GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Yeni Nesil CnR] Bir İtalyan mafyasının hikâyesi

Başlatan Backup, 10 Kasım 2017, 17:36:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_DecaT

IIKaseRII

Alıntı yapılan: UltraAslan - 30 Kasım 2017, 21:44:39

Elinize Sağlık Backup Kardeşim Başarıların Devamını Dilerim
Kardeşim bana ulaşabılırmısınız ? 79.133.54.219:9987
TEAMSPEAK ADRESI PAYDOS ODA ADI SIFRE 34 saat başı iletilerım doldu mesaj atamıyorum :) İnşallah gormussundur bu mesajı :)

Arkadaşlar burdayım.

TS ADRESİ : 79.133.54.219:9987
ODA ADI : PAYDOS   ŞİFRE:34

Backup

Herkese değerli yorumları için teşekkür ederiz. Konu içeriği güncellendi, LCN 7 ve 8 serileri eklendi.

Yedinci seri ise aşağıdaki video idir. Bu seride ise altıncı serinin son sahnesinde Huntley ile kaçan mafya ailesinin önemli adamlarının önünü SWAT ve polis ekipleri keser, uzun süreli bir çatışma çıkar. Çatışma sonucunda polis memurları vurulurken mafya aileleri SWAT ile baş çıkamayacağını anlayınca Huntley'e  binip kaçmaya başlarlar. SWAT ekibi takibe girer, kısa süreli takibin sonucunda LCN adamları deniz kıyısına gelerek bir merdivenden aşağı inerler, tekneye binerler. SWAT arkasından ateş açsa da LCN adamları karşılık verir. Tekne ile kaçmayı başarırlar.
Mafya ailesinin önemli adamı olan Russell, Father'den aldığı direktif ile BaySide bölgesindeki bir telefon kulübesine gider, o sırada bir adamla görüşür ancak onu tanımaz. Telefondaki kişi ailenin gizli üyesi olan Shelby idir. Ailedeki köstebeği Russell'e söyler ve Father bunu doğrular. Aile köstebeği mekana çağırılır ve işi hâlledilir.

Sekizinci seri aşağıdaki video idir. Yedinci seride aile köstebeği vurulmuştu. LCN adamları terk edilmiş, LV'deki mezarlığa götürürler ve canlı canlı yakarlar, sonrada gömerler. Aile üyeleri köstebeğin işini bitirdikten sonra olay yerini terk ederler. Sonraki sahnede ise uzun süredir LCN'ye çalışan, polis görünümlü gizli üye artık aileye tamamen katılır. LCN adamlarının mekânına gelir ve üst düzey güvenlik ile karşılanır. Ailenin en yükseğindeki Father ile görüşürler. Father'in en büyük düşmanı olan Backup'un işini bitirmeyi konuşurlar. Russell'e ise Shelby'nin geleceğinin haberi verilmiş ve onu arayanın Shelby olduğunu Father gösterdiğimiz flashback sahnesiyle söylemiştir.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Backup

LCN 9 Çekimlerine başlandı , serinin 9. bölümü yakında yayımlanacak.

Quadismic

Alıntı yapılan: Backup - 15 Ocak 2018, 09:42:11

LCN 9 Çekimlerine başlandı , serinin 9. bölümü yakında yayımlanacak.

Öncelikle merhabalar,

Dizi bölümlerinizin hepsini tamamen izleyememiş olsam da ilk başta aklıma gelen şeyleri sizinle paylaşmak,
daha sonra da hepsini izlediğimde genel nitelikli bir eleştiri yayınlamak isterim.

İlk olarak konu bütünlüğü ve konu düzenine değinmek istiyorum, pek olmamış. Daha sağlıklı bir konu düzeni için isterseniz ben size yardımcı olabilirim. Bu konuda bana yetki verirseniz bölümlerinizi ve konunuzu sizin adınıza güzelce düzenleyebilirim. Şu halde evet bir konu düzeni var fakat resimler yazının arasına karışmış ve bazı anlatım hatalarında bulunulmuş. Bunu söylüyorum çünkü çekim kaliteniz güzel ve fevkalade kamera tekniklerine sahip. O kalitede bir emeğe iyi bir konu düzeni eşlik eder diye düşünmekteyim.

İkinci olarak izlediğim 2-3 bölümde de herhangi bir altyazı görmedim, karakterlerin isimleri de üstlerinde açık kalmış. Bu hususlar gerçekçi bir dizi yapımı için önemli temeller o yüzden dikkat edilmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Üçüncü olarak belli bir emek verilmiş, bir çok insan figüran olarak oynamış. Bu çok hoşuma gitti. Böyle bir ekiple gerçekten hem eğlenilebilir hem de eğlenirken güzel işler ortaya çıkarıalbilir. Açıkçası bende böyle bir ekiple yola çıkmıştım ve geldiğim noktadan da son derece memnunum. Belli bir istikrar içerisinde de 8 9 bölüm çekip düzenleyip bunları koymak çok büyük bir emektir. Gerçekten emeğinize saygı duyuyorum.

Son olarak şimdilik gördüğüm kadarı ile özellikle altyazılara ve karakter üstü yazıların kaldırılmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu hususlara dikkat edildikten sonra eminim çok daha profesyonel bir yapım izleyebiliriz.

Tüm bölümleri ayrıntılı izledikten sonra genel nitelikli bir eleştiri yazısı da yayınlayacağım.

Elinize emeğinize sağlık...

Guapo

Sunucunuzda bu tarz kısa filmler çekmek güzel olmuş,devamını bekleriz  :helal: :pc:

Backup

Nane

Gold

@Eren

Bu kadar başarılı videolararı daha yeni gördüğüm için kendime kızmaktayım, Elinize sağlık Mücahit :helal:

Backup

Yorumlar için teşekkürler. LCN-12 uzun bir süre gelmeyecek. Dizi serisi askıya alındı, Çete oyun içerisinde in-aktif hale getirildi.