GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 23:58:23

19 Roleplay

Başlatan Uncle Murda, 27 Haziran 2019, 02:31:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uncle Murda

Bu muhteşem sunucuyu burada tanıtmak bana düşer..
Öncelikle selam, belki tanıyan çıkar ben cloccwize. Bu sunucuda yaşadığım güzel anları paylaşmak için bu konuyu açtım. Aynı şekilde üniversite sınavını kaybedip oyunculara sulanan bir admini.

Burada rezsanem adlı oyuncunun emekleri böyle bir olay için yok ediyor. Ki rezsanem aylarını sunucuya vermiş biri. Kanıt olmadan ban atıyor. Kurallar gereği ss silinmiş, olayı anlatmak gerekir ise rezsanem facebookta troll yaparak hesabını sattığını yorum olarak belirtiyor(Gerçekten tam bilmiyorum facebook olayını. Yanlış anlatmakta istemiyorum.) ve Eolo direk ban atıyor. Rezsanem IP loglarına bakılabilir, birlik açacaktım hesabımı neden satayım gibi şeyler söylüyor fakat dinlemiyor. Rezsanem gibi emek veren bir oyuncuyu banlamak ama hile açan insanın banını açmak? Süper.

Belki bilenleriniz olur bundan önce de başka bir forumda açtıkları sunucu tanıtımı konusuna eski bir helper Admin Power ve taraf tutma hakkında yazılar paylaşmıştı. Veteran adlı bir oyuncu ise birlikler arası haksızlığa. Yaptıkları şey ise konuyu silmek oldu.

Ve başlıyoruz,  arkadaşlarım probation denen yerde oldukları için ve orada bir haksızlık söz konusu olduğu için böyle bir şey yazdım. Umarım beyin yoksunu arkadaşlar sunucuda önceden yaptıklarımı söyleyip durmaz. O konuya açıklık getirdiğimi düşünüyorum.

Ardından arkadaş ciddiye almayıp bunu yazıyor, gülüyorum.
url=https://hizliresim.com/mXzM4Y]
Ardından ben bunu yazınca süresiz banlıyor ve sebep bu. Bu benim üstümden sadece bir örnek. Haksızlık gören başka oyuncularda var.

Mesela For a Five Dollars adlı oyuncu(forumunu tam hatırlamıyorum. ) bu arkadaşın banlanma sebebi birlik tanıtımı kapatırken sedat peker videosu atması. Dalga mı geçiyorsunuz? Ne var bunda? Kime ne zararı var?

İşte aranan kurucu. O kadar samimi ki sövebiliyor.. Gerçi zamanında bende çok sövmüştüm. Sunucu ekonomisinden bahsedip Admin Power yapmaları,  sırf kendi birliğinde rol yaptığı için tester yapmaları falan. Güzel iş, güzel.

Bende ardından bunu yazıyorum ve cesaretli Hugo Eolo kardeşimiz buna cevap veremeden konuyu silip beni kara listeye alıyor. Fakat bu benim umurumda değil. Herkes bu sunucunun ne olduğunu fark etsin. Eolo denen kişi sunucu açılmadan önce skin yapan bir arkadaşı yalayıp tutarken sunucu açıldıktan sonra banlıyor ve tolerans göstermiyor. Büyük respect. Diyeceklerim bu kadar. Tartışmaya sonuna kadar açığım.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 20:53:49 Joker

GavurPaul

Eolo'nun şahsi olmasada grubumuzda bulunan suçsuz,günahsız insanlara karşı ettiği küfür çok ağır.Tabi bu küfürü ettikten dakikalar sonra küfür ettiği yerleri silip yerine hiçbir şey yazmayarak kendisini akıllı sanması ayrı bir saçmalık.Hayır eolo bu sefer olmaz  :hayir: :hayir:

kubi

Bunların ne olduğunu bilen biliyor bunların sunucularında oynamayın! oynattırmayın! yayın! emeklerinizi hiçe sayıp sizi bitirirler rezil herifler. Konuyu açan arkadaş iyi yapmış o yapmasaydı ben yapacaktım.

Lil CHP

Çoluk çocuğun yönettiği bir sunucu. Hileci adamların, isimleri hileci olarak çıkmış adamların admin olduğu, Kaptanderya isimli arkadaşın 600tl yatırarak admin olduğu bir sunucu. Adam ne kadar küfür ederse etsin, sen bir yöneticisin. O adam bir hata yaptıysa sen o adamı banla geç. Sen kendini de rezil edersin, sunucunu da kirletirsin. Çoluk çocuk ergen triplerine girip insan banlıyorlar, başka bir şey değil. Sunucudaki bazı birlikler admin powerdan geçilmiyor. İstediği gibi adam ck edebiliyorlar, admin power sonuçta. Eolo, Rascalov gibi adamlar teenage rolü yapıp bok gibi ssleriyle samp rpden bizi tiksindiriyordu, şimdi de samp ortamını düzelteceğiz diye yola koyulmuşlar. low rp oyuncular, kendi birliklerini istediği gibi onaylayabiliyor. İstediğini yapabiliyor bu adamlar, oyuncuyu dinlemiyorlar. Bir oyuncu diğer bir oyuncuya küfür edemez, küfür ederse de banlanır. Shynesia isimli bir arkadaş, diğer bir oyuncunun annesine küfür ediyor fakat ban yemiyor. Neden? Adminin arkadaşı. Ne olursa olsun, adamın anasına söven birisini banlamıyorsanız bu iş kötü yola gider.

Brando isimli elemanın açtığı birliğe ne kadar yatırım yaptığınızı, adamlarla ne kadar konuştuğunuzu biliyoruz. Hep adam kayırıyorsunuz, adam kayırmaya devam ediyorsunuz.

AFK kick sistemini getirin de gerçek oyuncuyu görelim. Forumunuz LSRP'den alıntı, özgün bir şeyler yapamıyorsunuz.

Sunucu yönetecek kapasitede değilsiniz, gidin yng açılmış orada oynayın. Teenage rolleri orada daha fazla tutuyor galiba. Bir kuralınız yok, kendi kafanıza göre iş yapıyorsunuz. Ben bu arkadaşlardan bağımsızım bu arada, konuyu görünce yorum atmak istedim. SAMP'ı sizin gibi low, adam kayıran, yalakalık yaparak bir yere gelmiş, hileci insanların admin kadrosunda olduğu bir sunucu samp ortamını kurtarmaz. Kendinizi rezil ediyorsunuz, şu ettiği küfürlere bak. Sen adminsin, gelip birisi de biz robot değiliz der. Robot değilsin evet, kendini savunacaksın ama böyle çoluk çocuk muhabbetine girip kendini rezil ediyorsun.

AFK Kick sistemini getirin sunucuya, 100 olan oyuncunuz 50'ye düşer. İyi forumlar, bol şans. 
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 11:00:56 Joker

Joker

Aşağılayıcı, küçük düşürücü iletiler ve özel mesajlar temizlenmiştir. Onun haricinde şikayetçi olduğunuz şeyleri eleştirebilirsiniz, kuralları ihlal etmemek şartıyla.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Trisha

19 Roleplay ağlama duvarı konusuna hoş geldiniz.

@Uncle Murda
Alıntı
cloccwize (aKa Uncle Murda) nitelikli oyuncu profiline uymaması, tüm değerleri hiçe sayarak ettiği hakaretler, arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği onca ihlale rağmen yüzsüzce yönetici sorgulaması ve adaletten bahsetmesi(?), forumu sahte hesaplar açarak trollemeye çalışması gibi çocukluğuna verdiğimiz onlarca ihlallerinden ötürü kalıcı olarak yasaklanmıştır.

Yani fazla söze gerek yok, bu ekibin ve oyuncuların Allah'ına kadar sövüp sunucuyu hileyle trollemeye çalıştınız. Sahte e-posta adresleriyle hesaplar açıp foruma p**nografik içerik dahi attınız, gelmiş buraya adaletten bahsediyorsunuz. Kinli olduğun adam arkadaşlarından önce probation konusu açtı diye erken çıktı bu kadar basit, adam kayırma falan yok. Ayrıntılı bilgi için Uncle Murda hatalı yasaklama konusunu inceleyebilirsiniz, hakaret yüzünden birilerini şikayet edecek en son adam sensin onu söyleyeyim, yetkili profili bir tarafa artık sınırı aştın.

@GavurPaul mermi hilesi ve evaderlık yapıp probation konusunda masuma yatmaya ve arkadaşlarının yancılığını yapmaya devam edebilirsin.

@Lil CHP
1) Sunucuya en fazla para yatıran kişi Pale Rider(265 BNG), o da donation konusunda zaten. Kaptanderya ben ekibe katıldığımdan beri yanımızda, Mapper olarak işinin ehli birisi ve yöneticiliği hak ediyor. Zamanında barı için yaptığı donateden bahsediyorsan adı üstünde bağış, admin olmasıyla alakası yok.
2) Shynesia'nın şikayet konusunda gereken açıklama aylar önce yapıldı, bunu sorgulamak haddine değil.
3) Brando'ya düşündüğün gibi bir destek verilmedi, bar zaten benimdi ve ekipçe sunucuyu bırakmalarına rağmen hala ben işletiyorum. Evet kendisi ve ekibiyle iletişim içerisindeydim, sunucuya alışmaları içindi o. Ekibinin çoğunun trucker nerfüne yaklaştığı hatta bazılarının aştığını da biliyoruz.
4) AFK Kick olayıyla alakalı geçmişte kendi forumumuzda açıklama yaptık zaten, düşünmüyoruz.
5) Evet oluşum tanıtımında Discord sunucusu olan bir ekibin sunucusuna girip bunu yazdım. Girdiğimde sesli sohbette San Andreas Multiplayer oynuyorlardı ve oluşumları yanılmıyorsam yetersiz olduğu için arşivlendi.
Yani eleştiri adı altında kin kustuğun iletine daha fazla yanıt vererek zaman kaybetmek istemiyorum, başka platformlarda şansını deneyebilirsin.

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Trisha - 27 Haziran 2019, 11:14:39

@Uncle Murda
Alıntı
cloccwize (aKa Uncle Murda) nitelikli oyuncu profiline uymaması, tüm değerleri hiçe sayarak ettiği hakaretler, arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği onca ihlale rağmen yüzsüzce yönetici sorgulaması ve adaletten bahsetmesi(?), forumu sahte hesaplar açarak trollemeye çalışması gibi çocukluğuna verdiğimiz onlarca ihlallerinden ötürü kalıcı olarak yasaklanmıştır.

Yani fazla söze gerek yok, bu ekibin ve oyuncuların Allah'ına kadar sövüp sunucuyu hileyle trollemeye çalıştınız. Sahte e-posta adresleriyle hesaplar açıp foruma p**nografik içerik dahi attınız, gelmiş buraya adaletten bahsediyorsunuz. Kinli olduğun adam arkadaşlarından önce probation konusu açtı diye erken çıktı bu kadar basit, adam kayırma falan yok. Ayrıntılı bilgi için Uncle Murda hatalı yasaklama konusunu inceleyebilirsiniz, hakaret yüzünden birilerini şikayet edecek en son adam sensin onu söyleyeyim, yetkili profili bir tarafa artık sınırı aştın.

Dediğiniz olaylar Willowfield Hustler Crips birliğinden kalma. Ondan sonra probation atıp düzgün ve olaysız bir şekilde tekrar başladım. Merak ettim şimdi kim p**nografik şeyler attı? Bundan benim neden haberim yok? Örnek vereyim Vendetta sunucusunda MS ve TheKypchak o kadar olay yaşamasına rağmen kurucu onlara küfür etti mi? Onları karaliste denen yere alıp açıklama falan mı yaptı? Birlik açtıklarına yardım etmemezlik yaptı mı? Ben hatamın farkında olmasam sizin forumunuzda Probation konusu açmazdım, insanlara yardım etmezdim. Şurada oyun oynuyoruz her şey gelip geçer dedim ve arkadaşlarımla konuşup açtık. Siz ne yaptınız? Bir kesimimizi çıkardınız diğer bir kesimi ile dalga geçtiniz. Önce probation açtı diyelim.. Tamam, kabul. Fakat o adamın yaptıkları ile benim arkadaşlarımın yaptıkları bir mi? Mesela şuan yaptıklarınız oyunculara karşı objektif davranmak değilde ayırmak değil mi? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Siz tanıdığınız kişilere karşı torpil yapan ve donator olanları ne olursa olsun koruyan birisiniz. Politikanız, kurallarınız hiçbir şeyiniz yok. Umarım anlatabilmişimdir.

Sunucuyu egonuz ile değil tarafsız bir şekilde yönetmeye özen gösterin.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 11:26:24 Uncle Murda

Lil CHP

İstersen açıklama yap, yapma. Arkadaşınız diye adamı banlamıyorsunuz, adam birisinin anasına küfür ediyor. Nasıl bir açıklama yaparsan yap, haddine değil falan ne alaka? Boş boş konuşma. Brando'nun birliğinde arkadaşım da vardı, ne bok yediğinizi biliyoruz. Fazla konuşmaya gerek yok, o barı da arkadaşıma verdi zaten. Sunucuya AFK Kick getirmediğiniz için rol yok, eolo ve rascalov rol bilmiyor zaten, bir de rol ortamı mı oluşturacaksınız? Hem de afk kick getirmiyorsunuz. Sunucunuza girip etrafı gezdiğimde hep afk oyuncular var. Rezilliktir bu. Kin kustuğum yok, gerçekleri söylüyorum. Kaptanderya için konuşayım, adam 600tl atacak ve admin olacak, siz de bunu foruma mı yazacaksınız? Çocuk mu kandırıyorsunuz? O adamların oluşumunu da bilmiyorum, kim olduklarını da bimiyorum ama senin rollerin de yetersiz. Laf sokarmış gibi kapatın bu oluşumu yazmak... Boşa ego kasıyorsunuz, ne bok olduğunuzu iyi biliyoruz. Şu ekibinizdeki insanların çoğu metagame yapan, admin power yapan, dcden rol yapan insanlar. Senin bir usere aşağılayıcı kelime kullanma hakkın yok. Adam yetersizse bile oyununu oynuyor, kimseye sataştığı ettiği yok. Senin öyle dclere girip kapatın yazman rezilliktir. İlk önce kendi rolüne bak, sonra millete sataşırsın.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 12:14:54 Lil CHP

Jarveus

Alıntı yapılan: Trisha - 27 Haziran 2019, 11:14:39

Sunucuda olan büyük bir kitleyi SAMP forum platformlarından toplayıp. Özellikle pawnoturk. Sonra burayı tanımayıp ego tanrısı olarak devam etmeniz. Bu yorum hakkını size şahsi görüşüm olarak vermemektedir. Çok ağlama duvarı istiyorsanız çıkış butonu yanında.

slobK

Diyecek bir şey bulamıyorum, bir sunucu yöneticisinin kendi keyfi kararlarına göre hareket ettiği bir sunucudan ne beklersiniz ki? Oyunculara karşı o kadar kinlenen bir yönetim var ki artık olayla bir alakası olmasa bile probation listesinde onunla ilişkili kim var kim yok yasaklıyor. Her ne kadar önceliğin oyuncularda olduğunu söyleseniz bile sunucuda tek derdiniz para olmuş. 100 lira para sayan oyuncu üstte tutuluyor, ama rehber açıp yardım konularını yanıtlayan biri sadece bu konuyu açan kişiyle ilişkili olduğu için sebepsizce yasaklanıyor. Siz sunucuda afk kalıp parasını çoğaltmayı bekleyen 150 kişiyi de gerçekten haketmiyorsunuz. Oyunculara kinlenmeyi bir kenara bırakıp platformda kullandığı hilelerle tanınan ve arkanızdan iş çeviren yetkililerinizi ayıklayın. Tüm yönetim kadrosu için aynı şeyi söylemiyorum, çünkü eolo veya rascalov gibi kinli değilim. Kinli olsam probation isteğinde bulunup o kadar konu açmazdım ve siz de yüzsüz olmasaydınız sebepsizce banlamazdınız. Sadece yetkilinin arkadaşı olduğu için ceza vermemekten mi tut, sadece yetkilinin kardeşi olduğu için günde onlarca silah satan cummiskey'den mi tut, yönetim kadrosu için yakışmayacak tüm hareketler bu sunucuda. Trisha da olanlardan habersizmiş gibi atılan p**nografik mesajları bize bağlamaya çalışıyor. Çok bilgili evader avcısı ayrıca bizi yasaklamak için üniversite sınavını hiçe sayan Eolo bulamamış mı iletinin kimin attığını da bize bağlıyorsunuz?

JU

eolo ve rascalov'un keyfine bağlı her şey, bekletilip oynatılmamak gibi.

Synex

Şimdi buraya bu yorumu attığım için bir çok kişiden linç yiyeceğim, bunu biliyorum.

Ben şunu gördüm. Hile açıp sunucu ortamını bozan GavurPaul tekrardan sunucuya girmek için köpek gibi probation sürecine girip forumda insanlara yardım ediyordu. Sunucu sizlere birşey kazandırmış ve bu hoşunuza gitmiş sanırsam. Bu yüzden sunucuda oynamak için tekrar probation sürecine girdiniz.

Şunu unutmayın arkadaşlar, hile açarak, trolleyerek hiçbir yere varamazsınız. Özellikle sen. @GavurPaul

Probation süreci uzun bir süreç, oyunculara yardım edip bir incelemeden geçiyorsunuz. Sunucu sizlere zevk veriyor ki tekrardan oyuna dahil olmak için probation sürecine giriyorsunuz. Neyse, daha fazla yazmama gerek yok sanırsam. @GavurPaul
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 13:25:58 Joker

Uncle Murda

Alıntı yapılan: Synex - 27 Haziran 2019, 13:16:59

Şimdi buraya bu yorumu attığım için bir çok kişiden linç yiyeceğim, bunu biliyorum.

Ben şunu gördüm. Hile açıp sunucu ortamını bozan GavurPaul tekrardan sunucuya girmek için köpek gibi probation sürecine girip forumda insanlara yardım ediyordu. Sunucu sizlere birşey kazandırmış ve bu hoşunuza gitmiş sanırsam. Bu yüzden sunucuda oynamak için tekrar probation sürecine girdiniz.

Şunu unutmayın arkadaşlar, hile açarak, trolleyerek hiçbir yere varamazsınız. Özellikle sen. @GavurPaul

Probation süreci uzun bir süreç, oyunculara yardım edip bir incelemeden geçiyorsunuz. Sunucu sizlere zevk veriyor ki tekrardan oyuna dahil olmak için probation sürecine giriyorsunuz. Neyse, daha fazla yazmama gerek yok sanırsam. @GavurPaul

Sunucu bize zevk veriyor diye oyuna dahil olmak istemiyoruz. Sunucu da arkadaşlarımıza yardım etmek için dahil olmak istiyoruz. Bizim senin gibi sürekli ortam değiştiren arkadaşlarımız yok Can kardeşimiz, haberin olsun. Birlik değiştirip durmuyoruz kendi ortamımız ile takılıyoruz. Hile ve troll olayında haksız olduğumuzu da dile getirmiştik. Burada sunucu adminlerini yalayıp donator olarak bir yere gelemezsin. Özellikle sen.
Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 13:28:11 Joker

Joker

İleti atarken birini küçük düşürmemeye dikkat ediniz.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

slobK

Alıntı yapılan: Synex - 27 Haziran 2019, 13:16:59

Probation sürecinde olan birini sebepsiz yere yasaklamalarına ne diyebilirsin? Her şey oradan göründüğü gibi değil.