GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 02:32:31

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chariot

Başka sunucuların yokluğundan anlık bir oyuncu artışı gösterip kendi başarıları olduğunu düşünmeleri ne kadar aciz olduklarının belirtisi. LS:RP'yi baştan sona kopyalayıp, onların yaptığı düzeni beceremeyip LS:RP den çaldıkları sistemlerin bazılarını silmeleri de ayrı komik bir durum. Seneye kaçıncı üniversite sınavınsa artık onda başarılar Eolo, bunu da ban evaderleri banlayarak hiç etme bak :D

QeYiF mEzEwENgİ, EwAdER aWcıSı eoLo..!

uni sınawını qayßetım he. ;(

Lil CHP

Açıklama yapamayınca ağlama duvarı oldu. Evet, sert bir dille eleştiriyorum. Nasıl anlarsan anla, siz kimsiniz de ben size kin tutayım. Ergen tripleriyle sunucu yönetilmez, para için karakterinizi sattınız. Adam kayırdınız, bir de samp ortamını düzelteceğiz diyorsunuz. Adam kayırmayla, para yatırana daha fazla muamele yaparak bir şey başaramazsınız. Başka sunucularda user olarak oynayın, sunucu açmak sizin haddinize değil. Belki orada teenage rolleri tutar.

PhenoMapping

Bu konuyu burada açma amacınızı hala anlamış değilim.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

gottidiaz

Dün gece, bilgim dahilinde olmadan sunucudan yasaklanmışım. Beni 19 forumunda gören biliyordur, kendi çapımda rol yapıyorum, amacım bu. Bu insanlar bir oyuncunun emeğini hiçe sayıp kendini bu denli seviyenin altına indirebiliyorlar. Sen eolo (keyif pezevengi :D?) git afk kitlen ile sunucuda bir şeyler becermeye çalış.

Öyle bir insan kayırma var ki şu sunucuda, gerçekten en yakından şahit olan benim. Helper/Admin takımında olanların çoğu admin kardeşi, admin arkadaşı, ne bileyim o bu şu. 19 platformuna kendini kanıtlamış insanları bile takımına almaktan acizler.  The Tall Guy adlı admin, vendetta sunucusunda birçok kez hileden yakayı ele veren bir kişilik. Kimse burada masumu oynamasın, arkadaş.

Şu insanlara bakın, az çok adminlerle sohbeti/muhabbeti olan kişiler bilir neyin ne olduğunu. Diğer oyuncular için fırsat tanınmıyor bile. 19, siz çıkarlarınız için insanları kullanan birkaç insan sürüsünden ibaretsiniz.

Çoğunluğun olduğu kesim Idlewood, kendi çapında takılan insanları oyundan soğutan bu insanlar. Ne demek bu? Bu nasıl bir zihniyet arkadaşım? İnsanları kısıtlamaktan başka yaptığınız bir şey değil bu. Güya yeniliklerin sunucusu, rüya sunucu. İnsanları kandırmayın oğlum.  Delaney adlı arkadaş rascalov'un ta kendisi. Heves kırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

AFK kitlen ile sunucunda başarılar.  :oku:
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 14:08:49 gottidiaz

Lil CHP

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 27 Haziran 2019, 13:43:14

Bu konuyu burada açma amacınızı hala anlamış değilim.

Pawnotürk samp ortamını burada topluyor, sunucu tanıtımları vesayre genellikle burada dönüyor. Adamları tatlı bir dille eleştirirsen bile forumlarında ban yiyorsun. Burada açıp bunların gerçek yüzünü samp ortamına göstermek.

chariot

Umarım herkes bu posttan sonra 19'un ne olduğunu anlar, kişilikleri de zekaları da olgunlaşmamış çocukların yönettiği sunucudan olacak budur. Üniversite sınavını 5 seneye kazanır artık Eolo :pc:

QeYiF mEzEwENgİ, EwAdER aWcıSı eoLo..!

uni sınawını qayßetım he. ;(

madaslı tuncay

bummm

Bu arada IP bilgilerimizi paylaşmak bir suç, benim IP adresim üzerine gerçekleşecek her saldırıdan 19RPG yönetimini suçlu tutarım ve hukuki işlem başlatırım.

VETERAN

Sunucunun savunulacak bir tarafı benim için kalmamıştır. Bunca vakit çevre sunucularda oynayan biri olarak belirtiyorum.

ADMIN KADROSUNUN HİÇBİR ŞEKİLDE İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM!

Daha önce oynadığım sunucularda bu şekilde bir şey görmedim. Ortalama rol kalitesinden kötü sunucuları bile 1 saat de olsa denemiş biriyim. Bir sorun bir ihlal olduğundan adminler net olarak bakar, sorunu çözer, hatalı kişiyi cezalandırır. Sizin admin olarak yapmanız gereken en iyi sunucu politikası budur. Burada sunucunuzu teker teker her yoruma savunun. Ben en başta In Game Lead olarak görev verdiğin "loansharkrolla" adındaki arkadaşı eleştireceğim.

Ben sunucuya ilk girdiğimde görüşüm çok iyi oldu. Ne de olsa lsrp gibi bir sunucu. Sistemler çok hoş, ortamda aktif rol bulabiliyoruz. Bir süre sonra çürük durumlar açığa çıkmaya bir bir başlıyor. Sunucuya giriyoruz, dolaşıyoruz dolaşıyoruz ve herkesin AFK bıraktığını görüyoruz. Sonra bir birlik açıyoruz, toplanıp rol yapmaya çalışıyoruz. Diğer birliklerle savaşa giriyoruz. Hop ipler kopuyor. Biz diğer birliğe misilleme yapmadan içerisinde admin bulunan birlik 3 defa baskına geliyor, onlara açılan şikayetlere birliklerindeki admin bakıp ceza vermeden geçiyor, iade taleplerini hemen yanıtlayıp yerine getiriyor baskına hazırlıyor, sağdan soldan admin birliklerine ulaşıp silah ayarlıyor, tak-tuk düştün çık. Kim bu arkadaşımız, tabii ki "loansharkrolla". Biz kendi uğraşlarımızla para elde edip edip silah alıyoruz, sonra yapmadığımız ihlallerden ceza alıyoruz silahlarımız siliniyor. Biz kuralına göre baskına gelip herkesi düşürüyoruz, admin bey tonla soru soruyor. Admin abimin birliği hatalı baskına geliyor, diyoruz kardeş şöyle şöyle hatanız var "yazmayın." diyor. Sizin adminleriniz oyuncu birliklerinde takılıp böyle herkesi aşağılayacak şekilde davranacaksa boşuna yapmayın bu işi. Millet emek verip oynuyor, eğlenmek için oynuyor. Sinir küpü olmak için oynamıyor. Bu şekilde yapılanların kime faydası var. Ben hakkımla oyun oynayıp sizi yerden yere vuruyorum diye siz benim birliğimdeki üyelere hatalı olarak ceza verirseniz, siz OOC kin tutan adminlersinizdir.

Sistemler için soru soruyoruz, kullanım için soruyoruz. Diğer birlik bize karşı sistemle üstünlük kuruyor bundan bahsediyoruz diye tersleniyoruz. Oyuncu kazanacakken kaybediyorsunuz. Forumda kendi tanıtımımıza yanıt yazıyoruz, birliği kapatacağız ve durumdan bahsediyoruz. Yazdığımız şey "yeter bu kadar rol" iken 'Üslup' sebebiyle forumumuz ceza alıyor. Karşı birlikteki admin forumdan oyuncu eleştiriyor, o yanıt aynen kalıyor. Bizim arkadaşımız o admini aynı şekilde, aynı dille, aynı iğneleyicilikle eleştirince tamamen yasaklanıyor. Hatalı ceza aldığını belirttiğinde admin PM kapatıyor. Adminin aşağılayıcı yanıtına "tebrikler :D" gibi yanıtlar vermemiz bizim için sorun olmuyorken, biz de burada kendimizi 'salak' yerine koymayıp yanıt verince "admine karşı labali" tutumdan ceza alıyoruz.

Şimdi sorayım mı? Diyeyim mi "böyle mi sunucu yürütülüyor?" diye? Sunucunuzun özeti;

Sistem dizmeyi biliyorlar, adaletli olmayı bilmiyorlar. Diğer arkadaşların dediklerine ek olarak;
Birliğinizde mutlaka bi' admin bulundurmalısınız, aksi takdirde sıktığınız birlikte admin varsa garanti o baskında hiçbir hata yapmasanız bile (ki bir baskınımızda dahi hata yapmadık) ceza alıyorsunuz. Aranızdan vurulmamış olan adamlar baskına gelse de vurulmuş sayıyorlar, hem onları hem de baskına gelmeyenleri cezalandırıyorlar. Savaş dönemi yerden yere vurduğunuz birlikte admin varsa kendi halinize üzülün. Çünkü elbet silahınızı kaybedeceksiniz. Onlar vurulduktan 3 dakika sonra yeraltı baronu gibi tüm birliğe silah sağlayabiliyorlar.

Sağlıcakla kalın, bir sunucudaki rol hevesim daha yarıda kaldı.

kaptanderya

Youtube üzerinden cihat ilan etmiş kişilerin söylediği ithamları fazla dikkate alamıyorum.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 14:22:05 kaptanderya

Uncle Murda

Alıntı yapılan: kaptanderya - 27 Haziran 2019, 14:20:23

Youtube üzerinden cihad ilan etmiş kişilerin söylediği ithamları fazla dikkate alamıyorum.

Anlamakta zorluk çektiğiniz ve şuan gerildiğiniz çok belli. Biz bu konuda haksız olduğumuzu söylemiştik. Böyle bir sunucu için cihad yapmayız çünkü. Değmez. Ayrıca cihad saçmalık, en iyisi Eolo'nun oyunda karakterini bulup karşısında hazır ola geçmek falan lazım. Egosunu tatmin ederiz belki.

Bizde Admin Power yapan, oyuncu ayıran, 500tl vereni admin yapan kişileri ciddiye almıyoruz. Teşekkürler.

sınav stresi

Neden mesajım silindi? Adminlere oyundan küfür etmek ban sebebi olduğunu açıkladığım için mi?

VETERAN

Alıntı yapılan: VETERAN - 27 Haziran 2019, 14:13:58

Sunucunun savunulacak bir tarafı benim için kalmamıştır. Bunca vakit çevre sunucularda oynayan biri olarak belirtiyorum.

ADMIN KADROSUNUN HİÇBİR ŞEKİLDE İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM!

Daha önce oynadığım sunucularda bu şekilde bir şey görmedim. Ortalama rol kalitesinden kötü sunucuları bile 1 saat de olsa denemiş biriyim. Bir sorun bir ihlal olduğundan adminler net olarak bakar, sorunu çözer, hatalı kişiyi cezalandırır. Sizin admin olarak yapmanız gereken en iyi sunucu politikası budur. Burada sunucunuzu teker teker her yoruma savunun. Ben en başta In Game Lead olarak görev verdiğin "loansharkrolla" adındaki arkadaşı eleştireceğim.

Ben sunucuya ilk girdiğimde görüşüm çok iyi oldu. Ne de olsa lsrp gibi bir sunucu. Sistemler çok hoş, ortamda aktif rol bulabiliyoruz. Bir süre sonra çürük durumlar açığa çıkmaya bir bir başlıyor. Sunucuya giriyoruz, dolaşıyoruz dolaşıyoruz ve herkesin AFK bıraktığını görüyoruz. Sonra bir birlik açıyoruz, toplanıp rol yapmaya çalışıyoruz. Diğer birliklerle savaşa giriyoruz. Hop ipler kopuyor. Biz diğer birliğe misilleme yapmadan içerisinde admin bulunan birlik 3 defa baskına geliyor, onlara açılan şikayetlere birliklerindeki admin bakıp ceza vermeden geçiyor, iade taleplerini hemen yanıtlayıp yerine getiriyor baskına hazırlıyor, sağdan soldan admin birliklerine ulaşıp silah ayarlıyor, tak-tuk düştün çık. Kim bu arkadaşımız, tabii ki "loansharkrolla". Biz kendi uğraşlarımızla para elde edip edip silah alıyoruz, sonra yapmadığımız ihlallerden ceza alıyoruz silahlarımız siliniyor. Biz kuralına göre baskına gelip herkesi düşürüyoruz, admin bey tonla soru soruyor. Admin abimin birliği hatalı baskına geliyor, diyoruz kardeş şöyle şöyle hatanız var "yazmayın." diyor. Sizin adminleriniz oyuncu birliklerinde takılıp böyle herkesi aşağılayacak şekilde davranacaksa boşuna yapmayın bu işi. Millet emek verip oynuyor, eğlenmek için oynuyor. Sinir küpü olmak için oynamıyor. Bu şekilde yapılanların kime faydası var. Ben hakkımla oyun oynayıp sizi yerden yere vuruyorum diye siz benim birliğimdeki üyelere hatalı olarak ceza verirseniz, siz OOC kin tutan adminlersinizdir.

Sistemler için soru soruyoruz, kullanım için soruyoruz. Diğer birlik bize karşı sistemle üstünlük kuruyor bundan bahsediyoruz diye tersleniyoruz. Oyuncu kazanacakken kaybediyorsunuz. Forumda kendi tanıtımımıza yanıt yazıyoruz, birliği kapatacağız ve durumdan bahsediyoruz. Yazdığımız şey "yeter bu kadar rol" iken 'Üslup' sebebiyle forumumuz ceza alıyor. Karşı birlikteki admin forumdan oyuncu eleştiriyor, o yanıt aynen kalıyor. Bizim arkadaşımız o admini aynı şekilde, aynı dille, aynı iğneleyicilikle eleştirince tamamen yasaklanıyor. Hatalı ceza aldığını belirttiğinde admin PM kapatıyor. Adminin aşağılayıcı yanıtına "tebrikler :D" gibi yanıtlar vermemiz bizim için sorun olmuyorken, biz de burada kendimizi 'salak' yerine koymayıp yanıt verince "admine karşı labali" tutumdan ceza alıyoruz.

Şimdi sorayım mı? Diyeyim mi "böyle mi sunucu yürütülüyor?" diye? Sunucunuzun özeti;

Sistem dizmeyi biliyorlar, adaletli olmayı bilmiyorlar. Diğer arkadaşların dediklerine ek olarak;
Birliğinizde mutlaka bi' admin bulundurmalısınız, aksi takdirde sıktığınız birlikte admin varsa garanti o baskında hiçbir hata yapmasanız bile (ki bir baskınımızda dahi hata yapmadık) ceza alıyorsunuz. Aranızdan vurulmamış olan adamlar baskına gelse de vurulmuş sayıyorlar, hem onları hem de baskına gelmeyenleri cezalandırıyorlar. Savaş dönemi yerden yere vurduğunuz birlikte admin varsa kendi halinize üzülün. Çünkü elbet silahınızı kaybedeceksiniz. Onlar vurulduktan 3 dakika sonra yeraltı baronu gibi tüm birliğe silah sağlayabiliyorlar.

Sağlıcakla kalın, bir sunucudaki rol hevesim daha yarıda kaldı.

Nineteen Roleplay'i eleştirdiğim ve sözde "provoke" ettiğim için sunucudan süresiz bir şekilde, yukarıda yazdığım yazının maksimum 2-3 dakika ardından banlandım. Yönetim ya da oyuncuların hiçbirine bir hakarette veya küfürde bulunmama rağmen, yalnızca eleştirmiş olmama rağmen emekler yine hiçe sayıldı.

Kendi buhranlarınızdan çıkmayı denemelisiniz, esen kalın.

https://www.upload.ee/image/10144653/nineteenroleplay27.06.2019provokasyonsebebiyleban.png

Dreizen

Haksız yere banlanan dostlar çok güzel rekt çekmiş, Eolo ve 19:RP'nin rezilliğini gözler önüne sermişlerdir, hepiniz sağolun bir RP sunucusunun daha kötü yüzünü bizlere gösterdiğiniz için.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 14:33:44 Dreizen

JU

Alıntı yapılan: JU - 27 Haziran 2019, 13:11:42

eolo ve rascalov'un keyfine bağlı her şey, bekletilip oynatılmamak gibi.

rascalovun keyfini beklemekten kurtuldum, yeey. bu yazdıgımdan da pisman degilim.daha fazlasını da yazdım gormussunuz belli xd. sacma sunucunuzda oynamayacagımdan emin olun.