan sonra, sunucunun yükselişe geçtiği dönemlerde kısacası 100'leri gördüğü zamanlarda evaderlık yapmaya başladınız, bunun en başından itibaren farkındaydık, oluşum konunuzun beş sayfa olmasından yirmi sayfaya kadar gelmesine kadar her zaman takip ettik, ama ne zaman kendinizi tam anlamıyla belli ettiniz, aynı şekilde TEKRARDAN YASAKLANDINIZ, hesaplarınız silindi. Sonrasında zaten ne olduğunuzu gösterip hakaretler savurmaya devam ettiniz.

Üçüncü kez geldiniz, kürkçü dükkanına bağladı zaten olay, probationa girip bu sunucuda emek vermeye başladınız ve en sonunda sizin niyetinizin iyi olduğunu düşünmeye başladım, evet size ÜÇÜNCÜ bir yol açtım, sonrasında zaten yine bana karşı tutumunuz saçma sapan bir hal almaya başladı, yine KOVULDUNUZ. Bundan sonra da zaten forumda haklıymış gibi bir konu açarak orada bir şeyler yapmaya çalıştınız, ben ise hakaret ettim. Tekrar ve tekrar söylüyorum, "iyi niyetli insanların hakkımda düşündükleri olumsuz şeyler için özür dilerim", sizden dilemiyorum çünkü bu konu içerisinde küfürler edip, resimlerimi paylaşıp (sanki gizleniyorum), yaşadığım bir problemi burada paylaşıp (forumda ekibi tanıyın konumda düne kadar olan bir konu) ne olduğunuzu yasaklanan ekip olarak belli ettiniz.

Burada yasaklanan kimse suçsuz yere yasaklanmadı, isim isim açıklamam gerekirse bu konuda gözle görülen isimlerin her şeyini de açıklayabilirim.

1. rezsanem'in Facebook platformu üzerinden hesap satmaya çalışması, ben değilim diyemez resimlerle sabit. resim 1 - resim 2 (linkini dediğim şey hatalı olmuş, diğer ad olacaktı)

2. gottidiaz'ın bana hakaret etmesi, yasaklandıktan sonra böyle bir olay gerçekleşmedi çünkü size resimlerle kanıtı sunuyorum.

Buradaki (buraya tıklayın) resimde Prş Haz 27, 2019 11:03 am yazan yazı son aktifliği, son işlemi ise Prş Haz 27, 2019 11:02 olduğu açıkça belli. Kendisinin oyundan yasaklanması ise 12:41'de gerçekleşiyor, bunun resmi de burada (buraya tıklayarak gidebilirsiniz) açıkça belirtildi. 1383 ID'sinin gottidiaz'a ait olduğunun kanıtını da buraya tıklayarak görebilirsiniz. Zaten tanımam etmem bu adam kimdir neyin nesidir, hakkı yendiyse veya bir şekilde canı yakıldıysa bana mesaj atıp çözüme kavuşturabilir.

3. Brando kendi fikirleri sebebiyle bıraktı, bizimle uyuşmadığını gördü, kısacası bir yasaklama yapılmadı.

Başka hiçbir konu yanıt bulmayacak, burada hiçbir insana saygısızlık ya da haksızlık yapmak için biz bu sunucuyu açmadık, aksine eğlenmek ve bunun üzerine çalışmak için açtık, profesyonel davranış bizim birincil önceliğimiz değil, bizim birincil önceliğimiz kendimizin eğlenmesinden geçiyordu (insanların hakkını yemeden yapıyoruz bunu) ve her zaman da öyle olacaktır, biz eğlenmediğimiz sürece insanları eğlendiremeyiz burası da açık ve nettir.

Oyun modu hakkında ÇALINTI, ALINTI yaftası yapıştıranlara en net cevap bu oyun modunun içerisine girmiş ve birçok çalışma yapmış olan Cycles, jensen, Calabresi, ben, Trisha, Rufio ve CaLderoN olacaktır. Bu oyun modunda 'birkaç sistem' dışında bütün sistemleri kendimiz YABANCI SUNUCULARDAN, FİLMLERDEN ve BAŞKA OYUNLARDAN baz alarak Türkiye'ye getirdik, bu konuda da yanlış bir şey yaptığımızı düşünmüyorum.

Başka sunucularda yetkili olan arkadaşların yorum yapmasını da hiçbir şekilde doğru bulmuyorum, bu benim naçizane fikrimdir, daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun ortam burada, pawn dosyası elinizde, fikirler kafanızda, daha iyisini çıkartın biz de kapatıp sizin sunucunuzda oynayalım.

Niyeti iyi olan bütün oyuncuları, insanları seviyor ve sevgiyle kucaklıyorum. İyi forumlar dilerim.

Eolo.

Selam,

Son noktayı siz koymuyorsunuz. Bu yazdıklarının hepsine tamamen cevap verebiliyorum çünkü.

Sizin bu konuda haklı olduğunuz tek şey bizi banlamanız. Bize küfürler edip rezil etmeye çalışırsanız cevabınızı alırsanız.

30-40 kişilik zamanlarda whoyou adlı admin bizi sunucuya çağırdı, birlik açmamızı istedi. Eskiden yakın bir dostumuz olduğu için kırmadık ve kabul ettik. Sunucuya ilk giriş sağlayan kişiler arasındayız. Sunucu açıldığı akşam arkadaşlarım hile kullanmadığı halde bug sebebi ile hile kullanımı nedeni ile ban yedi, açılmayacağı söylendi. Bizde girdik ve trolledik.

Yükselişe geldiği zaman gelmemiz bir tesadüf. Gotti'nin açtığı birliğe destek amaçlı gittik. Çünkü Gotti vendetta'da açılan birliğimize destekler yapmış biri. En başından beri farkında olmanız güzel, çünkü sizi salak yerine koyduğumuzu düşünüyorduk. Akıllı çıktınız. Tekrardan YASAKLADIĞINIZ zaman EvilPimp'n forum ismini değiştirip askiminogluEvilPimp yaptığınızdan sonra size hakaret ettik. Bilginize.

Üçüncü defa geldiğimizde bu sefer For a Five Dollars adlı arkadaş için geldik. Probation açtığımızda kapatacağınızı düşündük fakat egonudan arındığınızı da düşünerek sevinmedim değil. Her neyse, haklı olduğumuzu aklını kullanan herkes anlayabilir. Hakaretinizden kaç tanesi doğru? Fotoğraflarınızı mizah amaçlı paylaştık. Bende fotoğrafımı paylaşıyorum. Kimden gizleneyim? Siz insanlara yaptıklarınız ile ne olduğunuzu belli ettiniz.

Burada yasaklanan kişilerden bazıları suçsuz yere yasaklandı. Açıklamaya geçelim.

1. Aklını kullan, rezsanem orada satış fiyatını kaç yapmış görüyor musun? Troll olduğunu anlayabilirsin. Anlayamıyorsan da senin hatan zaten. Rezsanem öyle bir şey yapacak biri değil.

2. Bazı arkadaşları sebepsiz yere banladıktan sonra gotti bunu yapmayı tercih etti. Zaten bize nineteen oynamayacağını iki gün önceden söylemişti. Kendi bileceği iş.

3. Brando kendisi bıraktı, evet. Fakat yazdığı şeyleri görürseniz Admin Power yaptığınızı çok iyi bir dil ile anlatıyor.

Ne olursa olsun profesyonel davranmalısınız. Bu bir öneridir.

Emek verip hak yemeyen tüm Developer arkadaşlara başarılar diliyorum.

Burası tartışma alanı. Reklam yapmıyorlarsa yorum yapmaları yanlış bir şey değil.

İyi günler Eolo.

Uncle Murda

Son olarak Godfather Don(EvilPimp) benim yaptığım olaylar ile ne ilgisi vardı? Onu neden sebepsiz yere banladınız? EvilPimp sunucu hakkında fikirlerini değiştirip oyununa bakıyordu. Siz ise benim yüzümden onu mu banlıyorsunuz? Güzeeel :DDD

milfhunterhahaha

Alıntı yapılan: Nineteen - 28 Haziran 2019, 19:00:33

Selam,

Bu mesaj konuya tarafımca ilk ve son defa atılan bir yorum olacaktır, hiçbir şekilde mesajlarınız yanıt bulmayacak ve tekrar konunun suratına bakılmayacak. Bu konu bütün ekip arkadaşlarım için geçerlidir, bu konuda (kendi adına) 19 son noktayı koyuyor. Çünkü burada ne hakaret görmeye geliyorum ben ne de banladığım ve arkasından dönüp bakmadığım insanların laflarını dinlemeye, sadece atılan iftiralara açıklık getirip gideceğim.

Eolo.

Küfür etmekte hiçbir hakkın yok. Eolo, diğer admin ekibini almışsın ve postunu beğendirttiriyorsun. Neyse, konumuz bu değil. Sunucu başında admin arkadaşların bana ev yap, şöyle destek oluruz pmlerini de biliyoruz. Birlik konusunda senden daha fazla emeğim geçmiştir. 30-40 kişi olduğu zaman biz oynuyorduk zaten. Godsorphan isimli arkadaşta iyi destek çıkmıştı. Çoğu birlik gidip bizim tanıtımlara bakarak iş yapıyor.

Trisha'nın arkadaşı buraya yazmak istemiyorum, en sonra bir fotoğraf koydum. Banladıktan sonra ban sebebini değiştirip burada adamı yalanlaması karaktersizlik, seviyesizliktir.

Brando istediğini yapsın zaten, herkes istediğini yapabilir. Adam kendisi admin power yaptığınızı anlatıyor ve buna bir açıklamanız yok. Boşa yazı yazıp edebiyat yapmayın.

Rezsanem olayını bilmiyorum fakat adam burada o kadar açıklamış, bu kadar açıklayan adamın suçlu olduğunu da düşünmüyorum.

Sen kimsin de sunucudan kovuyorsun Kaan? Breeze zamanındaki yalakalıklarını biliyoruz. Bu sunucuyu eğlenerek açmadınız, eğlenerek açsaydınız Trisha ve diğer çoluk çocuk adminler gidip başka birliklerin dclerine burayı kapatın demezdiniz. Her şeyi paraya çevirdiniz, para aktarmak yasak dediniz, arkadaşlarınız rahat rahat para aktarırken sesiniz çıkmadı, diğer arkadaşları çok iyi izlediniz.

Eolo isimli arkadaşın ic karakterine küfür ediliyor ve arkadaş ban yiyor. Neden? gittiğin yere geri dön. Kendisi çok bir şey biliyormuş gibi ic karakterine küfür edilince banlıyor. Yıkıklık psikolojisi bu olsa gerek. Fazla oyuncu görünce bir yerleri kalktı, ne yapacaklarını şaştılar. Bu açıklamayı yazarken bile ekranın karşısında nasıl yalan atıyoruz diye gülüyorlardır.

Kovuldunuz, Üçüncü gibi kelimeleri büyük harfle yazarak ne başardın? Hiçbir şey, kendini rezil etmeye devam ettin ve çoluk çocuk hareketlerine devam ettin. Senin kim olduğunu biliyoruz. Diğer arkadaşların da öyle.

Admin ekibine iyi diyen birisi olamaz. Adminler eoloya bir şey danışamıyor. İsmini vermek istemediğim bir admin arkadaş adamla konuşmak istemiyorum diyor.

Büyük bir kin tutuluyor, benim hesabım forumda takip edebilirsiniz dediğim için 15 gün yasaklandı. Hatalı yasaklama konusu açtığım zamanda da 13 gün konuma bakılmadı. Adam sonra forumdan açıklama yapıyor, haklıymışsın gibi tanıtım kapatıyorsun. Birlik tanıtımı kapatıyorum, sen kimsin de seninle haklı haksız muhabbetine gireceğim? Rol bilmeyen bir adamsın ve rol sunucusu açıyorsun, bence seninle haklı haksız sohbetine bile girmeye gerek yok.

Burada geçiştirerek yorum atmışsınız. Eleştiren adamların hiçbirisine cevap veremediniz.

Diğer konumuz ise afk konusu. AFK kick sistemini getiremeyip afk liste diye bir komut getirmişsiniz. Sunucu 140 kişi olsun, 32 kişi afk olsun. Senin buna beynin yetmiyor galiba, adamlar addon kullanıyordur, alttab atmadan oyununu afk bırakıyordur. Sunucuya girdiğiniz zaman aktif rol haricinde göreceğiniz şey boş boş araba süren adamlar ve trucker kasan insanlar.

Sistemlerin hiçbirisi özgün değil. "Fikirler kafanızda" yazmışsınız. Fikriniz yok, LSRP'den her şey alıntı. Verona Mall'ın arkasındaki otopark olsun, diğer objeler olsun, sistemler olsun her şey LSRP adlı sunucuyla birebir. Bir fikriniz yok. Teenage rolü yapan, samp ortamının adını kötüye çıkaran insanların da fikir sahibi olmasını bekleyemeyiz.

Sen insanları boş yere, dalga geçermiş gibi banladın. Bu sunucuya rol olarak senden daha fazla emek vermişimdir. Çoğu insanlar da bizim yaptığımız rollere bakarak, bizim yaptığımız modlara bakarak bir iş yapıyor.

Eolo, burada sütten çıkmış akkaşık gibi konuşma. Bu adamı böyle banlayıp burada da öğeyi denetle diyecek kadar da yüzsüzsünüz. Sen yıkık bir adamsın, sunucu kapandığı zaman ekibindeki herkes seni bırakacak. Boş gibi kalacaksın, teenage rolü yapmaya devam edeceksin.

Trisha isimli şahıs gelip bunu açıklamalıdır. Öğeyi denetle olmadığını söylemeli ve oyunculara yalan söylediği iiçin bir özür dilemelidir.

Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 19:58:38 milfhunterhahaha

bullet

Alıntı yapılan: VETERAN - 28 Haziran 2019, 19:06:52

Tolga'nın platformu derken, bahsederken oturuşunu düzeltecek ve kendine çeki düzen vereceksin! @Trisha bu bir.

* bullet üstüne, başına, suratına, şekline düzen verir ve oturuşunu düzeltir.

* bullet yapması gerekeni yaptıktan sonra konuşmasına devam eder.

Tolga'nın platformu...

Jarveus

Alıntı yapılan: bullet - 28 Haziran 2019, 20:43:56

Alıntı yapılan: VETERAN - 28 Haziran 2019, 19:06:52

* bullet üstüne, başına, suratına, şekline düzen verir ve oturuşunu düzeltir.

* bullet yapması gerekeni yaptıktan sonra konuşmasına devam eder.

Tolga'nın platformu...

Bu ciddi anlamda komik.

Eamon

Ne için tartışıyorsunuz? Kaç senedir oynadığınız oyunu bilmiyormusunuz? Oynadığınız oyun SAMP, hiç bir sunucuda yüzde yüz adaleti bulamazsınız. Sizin düşündüğünüz doğrular onlara göre yanlıştır veya tam tersi.
Burada böyle bir konu açarak sunucuya zarar veremezsiniz, oynayanlar yine oynar.
Admin ekibinin, senin savunmalarına göre yinede senin haksız olduğunu düşünüyorsa yapılabilecek bir şey yoktur.
Torpil yapılıyorsa ister oynarsın ister oynamazsın bu kadar uzun uzun yorum yaparak sadece kendinizi boş yere yoruyorsunuz. Torpil yapılıyorsa veya farklı bir durum varsa oynama kardeşim, boş yere kendini yorma böyle şeylerle.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Joker

Küfür içeren iletiler temizlenmiştir. Bir sonrakinde ceza alacaksınız.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

smehmetcoban

Tüm sunucu yönetimleri aynı sanırım, Vendetta'nın da aşağı kalır bir yanı yok... Yazık. 99 dönemleri nerede, şimdikiler nerede...

rezsanem

Benim konuma gelmek isterim @Nineteen.

Facebook'da öyle bir post attığımı kabul etmiyorum değil. Forum ve oyun dışında konular ilgilendirmediğinizi söylediniz ve bende bunu hatırladığım için troll post atmakta sakınca görmedim. Discordda seslide iken aramızda bir muhabbet döndü. Vendetta kapalı vesaire zaten o postu attığım sıra kapalıydı daha yeni açıldı vendetta. Kapalı sunucudan nasıl 700k'mı 19'dan aktarabilirim? Forum ve oyun harici ilgilendirmiyorsa facebook forum mu? Admin o kuralları gözardı edebilir sakınca yok ancak daha gerçekleştirmedim. Size birlik açacağımızın SS'ini yolladım. Tekrar istek gelirse tekrar yollarım whatsapp konuşması discord DC'miz, discorddan ekibi toplamam hakkında birçok ssi atabilirim ki size özelden birkaçını açacağımız birliğin kesinatı ile ilgili wp konuşmasını size yolladım. Önceden de cihat videosuna random attığım için ban yediğimi unutmuyorum bu yüzden forumdan artık dalgasına bile yazamıyorum yine ban yedim geçen forumdan zaten sözde flame olduğu için ve arkadaşıma sadece "*****" dedim flame sebebiyle ban yedim. Konumuza dönelim, 700k para, 6 araç, 6 ev, 5 kadar olmasın silah. Bunların hepsini aylardır açacağımız birliğin temelleri otursun diye biriktirdim burada sunucunda olan adminlerin helperlerin bile bilir ki uzun zamandır birlik açacağımı söyledim bunun için hazırlık yapacağımı her yerde söyledim bildirdim. MS13 açacaktık köklü bir birlik olduğu için kökleri temelleri sağlam oturmalıydı. Eğer hala birlik açacağıma inanmadıysanız SS'ler dahilinde bile bir şey diyemem eğer inandığınız halde savunuyorsanız banı tekrar söylemek istiyorum. Hesabımda olan sabit IP dışında bir IP gördüyseniz tamam banlayın. Ben Netmaster Uydunet kullanıyorum sabit bir IP'si olduğunu herkes bilir IP değiştiremem. Hesabımda sadece kendi IP'm 94.54.244.** dışında bir IP görüyorsanız pekala hesabımı satmışım alan kişi güle güle kullansın. Eğer yüksek miktarda para aktardıysam tamam banlayın ancak 700k dedim ve banlanmadan öncede 700k vardı her şeyim duruyor. Gruba atacağım post atarken kimler üye kimler üye değil görüyoruz tabii ben bunu pek kaale almadım ama o sana ssi atan arkadaşın zaten grupta olduğunu biliyordum. Ama bu kadar kanıtsız davranacağınızı, saçma hareketler yapacağınızı tahmin etmem zordu. Seslideyken bir şeye güldük "bunlar görüp laf yapmaz di mi" dedi arkadaş mal mısın davranışında bulunduk laf yapmaktan geç banlanacağımı o gruptaki kimse düşünemedi çok üst düzey bir algı. Eğer içiniz rahat ediyorsa bilmiyorum probation girmeyi düşündüm ki eolo bilir sonradan vazgeçtim bunca şey üzerine tekrar geri dönüş yapamam sunucuya. Bu yazdıklarıma umarım güzel bir cevabınız vardır tabii trisha değil eolo.

Arkadaşlar söylediği halde "bu kadar hızlı mı" "loglara bakalım" ama sadece yusuf denizhan yazdığı için banladın, keşke loglara baksaydın da böyle bir şey yapmadığımı yapmayacak olduğumu görseydin. 700k'yı boş yere niye riske atayım?

Bu arada size açtığım şikayet hakkında konuşmamı hala cevaplamadınız, lütfen okuyup cevap yazın.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 20:49:54 Joker