GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:49:49

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

No-Name

19 rp mrq, forum sublime, oyun sublime. Ayrıca birkaç sistemi pasif hale getirip güncelleme olarak atmanız.  :helal:

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 18:51:01 No-Name

Celsius

Bu arkadaşlarla alakam yok ancak ben de sunucu hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Sunucu ciddi manada LS-RP klonu hatta ismi bile özenti bkz.  99 roleplay. Daha önce Breeze'nin başına gelenleri gördük bu sunucuyuda aynı kaderin beklediğini düşünüyorum. Sunucuda otoriter bir silah politikası yok sunucuda hemen hemen herkesin silahı bulunuyor. Kavga rolü yapmak isterseniz,  Tec-9 ile taranıyorsunuz. Sunucunun yeterli hile koruması bulunmuyor,  Trucker mesleğinde adamlar ışınlanıp duruyor kaç kere rapordan şikayet ettim bilemiyorum. Trisha bayağı egolu bir kardeşimiz ergen hareketleri yapıyor. Bazı şeyler düzene sokulmazsa sunucuyu büyük bir hezimet bekliyor. Oyuncu sayısına sakın güvenmeyin bkz. Breeze rpg
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 15:20:01 Celsius

DracDonix

Sunucu kapanıyor geçmiş olsun.

https://prntscr.com/o7f9uk Bune olum harp mi çıktı ne? Forumda ki herkes konuda  :cakal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lil CHP

19rp komik anlar. Sunucu kaç kişi, afklara bakın. Videoda 50 kişi var, göremediklerimiz de interior içerisindedir. Böyle bir yerde rol mü bekliyorsunuz? Rol yapan adam yok.

Robert_Petterson

Yanlış yaptınız oyunculara çok yanlış yaptınız. Buradan kimseye cevap veremiyorsunuz çünkü bu oyuncular haklılar. Oyuncuların emekleri bu serverda değer görmüyor o yüzden daha fazla oynanmaz. 19 forumundan ne kadar banlarsanız banlayın lakin bitişiniz yakındır. Oyuncuların gözlerini boyayıp kandırıyorsunuz sonra da elinize güç geçince kendinizi birşey sanıyorsunuz yok öyle dünya. ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. Hadi eyvallah vasıfsızlar.

Uncle Murda

Herkes durumun farkında ise ne mutlu bana.  :@@

BUR4K

Sunucu zaten hileden geçilmiyor, hâlâ gelip neyi savunuyorsunuz ki, oyunda on dakikada bir hileden dört beş kişi yasaklanıyor ama yönetim bir hile korumasına gerek duymuyor ya da bir afk kick sistemine gerek duymuyor. Her yerde afk kalan insanlar görmek çok da zor değil. Sunucuda doğru düzgün rol yapmak için bir ekibe gerek duyuluyor, kimse bireysel rol yapamıyor bunun yüzünden. Zaten başında Eolo olan bir yönetim başlı başına bir çöptür, bunu breezeden de görmüştük. Neyse zaten insanlar sizin ne olduğunuzu biliyordu ama bu konuda daha iyi anlamışlardır umarım.

Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 21:07:56 Joker

Joker

Alakasız ve aşağılayıcı iletiler silinmiştir. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

killinaround

Her şey tamamı ile doğru. Bu arkadaşlar oynadıkları roleplay sunucularından özenip ayrıca emek vermeyip sistem çalarak sunucu açan birkaç kişi. Kendilerini fazlasıyla yukarıda görüyorlar sanırım. Aptal insanlar kendini övermiş. Oynanacak bir sunucu değil ve kesinlikle olmayacak. Haksızlığın böylesini görmedim. Aynı ihlali yapan arkadaş iki günde probation denen saçmalıktan çıkıyor ve biz 15 gündür  probationdayız. Admin power mı? Evet, 19 roleplay. Haksızlık mı? Evet, 19 roleplay. Sizden admin falan olmaz. Sunucu açmayı bırakın da önce insan olun ve karşınızdakinin sizden ne bir eksiğinin ne de bir fazlasının olmadığını anlayın. Egolusunuz ama boş egolusunuz.
Hiçbirinizden admin olmaz.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 17:22:58 killinaround

Tksharmely

19 Yönetimin Politikası: Adamına göre müdahale, adam değilseniz ve ban yediyseniz bilemem.

rezsanem

Joker

Hakaret eden, aşağılayıcı ileti atan kişiler yasaklanmıştır. Eleştiri yapmayı öğrenmeniz dileğiyle, iyi forumlar.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Tksharmely - 27 Haziran 2019, 17:26:02

19 Yönetimin Politikası: Adamına göre müdahale, adam değilseniz ve ban yediyseniz bilemem.

Sen kimsin? Kaan abimizin avukatı falan mı? Eğer öyleyse avukatlık yapmak yerine ders çalıştır adama universite sınavını geçsin bir meslek edinsin. Adamlığı onlar belirleyemez. Onlar kim? Sunucu açılmadan önce ve sonrası yaptıkları rolü bilen biliyor zaten. Boş yapma burada. Doğru düzgün yorumunu at ve seviyeli bir şekilde tartışalım.

Ofmes

Yani birçok yerde haklı olsanız bile haksız olduğunuz kısımlarda var. Dört dörtlük olamaz herkes. Dile getirmek istediğim şeyler vardı ama bazı insanlar zaten bunları söylemiş ve ben aynı şeyleri söyleyip boş yapmak istemiyorum. @rezsanem yusufum birçok yerde haklı olduğunu gördüm iyi niyetlisin seni severim. Ama savaş konularına falan baktım pek alakasız olmasa bile söylemek isterim: on sekiz çetesi on üç çetesinden değil on dört çetesinden çıkma setin adını unuttum bull gibi bir şeydi o setten ayrılıp kurdular. Belki bu yüzden savaş açılmıştır vesaire bilmiyorum. Ama bazen koy ver gitsin demek gerekir. Seviyorum seni canım benim, sen elinden geleni yaptın bu gözler şahit.

rezsanem

Arkadaşlar öncelikle amacım sunucuyu karalamak nedir sadece yönetimde bulunan eolo ve rascalova ait bir şikayet. Ben de tester görevinde bulundum ve atıldım atılma sebebim bu şikayet. Admin kadrosuna şikayet açmam ve admin oldukları için anında şikayeti sonlandırmaları, bende bu sunucunun ekmeğini yedim ve şu an banlıyım karalayacak değilim sadece olayı anlatıyorum ve kararı siz verin.

Şikayet: https://www.nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=94&t=1187

Arkadaşlar hoodda iki tane 13 birliği var, az çok insanlar bilir 13 nedir sureno nedir 18 nedir. Biz hoodumuzda olan diğer 13 birliğini kovduk. Biz set haline gelmemiş bir çeteyiz, set haline gelmemiz için bölgemizi korumamız gerekiyor. Her neyse 13 birliğini biz kovduk, şikayeti açan rezsanem'in imzasına giderek tanıtımı bulabilirsiniz, sureno haline gelmediğimizi anlayabilirsiniz. 13 olduğumuzu anlayabilecekleri bir nokta yok dövmelerde bile 13 geçmiyor sadece birkaç üye eline dövme yapıyor X3 olarak ve bunu sormadıklarını biliyorum çünkü daha emote bile vermeden araçlarlardan silahla indiler.

Saldırma sebepleri bizim kovduğumuz 13 birliği ile düşman halinde olmaları ki 18inde 13ten çıkma (güneyden gelme) olduğunu biliyorsunuz. Hiç sormadan bu adam kim, şu adam kim, o çeteden mi? Siz bir düşman bölgeye gidip çete üyesini bile görmeden kim varsa vurup pk mı ediyorsunuz? İlk önce sıkacağınız kişiyi takip edersiniz ve uygun bir noktayı bekleyip saldırıya geçersiniz ha hadi o olmadı tamam pekala hooda gidip saldırırsınız ama bir bakın düşman çeteden biri var mı yok mu? Tanıdığınız düşman çete üyesi var mı baksanıza? Reelde olsa düşman bölgedeki yolda giden insanı PK edecek kişilerdir sanırım? Pekala eğer DM anlayışınız bu yöndeyse bir şey diyemem. Üstümüzde bir dövme vesaire yok söyledim, tanımadığınız adamı vuramazsınız burası meksika değil 90lı yılların los angelesi değil. Bu şikayet yüzünden ben helperlikten atıldım kimse demesin böldün diye. Bir kere /b'den ? yazdım ve atılma sebebim bu olamaz. Olay geçtikten yani bden yazmam geçtikten yarım saat sonra civarı bir süre sonrasında atıldım. Bunun sebebini anlayabilirsiniz ki bu şikayeti açmam helperlikten atılmama sebep oldu. Admin kadrosundaki herkes çöp değil loansharkrolla gibi bekovh sevdiğim kişilerdir. Cummiskey helper kadrosunda ve sevdiğim kişidir kaptanderya ve amper olmak üzerede. Ancak şu birlikte bulunan escapist eolo ve rascalov gibi adminlerin DM anlayışını bu şikayette görebilirsiniz.

Benim son zamandaki banlanmamda bir sakınca görmüyorum, eolo kara mizahı azda olsun dalga konularını ciddiye alan birisi. Trollüne yazdığım vgdeki paraları 19a paraları ile takaslıyorum lafı açacağımız birlikteki kemik kadroda dalgası dönüyordu discordda seslideydik, vg şu an kapalı kaç haftadır bakımda. Açık olmayan sunucudan maalesef para alamam değil mi? Mal varlığım 700k 6 araç 4 ev ve 4 silah vede ek olarak level 24. sizin gözünüzde az mı çok mu bilemem ama emek yok diyemezsiniz. Bu kadar kolay anlaşılabilecek bir şeyi tak diye mal varlığı aktarımı diye yasaklamak ne kadar doğru? IP'lere bakılabilir modemim sabit IP, bu ip dışında birisinin gireceğini sanmıyorum eğer girdiyse SS atabilir ki sanmıyorum şifrem korumalı çalınma olasılığı bile yok ki o sıra oyundaydım. Bu facedeki post olayının bir diğer versiyonu 19daki cihat videosunda randop atmam sebebiyle yasaklanmam oldu ki sağolsunlar diğer adminler eolo kadar olmasa da mizahtan şakadan anlayan insanlardı. Yazacaklarım bu kadar, şikayet linkine bakıp her şeyi anlayabilirsiniz.

Bu da belki az da olsa çomar değilseniz inandırıcı SS'ler.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 17:45:10 rezsanem