GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:41:02

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uncle Murda

Evet yönetimde olan bazı insanlar kötü olabilir ama "19 lanet sunucu, pislik, ortam leş." gibi kelimeler kullanmayalım arkadaşlar. Rol yapan tam yapıyor yapamayan hiç yapamıyor. Eleştireceksiniz eksik olan kısımlarını, haksızlık olaylarını ve gördüğünüz diğer olayları eleştirin.

PhenoMapping

Alıntı yapılan: Dreizen - 28 Haziran 2019, 13:06:51

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 28 Haziran 2019, 12:37:36

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 00:00:47

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

Bir ajans yetkilisinin bu şekilde taraf tutması hiç hoş değil, haberin olsun.

Objektif olarak düşünüp sonunda 19'un hoş olmayan bir sunucu olduğunu görmüş olabilir. :)

Sunucuda 1 Aydır bulunuyorum, yaklaşık 135 saat geçirdim. Fakat bir kaç admin haricinde çoğu adminle sorun yaşamadım. Sunucuya sıfırdan başlamama hiç kimseyi tanımama rağmen çoğu raporlarda Eolo yardım etti. Çoğu sorunumu o çözdü. Demek ki bir şey yapmışsınız adam size küfür etmiş. Değil mi?
Eolo'nun arkasındayım. Platform üzerinden sunucuyu ifşalayıp user sayıısnı düşürmekte akıl mantığa sığıcak bir şey değil zaten. İyi forumlar.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Uncle Murda

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 28 Haziran 2019, 13:15:56

Alıntı yapılan: Dreizen - 28 Haziran 2019, 13:06:51

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

Objektif olarak düşünüp sonunda 19'un hoş olmayan bir sunucu olduğunu görmüş olabilir. :)

Sunucuda 1 Aydır bulunuyorum, yaklaşık 135 saat geçirdim. Fakat bir kaç admin haricinde çoğu adminle sorun yaşamadım. Sunucuya sıfırdan başlamama hiç kimseyi tanımama rağmen çoğu raporlarda Eolo yardım etti. Çoğu sorunumu o çözdü. Demek ki bir şey yapmışsınız adam size küfür etmiş. Değil mi?
Eolo'nun arkasındayım. Platform üzerinden sunucuyu ifşalayıp user sayıısnı düşürmekte akıl mantığa sığıcak bir şey değil zaten. İyi forumlar.

Bunu kendi forumunda paylaşıp ardından o kelimelerin arkasında duramayıp değiştirmesi mi doğru? Biraz etrafına bakmalı, Brando ve rezsanem adlı arkadaşların yazdıklarına göz gezdirmelisin. İyi forumlar.  :)

Jarveus

Hangi taraftayım??? Rina mı ? Hayır. Vendetta mı , tövbe. Safari mi ? 🤣 Yoksa , Yeni Nesil mi? Hiç birisi. Girip benim 19'u övdüğüm yerleri de bulabilirsin. Gömdüğümde. Diğer her sunucu için var bu.

sınav stresi

Banlama nedenine bakın, bu ne şimdi anlatın bana?
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 20:24:03 Joker

Xecutioner

Uzun zamandır konuşmayım diyorum ama şu yorumları ve ssleri görünce iki çift lafım olacak ve devamını getirmeyeceğim. İlk zamanlar sistemleri kendimiz yaptık diye gezdiniz ki mod buglarından çeviriye kadar Reborn Gaming son haliydi. Ekipte ki arkadaşlar iyi bilir daha önce bulundu çünkü Rebornde. Modunuz iki modun birleşimi zaten. Egodan arınmanız gerekli, eleştirilere olumlu bakmanız, milleti yasaklarken küfür etmemeniz ve mod alıntıysa bunu başta nerelerden olduğunu açıklamanız sonradan değil. Sırf Lt. Mayk (Alper) eski dostum diye olumsuz yorum yapmamak istiyorum ama zorluyorsunuz.

Not; Rebornde zaten central
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 19:52:40 Xecutioner

Trisha

Alıntı yapılan: Xecutioner - 28 Haziran 2019, 16:06:05

Uzun zamandır konuşmayım diyorum ama şu yorumları ve ssleri görünce iki çift lafım olacak ve devamını getirmeyeceğim. İlk zamanlar sistemleri kendimiz yaptık diye gezdiniz ki mod buglarından çeviriye kadar Reborn Gaming son haliydi. Ekipte ki arkadaşlar iyi bilir daha önce bulundu çünkü Rebornde. Modunuz iki modun birleşimi zaten. Egodan arınmanız gerekli, eleştirilere olumlu bakmanız, milleti yasaklarken küfür etmemeniz ve mod alıntıysa bunu başta nerelerden olduğunu açıklamanız sonradan değil. Sırf Lt. Mayk (Alper) eski dostum diye olumsuz yorum yapmamak istiyorum ama zorluyorsunuz.

Forumda yer alan güncelleme notlarına ve sistem tanıtımlarına göz atmanızı öneririm. LS-RP ITA modundan aldığımız şeyler açık, kumarhane ve modifiye sisteminin bir kısmı gibi. Moda yaptığımız güncellemeleri oynayan oyuncular zaten takip ediyor, son eklenen rol bazlı çöpçülük sistemine örnek verebiliriz. Bahsettiğin sunucuyla alakası yok yani.

güncelleme - 28.06.2019 - 20:22
Alıntı
Not; Rebornde zaten central

edit: biz south central değiliz ama @Xecutioner
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 20:23:04 Trisha

Uncle Murda

Peki Brando, rezsanem, gotti'nin söylediklerine bir cevap verebilecek misiniz? Boşuna ban yiyen üç oyuncu. Üçü de sunucu için emek vermiş insanlar. Veya eleştiri yaptığınız için banladığınız oyunculara. "Aptal o****u çocuğu." yazıp banladığınız insanlara. Cevap verebilir misiniz?
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 18:21:08 Marionetta

Kypchak

Konuya şöyle bir göz gezdirdim genelikle insanlar yakınmış, ortaya bir şeyler atmış vesaire. Bunlar her sunucuda olmuş veya olabilecek şeyler. Ancak foruma girdiğimde "Utanç köşesi" diye saçma bir konu başlığı adı altında insanların kayıt olurken kullandığı bilgilerden tutun, IP adresini herkese açık paylaşmaya , kendi kullanıcılarını aşağılamaya varmış bu durum.
Öncelikle bir sunucunun yönetimi profesyonel olmalıdır. Size küfür eden birine küfür etmemeli, münakaşaya girmemelisiniz. Yapacağınız en mantıklı şey sunucudan uzaklaştırmak olmalıdır. Biz robot değiliz gibi söylemlere de katılmıyorum. Küfür edene küfür etmek, bilgilerini herkese açık paylaşmak profesyonellik dışıdır, profesyonellik olmayan ekiplerde kısa zamanda çökmeye mahkumdur. Herkese iyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 17:49:26 Kypchak

Trisha

Alıntı yapılan: Uncle Murda - 28 Haziran 2019, 17:42:14

Peki Brando, rezsanem, gotti'nin söylediklerine bir cevap verebilecek misiniz? Boşuna ban yiyen üç oyuncu. Üçü de sunucu için emek vermiş insanlar. Veya eleştiri yaptığınız için banladığınız oyunculara. "Aptal o****u çocuğu." yazıp banladığınız insanlara. Cevap verebilir misiniz?

Brando banlı değil, yaşadığı sorunlardan ötürü bıraktı. Alışamadı, ayrıca kendisine ayrıcalık falan tanımadık.
rezsanem OOC ticaret girişimi nedeniyle banlı.
sınav stresi ise zaten dünden beri konuya iletiler atıyor, öğeyi denetle yapan evaderin teki.
gottidiaz'ın banlanma sebebi zaten açık. https://www.upload.ee/image/10144333/download.png

Yani her türlü dini, ailevi değerlere kadar küfür edip deneme sürecinde adalet bekçiliğine kesilmeniz bir yana geçmişte yaptığınız o kadar yanlıştan sonra ahlak bekçiliğine kesilmeniz ayrı bir dava. Attığınız iletilerin arkasında durun, silip silip durmayın.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 18:21:36 Marionetta

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Trisha - 28 Haziran 2019, 17:51:06

Brando banlı değil, yaşadığı sorunlardan ötürü bıraktı. Alışamadı, ayrıca kendisine ayrıcalık falan tanımadık.
sınav stresi ise zaten dünden beri konuya iletiler atıyor, öğeyi denetle yapan evaderin teki.
gottidiaz'ın banlanma sebebi zaten açık. https://www.upload.ee/image/10144333/download.png

Brando'nun yazdıklarının bir kısmını okuduğun belli. Açık bir şekilde ayrımcılık ve Admin Power'dan bahsediyor.
rezsanem'i ooc ticaret gerekçesi ile banlıyorsunuz fakat kanıt yok. O da ayrımcılıktan ve adam kayırmadan bahsediyor.
sınav stresi öğeyi denetle yapan bir evader değil. İyi kontrol yapmalısınız.
gottidiaz'n onu neden yaptığını aklınızı çalıştırırsanız bulabilirsiniz. O da ayrımcılıktan ve adam kayırmadan bahsediyor.

Ayrıca Veteran olayı hakkında hiçbir savunmanız bulunmuyor.
Bir cümlelik savunma ile gelmeyin buraya.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 18:21:51 Marionetta

Uncle Murda

Yani her türlü dini, ailevi değerlere kadar küfür edip deneme sürecinde adalet bekçiliğine kesilmeniz bir yana geçmişte yaptığınız o kadar yanlıştan sonra ahlak bekçiliğine kesilmeniz ayrı bir dava. Attığınız iletilerin arkasında durun, silip silip durmayın.

Attığımız iletileri biz silmiyoruz. Sizin gibi ban sebebini değiştirmiyoruz veya küfür edip onu boş insanlar olarak değiştirmiyoruz. Evet, dini ve ailevi küfür ettim size ve o ekibinize. Bunun her zaman arkasındayım. Ardından gerçekleşen olaylarda kendimi haklı bulmasam girmezdim. Ama beni orada banlamanız sadece ha tmm knk ozmn yazmam, orada olan haksızlıktan bahsetmem olamaz. Anladın mı?

slobK

gottidiaz hesap kayıt e-postasını karakteri yasaklandıktan sonra yaptı. çocuk mu kandırıyorsunuz siz?
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 18:22:17 Marionetta

VETERAN

Alıntı yapılan: VETERAN - 27 Haziran 2019, 14:28:12

Alıntı yapılan: VETERAN - 27 Haziran 2019, 14:13:58

Sunucunun savunulacak bir tarafı benim için kalmamıştır. Bunca vakit çevre sunucularda oynayan biri olarak belirtiyorum.

ADMIN KADROSUNUN HİÇBİR ŞEKİLDE İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM!

Daha önce oynadığım sunucularda bu şekilde bir şey görmedim. Ortalama rol kalitesinden kötü sunucuları bile 1 saat de olsa denemiş biriyim. Bir sorun bir ihlal olduğundan adminler net olarak bakar, sorunu çözer, hatalı kişiyi cezalandırır. Sizin admin olarak yapmanız gereken en iyi sunucu politikası budur. Burada sunucunuzu teker teker her yoruma savunun. Ben en başta In Game Lead olarak görev verdiğin "loansharkrolla" adındaki arkadaşı eleştireceğim.

Ben sunucuya ilk girdiğimde görüşüm çok iyi oldu. Ne de olsa lsrp gibi bir sunucu. Sistemler çok hoş, ortamda aktif rol bulabiliyoruz. Bir süre sonra çürük durumlar açığa çıkmaya bir bir başlıyor. Sunucuya giriyoruz, dolaşıyoruz dolaşıyoruz ve herkesin AFK bıraktığını görüyoruz. Sonra bir birlik açıyoruz, toplanıp rol yapmaya çalışıyoruz. Diğer birliklerle savaşa giriyoruz. Hop ipler kopuyor. Biz diğer birliğe misilleme yapmadan içerisinde admin bulunan birlik 3 defa baskına geliyor, onlara açılan şikayetlere birliklerindeki admin bakıp ceza vermeden geçiyor, iade taleplerini hemen yanıtlayıp yerine getiriyor baskına hazırlıyor, sağdan soldan admin birliklerine ulaşıp silah ayarlıyor, tak-tuk düştün çık. Kim bu arkadaşımız, tabii ki "loansharkrolla". Biz kendi uğraşlarımızla para elde edip edip silah alıyoruz, sonra yapmadığımız ihlallerden ceza alıyoruz silahlarımız siliniyor. Biz kuralına göre baskına gelip herkesi düşürüyoruz, admin bey tonla soru soruyor. Admin abimin birliği hatalı baskına geliyor, diyoruz kardeş şöyle şöyle hatanız var "yazmayın." diyor. Sizin adminleriniz oyuncu birliklerinde takılıp böyle herkesi aşağılayacak şekilde davranacaksa boşuna yapmayın bu işi. Millet emek verip oynuyor, eğlenmek için oynuyor. Sinir küpü olmak için oynamıyor. Bu şekilde yapılanların kime faydası var. Ben hakkımla oyun oynayıp sizi yerden yere vuruyorum diye siz benim birliğimdeki üyelere hatalı olarak ceza verirseniz, siz OOC kin tutan adminlersinizdir.

Sistemler için soru soruyoruz, kullanım için soruyoruz. Diğer birlik bize karşı sistemle üstünlük kuruyor bundan bahsediyoruz diye tersleniyoruz. Oyuncu kazanacakken kaybediyorsunuz. Forumda kendi tanıtımımıza yanıt yazıyoruz, birliği kapatacağız ve durumdan bahsediyoruz. Yazdığımız şey "yeter bu kadar rol" iken 'Üslup' sebebiyle forumumuz ceza alıyor. Karşı birlikteki admin forumdan oyuncu eleştiriyor, o yanıt aynen kalıyor. Bizim arkadaşımız o admini aynı şekilde, aynı dille, aynı iğneleyicilikle eleştirince tamamen yasaklanıyor. Hatalı ceza aldığını belirttiğinde admin PM kapatıyor. Adminin aşağılayıcı yanıtına "tebrikler :D" gibi yanıtlar vermemiz bizim için sorun olmuyorken, biz de burada kendimizi 'salak' yerine koymayıp yanıt verince "admine karşı labali" tutumdan ceza alıyoruz.

Şimdi sorayım mı? Diyeyim mi "böyle mi sunucu yürütülüyor?" diye? Sunucunuzun özeti;

Sistem dizmeyi biliyorlar, adaletli olmayı bilmiyorlar. Diğer arkadaşların dediklerine ek olarak;
Birliğinizde mutlaka bi' admin bulundurmalısınız, aksi takdirde sıktığınız birlikte admin varsa garanti o baskında hiçbir hata yapmasanız bile (ki bir baskınımızda dahi hata yapmadık) ceza alıyorsunuz. Aranızdan vurulmamış olan adamlar baskına gelse de vurulmuş sayıyorlar, hem onları hem de baskına gelmeyenleri cezalandırıyorlar. Savaş dönemi yerden yere vurduğunuz birlikte admin varsa kendi halinize üzülün. Çünkü elbet silahınızı kaybedeceksiniz. Onlar vurulduktan 3 dakika sonra yeraltı baronu gibi tüm birliğe silah sağlayabiliyorlar.

Sağlıcakla kalın, bir sunucudaki rol hevesim daha yarıda kaldı.

Nineteen Roleplay'i eleştirdiğim ve sözde "provoke" ettiğim için sunucudan süresiz bir şekilde, yukarıda yazdığım yazının maksimum 2-3 dakika ardından banlandım. Yönetim ya da oyuncuların hiçbirine bir hakarette veya küfürde bulunmama rağmen, yalnızca eleştirmiş olmama rağmen emekler yine hiçe sayıldı.

Kendi buhranlarınızdan çıkmayı denemelisiniz, esen kalın.

https://www.upload.ee/image/10144653/nineteenroleplay27.06.2019provokasyonsebebiyleban.png

Yahu cidden ben neden banlandım? Kimi neyi provoke etmişiz arkadaşım? Benim eleştirilerimin birinde hakaret var mı? Benim anlattığım doğruların kimseye zararı var mı? Ben millete "oynattırmayın lan bunların sunucusunu" mu demişim? Kim kimi provoke ediyor kardeşim?

Enkei

Bireysel kavgaya dönüşebilecek iletiler silinmiştir. Problemlerinizi kişilere sataşmak veya küfürler etmek yerine, sunucu hakkında eleştirilerde bulunarak dile getirin. Bireysel tartışmaya ve küfürlü yorumlara devam eden üyeler cezalandırılacaktır.