GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:46:16

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Ofmes - 27 Haziran 2019, 17:41:12

Yani birçok yerde haklı olsanız bile haksız olduğunuz kısımlarda var. Dört dörtlük olamaz herkes. Dile getirmek istediğim şeyler vardı ama bazı insanlar zaten bunları söylemiş ve ben aynı şeyleri söyleyip boş yapmak istemiyorum. @rezsanem yusufum birçok yerde haklı olduğunu gördüm iyi niyetlisin seni severim. Ama savaş konularına falan baktım pek alakasız olmasa bile söylemek isterim: on sekiz çetesi on üç çetesinden değil on dört çetesinden çıkma setin adını unuttum bull gibi bir şeydi o setten ayrılıp kurdular. Belki bu yüzden savaş açılmıştır vesaire bilmiyorum. Ama bazen koy ver gitsin demek gerekir. Seviyorum seni canım benim, sen elinden geleni yaptın bu gözler şahit.

Zaten haksız olduğumuz yerlerde var. Ben ve arkadaşlarım bunu kabul ediyoruz. Sıkıntı orada değil. Sıkıntı bunların egoları ve oyuncu ayırması.

Lil CHP

Ya kimi haklıdır kimi haksızdır. Ben haklıyım, arkadaşım haklı. Adamın ic karakterine söven bir arkadaşım ban yiyor. Saçmalıktır. Bu sunucuda oynayanın aklından şüphe duyarım. Şu sunucuyu savunan adam ya adminin arkadaşıdır, ya da yaptığım videodaki adamlardan birisidir. Adamlar kinlenip yorum atıyor. O yorum atan arkadaş iki kelimeyi bir araya getirmek için 1 saat uğraşıyor, sonunda bir cümle yazıyor. İyi forumlar.

Ofmes

Eskiden ne kadar sizinle sorunlu olsak bile arada ki kırgınlıkları çözmek beni sevindiriyor. Ben de hakkı mı küfür ederek aradığım için size bir şey söyleyemem. Ama şunu söylemek isterim benim gibi boşverin demek iyi geliyor. Haklı olduğunuz konuyu halletseniz bile büyük ihtimal banınız açılmaz bu platform doymadı kavgaya artık herkes birbirine insan gibi davransa da bir sorun kalmada diyorum. Ama olmuyor, hayırlısı diyelim.

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Ofmes - 27 Haziran 2019, 17:48:32

Eskiden ne kadar sizinle sorunlu olsak bile arada ki kırgınlıkları çözmek beni sevindiriyor. Ben de hakkı mı küfür ederek aradığım için size bir şey söyleyemem. Ama şunu söylemek isterim benim gibi boşverin demek iyi geliyor. Haklı olduğunuz konuyu halletseniz bile büyük ihtimal banınız açılmaz bu platform doymadı kavgaya artık herkes birbirine insan gibi davransa da bir sorun kalmada diyorum. Ama olmuyor, hayırlısı diyelim.

Sağ ol. Banı açtırmak için uğraşmıyoruz. Bu sunucuyu oynayan arkadaşların emek vermemesi için uğraşıyoruz. Emek verilecek veya para basılacak bir sunucu değil çünkü. Dediklerin için teşekkürler.

Ofmes

Alıntı yapılan: Lil CHP - 27 Haziran 2019, 17:47:28

Ya kimi haklıdır kimi haksızdır. Ben haklıyım, arkadaşım haklı. Adamın ic karakterine söven bir arkadaşım ban yiyor. Saçmalıktır. Bu sunucuda oynayanın aklından şüphe duyarım. Şu sunucuyu savunan adam ya adminin arkadaşıdır, ya da yaptığım videodaki adamlardan birisidir. Adamlar kinlenip yorum atıyor. O yorum atan arkadaş iki kelimeyi bir araya getirmek için 1 saat uğraşıyor, sonunda bir cümle yazıyor. İyi forumlar.

Genelleme yapmak hata olur. Vendettayı insanların oynama sebebi yönetim değil kalıcı olmasıydı yoksa oynayıpta sevmeyen insan çok vardır. Sırf kastığı paralar boşa gitmesin diye sunucuya devam eden insanlar doluydu. Benim anlamadığım şey şu, mesela rina'da afk sistemi yok ama çıkıp kimse laf etmiyor. Mesela vendetta söylendiği kadar kaliteli değil kimse çıkıp laf söylemiyor. Ben vendettadan haksız ban yedim ve yiyen çok insan oldu. Neden kimse çıkıp laf etmedi de şimdi herkes on dokuza yardırıyor? Kaanla bire bir küfürleşmiş biri olarak söylüyorum, sunucuyu savunduğum yok. Sadece haksız olduğunuz kısımlarda var. Ama bakın diyorum ki haklı olduğunuz kısımlarda var.  Bu yüzden post atarken daha dikkatli olalım. Sırf şu konudan dokayı üç dört kişi ban yemiştir

Alıntı yapılan: Uncle Murda - 27 Haziran 2019, 17:50:02

Alıntı yapılan: Ofmes - 27 Haziran 2019, 17:48:32

Sağ ol. Banı açtırmak için uğraşmıyoruz. Bu sunucuyu oynayan arkadaşların emek vermemesi için uğraşıyoruz. Emek verilecek veya para basılacak bir sunucu değil çünkü. Dediklerin için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim. Yeter ki genelleme yapmayalım

Brando

Alıntı yapılan: Lil CHP - 27 Haziran 2019, 10:41:30

Brando isimli elemanın açtığı birliğe ne kadar yatırım yaptığınızı, adamlarla ne kadar konuştuğunuzu biliyoruz. Hep adam kayırıyorsunuz, adam kayırmaya devam ediyorsunuz.

Alıntı yapılan: Lil CHP - 27 Haziran 2019, 11:55:25

Boş boş konuşma. Brando'nun birliğinde arkadaşım da vardı, ne bok yediğinizi biliyoruz. Fazla konuşmaya gerek yok, o barı da arkadaşıma verdi zaten.

Selam, Barı Trisha üzerinden Blame'e verdim. Yaşadığımız sorunları zaten en iyi o biliyordu. Eğer arkadaşın bahsettiğim kişiyse sanırım anlattığı şeyleri yanlış anlamış olabilirsin. Üstü kapalı şekilde aşağıda anlatacağım zaten.

Genel olarak sanırım bir bilgi kirliliğinden dolayı sana yanlış aktarılan veya yanlış anladığın şeyler var. Biz 19'a ilk önce birkaç arkadaşımın önerisi üzerine geldik. Pişman oldum mu? Evet. İlk başlarda her şey de güllük gülistanlıktı. İlk bir hafta zaten sürekli para kastık. Trisha'nın LSMD zamanından kalma 100-200k kadar bir parası varmış. Onunla barı almasını rica ettik, barı aldı. Ortalama 20 - 25 kişi kadar bir kitleyle giriş yapmıştık zaten ekipteki 4-5 kişinin 210k limiti doldu. Ramazan etkinlikleri sebebiyle trucker mesleğindeki yumurtanın fiyatları sürekli artıp azalıyordu zaten. Bu sebeple kolayca kastık, tanıdığımız birkaç oyuncu arkadaşın da maddi yardımları oldu tabii ki. Pale Rider, vercetti, nasmier vs.

Bu konuda kendimizi açıkladığımızı düşünüyorum, gelelim diğer kısıma. Trisha'yı Vendetta'dan tanıyorum. Bizim açtığımız birlikte, legal kısımla sorumlu olduğu için sürekli konuşuyorduk doğal olarak. Daha sonrasından Eolo ile bir şekilde konuşmaya başladık. En azından bir sorun sıkıntı yaşadığımız da birebir iletişimimiz oluyordu. Tasvip etmediğim ve sunucuyu bırakmam da ki sebeplerin birikmesine neden olan şeyler burada başladı zaten.

Bize Eolo tarafından gelen destek şu şekildeydi tabi ne derece admin power dersiniz bilmem. Biz sürekli olarak illegal rollere giremediğimizden, mevcut birliklerin bir çoğunun SS al çık rolünde olduğundan, aynı şekilde birliklerin dışa kapalı rol yaptığından yakınıyorduk. Hak vermiş olacak ki, birkaç gün sonra karakteriyle gelip bize araç çalma işi verdi, ödemeyi de silahla yaptı. Daha sonra farklı bir birlikle araç çalma işinden sorun yaşadığımız da silah ihtiyacımız olduğunu IC olarak belirttik ve benim yüzümden bu yüzden silah konusunda aracı olacağım diyerek olayı kapattı. Savunduğumu kesinlikle bu postlarla düşünülmesin. Aşağıya doğru sorun yaşadığımız yerleri yazacağım. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Sunucuda bariz bir şekilde admin power olduğunu düşünmemiz aşağıda sıralayacağım olaylardan sonra oldu zaten.

1-) Adminlerin yoğunlukta olduğu bir birlikten x sebeple bir üyemiz vuruluyor, takip edilmediğine emin sonrasında log falan gösterdi sağolsun yönetim ama buna pek inanmadık. Devamında hile şüphesi üzerine durduk "lan acaba spec atmadı mı?" tarzı düşünerek. Fakat her ne kadar bazı logları bize sunsa da bizi tatmin etmedi, AP durumu daha ağır bastı.

2-) İşletme satın almak için başvuru yaptığımız yerde yaşadığımız ufak ama biriktirip dağ yaptığımız sorunlardan birisi, yetkili ismi verip kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Mülk başvurusu yaptığımız alanda ne için kullanacağımıza zamanla karar vereceğiz tarzı bir şey ekledik ve başvurumuz kaldırıldı. Aynısını başka bir oyuncu yaptığında eklendi.

3-) Yine yukarıdaki aynı adminle sorun yaşayan bir birlik üyemiz, bir sebepten sorun yaşanıyor, admin talep ediliyor. Admin geldiğinde şikayetçi olunan arkadaşı çekiyor. Bizim birlik üyemiz sebebini sorduğunda Relog diye kick yiyor.

4-) 1. madde de yazdığım birlikle ilgili bir rolle alakalı bu olay da. Aynı birliğin bir üyesi başka bir birlik tarafından Idlegas benzinlikte vuruluyor. Benzin doldururken dolma süresinden kaynaklı vs vurulduğu söyleniyor. Kaçırma rolüne girişiyorlar. Devamında bir admin olaya el atıyor ve şunu yazıyor; Yaşanan sistemsel sorundan ötürü kaçırılma sonrasını iptal ediyorum. Eğer sistemsel bir sorun varsa rolün tamamını iptal edersin. Kaçırmayı gerçekleştiren birlikten intikam almak için bir kısım sonrasını iptal edemezsin. Bu konuda haksızsam düzeltin lütfen.

5-) Yine kendi birlik üyelerimden birisi, bir rol sonrası rol sonuna kadar uyum sağlıyor. Rol sonu rapor atarak olayda bir ihlal var mı öğrenmek istiyor. Raporlar siliniyor. Sonrasında pmleşmeye geçiliyor.

- Rapor atıyorum raporum siliniyor. Resmen soğutmaya yönelik.
+ Bırakmak istiyorsan sunucuyu bırakabilirsin. Bu kadar kolay sebeplerden soğuyacak oyuncular istemiyorum sunucuda zaten.

Bu tarz diyalogla da devamı geliyor.

6-) X birliğinden silah alıp rol dahilinde pawn shop altında tek tek satacaktık. Silah stoğumuzu doldurduk. Rolleri başlatacağımız sırada X birliğindeki adam taneyle kavun karpuz satar gibi şehirde silah satmış :D  İnceden bir rol blok yedik bunu yönetime bildirdiğimizde özetle sorun yok gibi bir geri dönüş aldık.

Bu ve bu tarz ufak tefek şeyler de yaşadık ve hepsi biriktiği için sunucuyu "bireysel" olarak bırakma kararı aldım. Çünkü elime ulaşan birkaç discord konuşması da oldu.

Velhasıl kelam, bize yönelik net bir admin power yada yatırım gibi bir şey olmadı. Yol gösterdiler, fikirler verdiler/aldılar, kendi bakış açılarını bize anlattılar, bizleri dinlediler. Fakat genel olarak görüp rahatsız olduğum şeyler yüzünden bıraktım. Bana yönelik bahsettiğin yatırımlar vs hiçbirisi olmadı yani :) Soru işareti olan varsa pm kutum açık.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 18:05:01 Brando

Lil CHP

Moruk rinayı oynamadım etmedim bilmiyorum. Ama çıkıpta rinadaki adamların artislik tasladığını görmedim. Bunlar bir şey biliyormuş gibi artislik taslıyor. Sanki sunucularında rol dönüyor, rol döndürenler de teenage rolü döndürüyor. Crips rolü yapıyorlar, gerçekçilikle alakası yok. Adam tren yoluna giderken ss atmış.

milfhunterhahaha

Arkadaş yanlısı adminleri gördükçe benim de sunucuya karşı bir tiksintim oluştu. Uyguladıkları politikalar ve sistemler ilk başta hoş gelse de, uyguladıklarının gerçekten de bombok olduğunu hissettim.

Helperlık görevlerine alınanların tam olarak sorulara cevap verememesi, helper olanların sadece o kırmızı tag için aldıklarını düşünmeye başladım. Admin powerın bir etkisi ise, helperlık başvurusu atanların adminlerin bulunduğu birlikteki kişilere verilmesi, onları daha da güçlendiren bir etki.

Silah konusuna varırsak, Brando zaten her şeyi açıklamış, bayramlarda şeker dağıtır gibi silah dağıtmaları falan.  :kahkaha2: :kahkaha2:

Bir arkadaşımın anlatmasına göre, trollingden banlanan bir üyenin sırf samimi bir arkadaşı admin olduğu için onun yasaklanmasını açıp cezaya çevirdiğini, bunun da admin power olmadığını falan savunması.  :kahkaha2: :kahkaha2:

Projeyi yönetenlerden benim kanımca, birkaç tane düzgün bir yönetici var ve bunlar: Okcity ve Buzzcut,
onların insanları kırdığını görmedim ve sorunları düzgünce çözdüğünü gördüm, iki ismin de bu projede oynaması kendilerine saygısızlık ettiklerini düşünüyorum.

Başka platformdan DÜZGÜNCE eleştiri yapanları da banlamaları falan, bana devr-i istibdatı anımsatıyor.

Samp ortamında güzel bir platform kurma ile başlayan bu projede, 19 yöneticileri ilk olarak kendi içlerindeki burun boklarını temizleyip, öye devam etmeli. Bu şekilde devam ederlerse, ss rolcüleri ve rol bilmeyen heriflerle kendi sunucularında 40 kişi kalarak rol yapmaya çalışacaklar.

Enkei

Eleştiri ve fikirlerinizi, içerisinde hakaret ve aşağılayıcı laf olmayacak şekilde yorumlarda belirtin. Dikkat etmeyen üyeler işleme tabii tutulacaktır.

Carl Johnson

Bu sunucuya geçerken adını açıklamayacağım malum platformda olan adminlerin ilgisizliği, sistem yetersizliği, verilen vaatlarin yerine getirilmemesi vs vs gibi olaylar bize etken sağlamıştı. O sıralar eightborn vardı ancak orasını da fazlaca trol bulduğumuz için buraya geldik. Sistemler hoş görünüyordu. Oyuncu diğer sunucuya göre biraz daha özgür davranabiliyordu. Adamların çalıntı sistem veya forumuna bi şey demeyeceğim kendi kalıplarına kalmış.

Her şey ne kadar hoş gözükse bile zaman geçtikçe içinde bulunduğunuzdan dolayı bazı şeyleri görmeye başlıyorsunuz. Burada admin power meselesini dile getiren diğer arkadaşların anlattıkları gibi doğrudur. Fazlasıyla denk geldim. Admin arkadaşını kolluyor kesinlikle, gördüğü ihlal varsa ceza atmıyor. Şikayet konularında yine arkadaşına sadece uyarı vererek geçiyor, başkasının o meseleden ceza aldığı şikayetlerde sırf arkadaşı diye ceza atmıyor. Kendi arkadaşının açtığı şikayet konularına bakıp karşıdaki adama yüksek cezalar vermesi gibi şeyler var.

Şikayet konularında savunma yaparken haklıyken haksız durumuna düşürülüyorsunuz. Sebepte şu, adamın adminin himayesinde olan bir birlikte olduğundan dolayı. Gerçekten haklı olduğunuz şikayet konularında karşıdakinin suçunu uzunca bir daha anlatmanız gerekiyor. Çünkü admin sırf kendi adamı olduğu için şikayeti anlamsızca uzun cümlelerle o arkadaşının lehine çeviriyor ekrana bakıp kalıyorsunu böyle mal mal. Sonra gerçekten haklısınız o konuda bunu yediremeyip bir daha uzun ve detaylıca bir mesaj atıyorsunuz. İncelenecektir deniliyor ve bu sefer anca ceza veriyorlar, üstüne gitmeseniz haklı olduğunuz yerde haksız çıkıyorsunuz. Adminler "bazıları hariç" şikayetlere çok üstün körü bakıyorlar.

Aynı şekilde bu tarz adminleri lead adminlere şikayet edince de sadece uyarıldı tarzında bir dönüş alıyorsunuz. O onu koruyor, o onu koruyor. Lead adminlerin bir çoğunun tarafsızlık ilkesi yok.

Tarafsızlık ilkesine gelmişken şu şekilde devam edeyim, bunları görünce çok canım sıkıldı gerçekten. Yönetim kendisine yakıştığını düşünen şekilde, forum çevresinde veya oyunda olumsuz gördüğü her durumda oyuncularına kendilerini düşürerek cevap veriyor. Bi olgunluk seviyesi yok. Nedir yani? Siz yönetimsiniz, gerek oyuncunuzun  tanıtımlarını anlamsız postlarla laf sokarmış gibi kapatmanız olsun, gerek hatalı veya hatasız banlanan oyuncularınıza hakaret etmeyle beraber onların ifşasını tüm forumda etiket etmek olsun, gerek oyuncuların hatalı olan belki daha sonra yanlışını fark edeceği küfürlü mesajlarını kendilerini onların seviyesine düşürerek küfür etmeniz olsun, daha sayamayacağım çokça şeyler. Yönetimin tarafsızlık ilkesini sağlaması tüm sunucuya olmalıdır. Bu sunucudaki lead adminlerin bir kısmı buna sahip değil. Şu geldiğim sunucuda olan tarafsızlık konusunda adamların eline su bile dökemezler şayet. O sunucu bile oyuncularına bu denli saygısızlık yapmamıştı.

Uzun lafın kısası, bu kadar hızlı yükselmeniz sizi şaşırtmasın, basit heyecanlara kapılmayın. İşinizi adam gibi yapın. Tarafsızlığınız herkese olsun. Olgun olun kısacası hadi iyi akşamlar.

CaLderoN

Alıntı yapılan: Carl Johnson - 27 Haziran 2019, 21:41:01

Bu sunucuya geçerken adını açıklamayacağım malum platformda olan adminlerin ilgisizliği, sistem yetersizliği, verilen vaatlarin yerine getirilmemesi vs vs gibi olaylar bize etken sağlamıştı. O sıralar eightborn vardı ancak orasını da fazlaca trol bulduğumuz için buraya geldik. Sistemler hoş görünüyordu. Oyuncu diğer sunucuya göre biraz daha özgür davranabiliyordu. Adamların çalıntı sistem veya forumuna bi şey demeyeceğim kendi kalıplarına kalmış.

Her şey ne kadar hoş gözükse bile zaman geçtikçe içinde bulunduğunuzdan dolayı bazı şeyleri görmeye başlıyorsunuz. Burada admin power meselesini dile getiren diğer arkadaşların anlattıkları gibi doğrudur. Fazlasıyla denk geldim. Admin arkadaşını kolluyor kesinlikle, gördüğü ihlal varsa ceza atmıyor. Şikayet konularında yine arkadaşına sadece uyarı vererek geçiyor, başkasının o meseleden ceza aldığı şikayetlerde sırf arkadaşı diye ceza atmıyor. Kendi arkadaşının açtığı şikayet konularına bakıp karşıdaki adama yüksek cezalar vermesi gibi şeyler var.

Şikayet konularında savunma yaparken haklıyken haksız durumuna düşürülüyorsunuz. Sebepte şu, adamın adminin himayesinde olan bir birlikte olduğundan dolayı. Gerçekten haklı olduğunuz şikayet konularında karşıdakinin suçunu uzunca bir daha anlatmanız gerekiyor. Çünkü admin sırf kendi adamı olduğu için şikayeti anlamsızca uzun cümlelerle o arkadaşının lehine çeviriyor ekrana bakıp kalıyorsunu böyle mal mal. Sonra gerçekten haklısınız o konuda bunu yediremeyip bir daha uzun ve detaylıca bir mesaj atıyorsunuz. İncelenecektir deniliyor ve bu sefer anca ceza veriyorlar, üstüne gitmeseniz haklı olduğunuz yerde haksız çıkıyorsunuz. Adminler "bazıları hariç" şikayetlere çok üstün körü bakıyorlar.

Aynı şekilde bu tarz adminleri lead adminlere şikayet edince de sadece uyarıldı tarzında bir dönüş alıyorsunuz. O onu koruyor, o onu koruyor. Lead adminlerin bir çoğunun tarafsızlık ilkesi yok.

Tarafsızlık ilkesine gelmişken şu şekilde devam edeyim, bunları görünce çok canım sıkıldı gerçekten. Yönetim kendisine yakıştığını düşünen şekilde, forum çevresinde veya oyunda olumsuz gördüğü her durumda oyuncularına kendilerini düşürerek cevap veriyor. Bi olgunluk seviyesi yok. Nedir yani? Siz yönetimsiniz, gerek oyuncunuzun  tanıtımlarını anlamsız postlarla laf sokarmış gibi kapatmanız olsun, gerek hatalı veya hatasız banlanan oyuncularınıza hakaret etmeyle beraber onların ifşasını tüm forumda etiket etmek olsun, gerek oyuncuların hatalı olan belki daha sonra yanlışını fark edeceği küfürlü mesajlarını kendilerini onların seviyesine düşürerek küfür etmeniz olsun, daha sayamayacağım çokça şeyler. Yönetimin tarafsızlık ilkesini sağlaması tüm sunucuya olmalıdır. Bu sunucudaki lead adminlerin bir kısmı buna sahip değil. Şu geldiğim sunucuda olan tarafsızlık konusunda adamların eline su bile dökemezler şayet. O sunucu bile oyuncularına bu denli saygısızlık yapmamıştı.

Uzun lafın kısası, bu kadar hızlı yükselmeniz sizi şaşırtmasın, basit heyecanlara kapılmayın. İşinizi adam gibi yapın. Tarafsızlığınız herkese olsun. Olgun olun kısacası hadi iyi akşamlar.
Sana çok basit bir soru soracağım. Hangi sistemler yetersiz geliyor sana? Diğee konular beni ilgilendirmediği için pnlar için birşey söyleyemeyeceğim

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Carl Johnson

Yetersiz sistemler eleştri yapılan sunucuyu yani konudaki sunucuyu kapsamıyor. Yanlış anlaşıldıysa belirteyim, burada sistem var maşallah gocunmayın. Şuan tekrar açılan sunucudan bahsediyorum. Bir süredir orada oynayan arkadaşlar biliyordur zaten eksiklikleri ama söyleyeyim yine ben size.

1) Adam akıllı bir uy****rucu sistemi yoktu sistem sadece satmak üzerinden ilerliyordu, oda iki ayda bir adminler tarafından getiriliyordu ihtiyacı hiçbir şekilde karşılamıyor.

2) Ev sistemi yoktu, kimse ev ve işyeri alamıyordu son zamanlarda. Ayrıca yıllar sonra verilen vaatlerle getirilen dekorasyon sisteminde hepsini toplasan 25 30 anca obje vardı.

3) İşyeri sistemi için oyuncuya para kazandırabilecek şeyleri fazlasıyla kısıtlamışlardı. Giriş parasının kaldırılması gibi vergi sisteminin ise bunlara nazaran daha çok arttırılması gibi.

4) Sunucuda birlik sistemi oyuncuları belli bir alanda tutuyordu. 3 4 ay rol yapıp onay alamayan birlikler vardı ki geneli böyleydi. Onay alma konusu nedir diyecekseniz? şöyle, onay olmayınca hiçbir şekilde bölge sahiplenemiyosunuz ve silahlı olaylara dahil olamıyorsunuz. Sizi dar bi alanda tutuyorlar aylar boyunca bu bile başlı başına bir sebep bence.

5) Silah sistemi yine aynı şekilde oyuncuyu kısıtlıyor. Silah sipariş ediyorsunuz bu silah size türüne göre 24 saat ile 72 saat gibi süreler arasında geliyor. Şaka değil.

Daha bunun gibi çokça şey var. Konuyu değiştirmeyelim. Konu 19 sunucusu.

Jarveus

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

PhenoMapping

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 00:00:47

@CaLderoN , yapacağın her sistem veyahutta yazacağın her kod eminim ki kusursuza yakın olacaktır. Durdum ama bunu düşünürken. Dedim ki ; "19'a değer mi?" Daha iyisine layıksın. CaLderoN > NineteenRP.

Bir ajans yetkilisinin bu şekilde taraf tutması hiç hoş değil, haberin olsun.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Dreizen

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 28 Haziran 2019, 12:37:36

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 00:00:47

Bir ajans yetkilisinin bu şekilde taraf tutması hiç hoş değil, haberin olsun.

Objektif olarak düşünüp sonunda 19'un hoş olmayan bir sunucu olduğunu görmüş olabilir. :)
Son düzenlenme: 28 Haziran 2019, 13:10:22 Dreizen